Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 09 18

Horoskopas rugsėjo 18 d., sekmadieniui

21-oji Mėnulio kalendoriaus diena, trykštanti gyvybinga energija, veržlumu, iniciatyvomis. Geriausių pasiekimų galima tikėtis veikiant išvien komandoje, darniai derinant nuomones, sprendimus, veiksmus. Tai taip pat draugystės klestėjimo metas, kuomet tvirti ryšiai gali tapti dar tvaresniais.
Horoskopai
Horoskopai / BFL nuotr.

 AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Nebus sunku rasti bendraminčių jūsų sumanymams, idėjos – ir jūsų, ir kitų – gali būti uždegančios, įkvėpiančios naujiems siekiams. Puikus metas norint siekti permainų, pokyčių ir gyvenime, ir darbinėje veikloje.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Kažin, ar verta šią dieną svarstyti apie kokius nors rimtesnius darbus, tiesiog nebūsite tam nusiteikę. Ir kūnas, ir protas bus ištroškę poilsio, atsipalaidavimo, laisvės rinktis ir veikti tik tai, kas jums patinka. Neignoruokite šių norų ir poreikių.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Venkite melo, apgaulių, nutylėjimų. Jei negalite atskleisti visos tiesos ir visų detalių, geriau nė neužsiminkite. Nutylėjimai gali būti suprasti kaip intrigos ir manipuliacijos. Tik atviras, tiesmukas kalbėjimas gali padėti pasiekti didesnio supratimo.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Galite būti kupini entuziazmo, sėdėjimas namuose, uždarose erdvėse jums atrodys pražūtingas, norėsite ištrūkti į platesnius vandenis, mėgautis nevaržoma laisve. Palankus metas vykti į keliones, aktyviai sportuoti, varžytis.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Šią dieną gali prireikti nemažai drąsos ir ryžto, tik tuomet neteks nusivilti. Gali tekti įsivelti į kai kurias avantiūras, jos gali tapti ir išbandymu, ir labai smagia pramoga.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Kažin, ar pavyks laikytis rimties, gilios minties. Kitų pernelyg rimti, sudėtingi bandymai filosofiškai vertinti ir aiškinti kai kuriuos reiškinius gali atrodyti komiškai ir visai neįkvepiantys. Tai metas, kai daug atsakymų gali slypėti paprastume ir pranašesnis bus tas, kuris supras tai pirmas.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Kad ir kaip persekiotų kai kurios nesenos nuoskaudos ar nusivylimai, neužsisklęskite, siekite aktyvesnio bendravimo. Tai padės plačiau atverti akis, išblaškyti neigiamas mintis ir emocijas. Galite atrasti žmonių, iš kurių ilgai semsitės optimizmo ir sveikos gyvenimiškos energijos.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Kai kurių sveikatos negalavimų priežastis gali būti jūsų kūno sąstingis, darbo pobūdis, kuomet tenka daugiau sėdėti vienoje vietoje, nei judėti. Tiesiog būtina pradėti aktyviau sportuoti, mankštintis, kitaip galite sulaukti dar nemalonesnių pasekmių.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Šią dieną derėtų stengtis pažaboti savo individualizmą ir egoizmą. Bendrai veikdami ir daugiau pasieksite, ir kur kas geriau jausitės. Galite būti apsupti žmonių, trykštančių puikia nuotaika ir apdovanotų geru jumoro jausmu, vakarop gali atsirasti proga įsilieti į smagų šventės šurmulį.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Puikus metas bet kokiai veiklai, susijusiai su iškalba. Puikiai seksis raiškiai ir aiškiai dėlioti argumentus, įtaigiai dėstyti savo mintis, derėtis, mainyti, įkalbinėti pirkti. Ginčuose šeimoje taip pat galite būti nenugalimi pašnekovai, gali pavykti pasiekti kai kurių reikšmingų pergalių.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Venkite tuščiažodžiavimo, nesižarstykite pažadais, kuriais net patys abejojate. Kai kurie pakurstyti artimųjų lūkesčiai vėliau gali virsti slogiomis nuoskaudomis ir jūsų sąžinės graužatimi.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Galbūt esate gerokai pavargę nuo nuolatinio žmonių dėmesio, bendravimo, įvairių kalbų ir apkalbų. Ši diena gali būti puiki proga atsiriboti nuo šios nemalonios patirties, puikus metas nurimti atitrūkstant nuo įprasto gyvenimo ritmo ir jus supančio pasaulio.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius