Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 09 22

Horoskopas rugsėjo 22 d., antradieniui

5-oji Mėnulio diena. Gerai šią dieną būti kelyje, kuo nors pasirūpinti. Gera diena išgryninti santykius, ypač darbo, susijusius su pareigomis. Atsargiai duokite pažadus, tuo labiau priesaikas – šią dieną jos ypač svarbios, turi išskirtinę reikšmę bei ilgam užsitvirtina.
Horoskopas
Horoskopas / Photos.com nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Tai laikas, kai pagaliau išmoksite skaičiuoti pinigus ir vertinsite jų suteikiamus džiaugsmus. Tai taps stipriu akstinu judėti pirmyn ir siekti to, apie ką svajojate. Pripažinkite, kad pinigai iš dalies yra varomoji jėga.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Šiandien atrodys, kad gyventi tapo paprasčiau ir linksmiau. Mėgaukitės gera nuotaika, taip pat ir galimybėmis, kurios atsivers. Jausitės laisvas, nes niekas nenurodinės, ką daryti.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Jei šiandien susidursite su nepažįstamais žmonėmis, parodykite svetingumą, supratingumą ir mandagumą. Šiandieninis jūsų elgesys pasitarnaus ateityje, nesvarbu, ar tai bus dalykiniai, ar artimi santykiai.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Tai metas, kai jūsų laukia daug nervų kainuosiantys susitikimai, pokalbiai. Gali būti, kad prarasite kantrybę, susibarsite su artimaisiais, tačiau svarbiausia, jog visų nesusipratimų pabaigoje jums bus gausiai atlyginta. Privalote būti atidesni.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Už pinigus ir geresnį finansinį gyvenimą kausitės lyg tikras liūtas, mat jausite konkurenciją, kuri bus arši ir negailestinga. Nedvejodami pasinaudokite turimais kontaktais bei pažintimis. Praverstų pasikapstyti praeityje ir paieškoti atsakymų, kaip pagerinti finansinį gyvenimą.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Diena bus susijusi su norais ir impulsyvumu. Jūsų impulsyvus charakteris leis apie jo savininką ar savininkę sužinoti visiems aplinkiniams. Tai laikas, kai kausitės už tam tikrus tikslus.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Šiandien nerodykite perdėto savo aktyvumo, derėtų atsargiau reikšti nuomonę, patartina nesiblaškyti, sėdėkite vietoje. Jeigu elgsitės atvirkščiai, pasekmės bus neprognozuojamos. 

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Darbe nebus lengva, mat kaip tyčia išaiškės neužbaigti darbai ir klaidos, galite susidurti su aplinkinių neigiama nuomone apie jūsų darbą, o vadovai norės iš jūsų maksimaliai daug.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Labai palankus metas vaikytis sėkmę. Tam būtina, kad atsikratytumėte smulkių sielos žaizdelių, kurios vis išlenda ir abejonėmis drasko ar trikdo įprastą jūsų nuotaiką. Privalote vadovautis šaltu protu.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Nevaržykite nei savęs, nei aplinkinių, mažiau galvokite apie pasekmes ir juolab apie žmones, kurie mėgsta gyventi kitų žmonių gyvenimus – jų nuomonės paisykite mažiausiai.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Metas gali būti sudėtingas dėl to, kad kai kas norės apriboti jūsų laisvę, pasisavinti jūsų laiką ir kontroliuoti galimybes. Turėsite parodyti, kad galite ir turite planuoti savo laiką patys, kad niekas išskyrus jus pačius nėra įgaliotas tvarkyti jūsų gyvenimo.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Šiuo metu jums rūpės atsidurti tarp nepažįstamų žmonių vien dėl to, jog ieškosite naujų pažinčių, naujų draugystės užmezgimo galimybių. Tai svarbus metas įsimylėjėliams, tiems, kurių santuoka svyruoja ant bedugnės krašto, tiems, kurie tik pradeda vystyti santykius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius