Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 09 10

Horoskopas rugsėjo 10 d., penktadieniui

3-ioji Mėnulio diena. Tai intensyvi, aktyvi, tačiau nelabai sėkminga diena – daug agresijos, galimos traumos. Būkite atsargesni su metaliniais daiktais. Dirbkite mažiau reikšmingus darbus. Pasistenkite suvaldyti agresiją savyje, tačiau nepasiduokite ir bailumui.
Horoskopas
Horoskopas / Photos.com nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Galite sulaukti palankumo iš aukštų, įtakingų asmenų ar savo viršininko. Tiesa, su sąlyga, jei vengsite ginčų ir nekovosite už savo nuomonę, principus.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Dalyvaukite, būkite tarp žmonių, kultūrinkitės – apsilankykite koncerte, teatre ar kokiame vakarėlyje. O galbūt tiesiog pasivaikščiokite po rudenėjantį miestą ir pakvėpuokite grynu oru.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Sėkmės metas – naudinga imtis neatidėliotinų, svarbių reikalų. Būkite atidesni vaikams – jie tikisi jūsų palaikymo. Geras laikas romantiškiems pasimatymams.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Įžūlūs draugai ar draugės gali bandyti kontroliuoti jūsų šiandieninę darbotvarkę. Galite tam ir pasipriešinti, tačiau turėkite omeny, kad tai gresia tarpusavio santykiams. Giliai įkvėpkite ir pabandykite paieškoti kitų perspektyvų.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Finansinius klausimus – ypač susijusius su jūsų mėnesio arba metiniu biudžetu – turėsite išspręsti šiandien. Neabejokite savo sprendimais, jie tikrai bus teisingi. 

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Seksis tvarkyti įsisenėjusį reikalą, spręsti finansines problemas. Daugiau bendraukite, prašykite pagalbos, pasistenkite svarbiausius savaitės darbus atlikti šiandien – rytoj jie įstrigs.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Verta ieškoti tinkamesnės gyvenimo vietos, tvarkyti nekilnojamojo turto reiklus. Nesiimkite daug darbų, dažniau ilsėkitės ir pasistenkite anksčiau grįžti namo.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Neskubėkite spręsti, vertinti, sakyti – gal viskas yra ne taip, kaip galvojate? Tikrinkite jus pasiekiančią informaciją. Saugokitės paskalų skleidėjų, sukčių, vagių.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Nesivelkite į avantiūras, ypač finansines, – galite pervertinti savo galimybes. Nepatartina pirkti vertingų daiktų. Ne laikas kritikuoti sutuoktinio nuomonę, sprendimus.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Jūs trokštate žinių, tad semkitės jų iš bibliotekos, interneto ar kitų šaltinių. Jūsų puiki energija užtikrins, kad galėsite atskirti gerą nuo „blogo“.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Tinkamas metas nebent poilsiui, tik ne veiklai, reikalams tvarkyti. Kad ir ką sužinosite, kad ir kas įvyktų, nenusiminkite – po kiek laiko paaiškės, kad viskas geriau, nei manėte.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Jūs turite aplinkiniams tiksliai pasakyti, ko norite, kitaip jūsų niekas nesupras. Jūsų pozicija gali būti nepatogi, bet tai gerai. Kartais svarbu pasakyti tai, kas teisinga.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius