Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 09 15

Horoskopas rugsėjo 15 d., trečiadieniui

8–oji Mėnulio diena. Tai transformacijos diena, todėl reikalai gali pasukti Jums netikėta linkme – tiek gera, tiek ir bloga. Gal rasite skrynią su brangenybėmis? O gal ją prarasite? Jei mokate suderinti įkvėpimą su atsargumu, blaivų protą su gyva širdimi – tuomet daug nuveiksite.
Horoskopai
Horoskopai / BFL nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Gali būti labai svarbu padaryti gerą įspūdį naujiems pažįstamiems, tad būkite ypač susikaupęs ir pasitempęs. Jei sugebėsite elgtis pakankamai atsakingai ir racionaliai, pelnas gali pranokti lūkesčius.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Gali kilti noras nutrūktgalviškai pasinerti į visus įmanomus malonumus, pasiduoti aistringoms pagundoms. Augs kūrybinės ambicijos ir energija. Pasižymėsite išlaidumu.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Nuoširdžiai pasikalbėkite su tais, kurie jums svarbūs, pripažindami savo klaidas bei silpnybes. Negailėkite gerų žodžių, komplimentų, nepakenktų ir labiau materialus pamaloninimas dovanėlių, vaišių, pinigų pavidalu.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Diena turėtų būti ganėtinai nuotaikinga ir romantiška. Pats gyvenimas jums pasiūlys pramogų ir progų palepinti kūną ir sielą. Jeigu ne meilės nuotykis, tai kitoks malonumas, laimėjimas jums paglostys širdį ir suteiks naujų galimybių.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Ta jūsų svajonė, kuri šiuo metu labai priartėjusi prie išsipildymo, gali prarasti realumą ar aktualumą. Galbūt imsite svyruoti, ar jums to reikia, ar esate verti. Panašu, kad turite neišspręstą vidinę problemą.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

 Jums tiesiog gyvybiškai reikės bendravimo, meilės ir šypsenų – ir kuo jų bus daugiau, tuo geriau jausis jūsų ego. Veršitės į renginius, gaudyte gaudysite visokią informaciją, noriai flirtuosite.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Geriausiai jums seksis su mistika, menu, religija, labdara susiję reikalai. Svajosite apie meilę, žmogišką šilumą, kursite ypatingus planus. Jeigu nepavyks suartėti su tais, kurie jums artimi, svarbūs, galite pasijusti be galo vieniši.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Kontaktai su nepažįstamais žmonėmis gali suteikti ypatingų įspūdžių bei naudingos informacijos. Nepatingėkite skirti daugiau dėmesio augančiai kartai.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

 Prisiverskite vis dėlto dalyvauti vakarėlyje ar pobūvyje, nors ir neketinote. Pakaks tik gražiai šypsotis ir mandagiai palaikyti pokalbį, o naudos galite turėti visai apčiuopiamos.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

 Visiškai nėra reikalo be atodairos aukotis, kad ir kokios kilnios priežastys skatintų taip pasielgti. Nuoširdžiai paklauskite savęs, ar tikrai jus vilioja kankinio aureolė.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Neseniai užsimezgę ryšiai gali pasirodyti reikšmingi įvairiomis prasmėmis. Per visuomeninį renginį galite įsitaisyti naują simpatiją. Palanki situacija gali padėti susigrąžinti prarastus ryšius.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Pagirtina visada siekti tik pergalės, bet naivu būtų tikėtis visada ir laimėti. Diena bus šviesesnė, jei bent pats sau pripažinsite savo silpnybes ir trūkumus. Siekite kolegos jau pasiekto lygio, užuot tempęs jį žemyn.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius