Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 09 25

Horoskopas rugsėjo 25 d., penktadieniui

7-oji Mėnulio diena Tai labai intensyvi, aktyvi diena. Palanki vykdyti teisingumą. Šią Mėnulio dieną negalima vogti, keiktis, meluoti – tai maldos, priesaikų, žodinės magijos diena. Geriau imtis tų darbų, kuriuos galite greitai užbaigti. Tai karinga Mėnulio diena - galimi aršūs ginčai, peštukai „pašiaušia plunksnas“, tačiau būtent šią Mėnulio dieną natūralu aršiai kovoti už teisybę, nenutylėti. Vis dėlto šią dieną galimos didžiausios provokacijos, nuvedančios nuo teisybės paieškų link grubios agresijos. Venkite pradėti darbus, kurie gali užsitęsti. Jautrūs plaučiai, būtinas grynas oras.
Horoskopas
Horoskopas / Photos.com nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Diena bus gera, jei grąžinsite skolą, kitaip galite turėti bėdų su ją suteikusia institucija arba draugu. Apgalvokite, kodėl pakliuvote į tokią situaciją ir kaip to išvengti ateityje. Neatidėkite rytojui to, ką galite padaryti šiandien.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Aplinkybes būsite linkę dramatizuoti. Tad venkite ginčų, ypač su biurokratais ar teisėsaugos, teisėtvarkos atstovais, taip pat mylimu asmeniu. Gauti veiklos, finansiniai pasiūlymai vargu ar bus naudingi. Atsargiau prie vairo – galimos baudos.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Nepasiduokite, nes tik to iš jūsų ir telaukia pikta linkintis asmuo. Sukaupkite jėgas ir baikite tai, ką pradėjote, kaip sunku bebūtų. Patartina neatsižadėti savo principų.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Ieškokite senų klaidų – dabar jos ypač kenks. Svarbu nepersidirbti, dažniau ilsėtis. Daugiau dėmesio skirkite maisto kokybei. Didesnė priverstinių išlaidų tikimybė.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Neskubėkite per daug, nelįskite ten, kur jūsų neprašo, nesivelsite į ginčus. Taip pat ir nepatarinėkite, jei į jus nesikreipia. Tokia tendencija gali būti dėl to, kad iki 15 val. 36 min. tęsis Mėnulio kalendoriaus Gaidžio diena, kuri skatina išreikšti savo nuomonę, ją aistringai ginti. Lengva įsižeisti, lengva įžeisti net to nenorint.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Dieną praleiskite kitaip nei įprasta - keliaukite kuo toliau nuo įprastų vietų, darbų, reikalų, žmonių. Per daug galvojate apie darbą, o tai jaučia jums artimi žmonės, kuriems pradeda trūkti dėmesio.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Jei šiandien teks bendrauti su tais, kurių nemėgstate, iš visų jėgų valdykitės, mat galite neiškentę į akis išrėžti tai, ką galvojate, bet nutylite. Bus lengva įsižeisti, lengva įžeisti net to nenorint.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Ryžkitės nutraukti netenkinančius santykius, jokios perspektyvos nebeturinčią pažintį, atsikratyti kokios varginančios ir slegiančios pareigos. Elgiatės kilniai, tačiau tai gali jus sekinti. Vakare palepinkite save.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Pamirškite rūpesčius ir reikalus bent vienai dienai. Išvažiuokite kur nors, eikite į svečius. Nesiteisinkite, kad nėra nuotaikos, skauda galvą ar oras per prastas. Pirmoje dienos pusėje nugalėjęs save, vakarop dėl to tik džiaugsitės.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Sulauksite pokyčių asmeniniuose santykiuose: ilgai siektas žmogus pagaliau atsakys jums šiltais jausmais. Tai diena, kai nederėtų apkalbėti, veltis į konfliktus. Vakarą praleiskite ramiai, mat įsiaudrinę galite sunkiai užmigti.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Nors gyvename tik kartą, tačiau tai nesuteikia teisės elgtis neatsakingai, skaudinti kitus asmenis. Stenkitės neflirtuoti matant mylimam žmogui, kitaip jam tikriausiai sukelsite daug nemalonių minučių.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Nusiteikite ramiai, mat jus stengsis išprovokuoti. Metas gali būti įtemptas, tačiau ginčus spręskite civilizuotai, netrankykite durimis. Nieko nesiimkite įniršę ar kerštaudami, nes galite padaryti rimtų klaidų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius