Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 09 12

Horoskopas rugsėjo 12 d., pirmadieniui

15-oji Mėnulio kalendoriaus diena, viena nepalankiausių, niūriausių, kuomet gali dominuoti žemieji instinktai, puikybė. Tokiu metu gali palyti dvasinė pusiausvyra, emocinis stabilumas, gali varginti įtampos, nerimas. Svarbu laikytis nuosaikumo, saiko ir labiau pasikliauti ne jausmais, o šaltu protu.
Horoskopai
Horoskopai / BFL nuotr.

 AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Šią dieną įvairioms veiklos, kurių gali tekti imtis, gali prireikti didžiulių valios pastangų. Gali būti sunkiau susikaupti, laikytis nuoseklumo, gali apimti tingumas, vangumas, todėl gali būti sunkiau užbaigti kai kurias užduotis. Jei kai kurių darbų nepavyktų įveikti – ne bėda, tačiau svarbiausias užduotis stenkitės atlikti, kad ir kaip sunku bebūtų.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Gali būti sunku atsiminti reikšmingus, svarbius dalykus, detales, mintis blaškys įvairūs dėmesį nukreipiantys trikdžiai, šalia esantys žmonės, todėl gali būti sunku ką nors išmokti, analizuoti informaciją. Kai kuriuos planus, jei tik galite, vertėtų atidėti vėlesniam palankesniam laikui.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Gali pašlyti santykiai su kai kuriais artimais žmonėmis, galite įsivelti į buitinius ginčus šeimoje, įniksite prieštarauti ir įrodinėti savąsias tiesas tėvams. Tačiau vertėtų labiau įsiklausyti į vyresniųjų išmintį, kuri pagrįsta ir jų patirtimi. Gali tekti mokytis iš savųjų klaidų, jei atsisakysite mokytis iš kitų nesėkmių.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Gali tekti vėl užlipti ant to paties grėblio, skaudžiai ir suklysti, vėliau nemažai laiko gali tekti skirti savų klaidų taisymui. Būkite atsargūs šią dieną bendraudami su įvairiais žmonėmis, ypač su mažiau pažįstamais. Jų tikrieji norai gali gerokai skirtis nuo tų, kuriuos jie viešai deklaruoja. Pagalbos siūlymai taip pat gali būti nenuoširdūs. Geriau ieškoti paramos tarp geriausių draugų.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Šią dieną gali varginti užmaršumas, dėl to gali kelis kartus grįžti namo, daugelį kitų veiksmų taip pat kartoti po kelis kartus. Pyksite ant savęs, tačiau tai laikina būsena, nerūstaukite ir nežiūrėkite į tai pernelyg rimtai. Tai tiesiog gali būti puiki proga šiek tiek iš savęs pasijuokti.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Gali tekti atskleisti kai kurias paslaptis, tačiau jas sužinoję galite savęs klausti – ar iš tiesų tai vertėjo siekti sužinoti? Kai kurios atskleistos naujos žinios apie kai kuriuos šalia esančius žmones gali sudrumsti jūsų vidinę ramybę, gali apnikti abejonės. Kai kuriuos dalykus derėtų atvirai išsiaiškinti, vengiant įvairių užuolankų ir nutylėjimų.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Šią dieną gali būti svarbu tvardytis, laikytis tam tikro nuosaikumo kalbant, ypač svarbiuose dalykiniuose susitikimuose. Neatsargiai ištartas žodis ar frazė gali gerokai sujaukti ir jūsų, ir pašnekovų planus, lemti įvairių nesusipratimų, kuriems išsiaiškinti gali prireikti nemažai pastangų ir laiko. Tad gerai apgalvokite ką galite ir norite pasakyti.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Galite sulaukti mylimo žmogaus jums parengtų staigmenų, nebūkite pasyvūs, net jei būsite užgulti įvairių rūpesčių. Nuo jūsų reakcijos gali labai priklausyti mylimojo ar mylimosios savijauta, taip pat ir nuotaikos vakare. Atsakydami gera nuotaika, žaismingu dėmesiu vėliau galėsite mėgautis jaukiomis intymiomis akimirkomis.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Kai kurių namų apyvokos daiktų jums tikrai reikia, bet ar tikrai galite leisti sau įsigyti šiuos pirkinius būtent dabar? Ar esate gerai pasvėrę savo finansines galimybes, ar nepamiršote kai kurių įsipareigojimų ir pažadų? Šią dieną gali kilti nemažai pagundų išlaidauti, tačiau yra nemaža grėsmė įklimpti į skolas.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Būkite atsargūs kelyje, ypač jei patiems teks vairuoti. Gali būti sunkiau pastebėti kai kurias kliūtis, dėmesį gali blaškyti pakeleiviai ar slogios mintys apie darbą. Šią dieną didesnė įvairių nusižengimų, pažeidimų rizika, tad labai svarbu būti atidiems.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Gali tekti grąžinti kai kurias skolas, jų svarbu nepamirši ir nelaukti priminimo. Taip pat gali tekti vykdyti kai kuriuos finansinius įsipareigojimus, finansinių išlaidų našta gali gerokai išaugti. Galbūt laikas pradėti mastyti apie taupymą, atsisakant kai kurių malonumų ir pramogų?

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Gali tekti daug bendrauti su įvairaus amžiaus vaikais, dalintis sava išmintimi ir patirtimi. Svarbu nenuvilti jų lūkesčių, išpildyti tuos norus, kuriuos tikrai galite įvykdyti. Į jūsų dėmesį, atidumą ir šilumą bus atsakyta tuo pačiu – atviru netramdomu nuoširdumu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius