Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 09 29

Horoskopas rugsėjo 29 d., trečiadieniui

22-oji Mėnulio diena. Ši diena - rami, išmintinga. Nereikia skubėti. Viską gerai išnagrinėkite, apmąstykite - žymiai didesnė tikimybė nei paprastai, ką nors išsiaiškinti, atskleisti.
Horoskopas
Horoskopas / Photos.com nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Nesiimkite visko iš karto nuo pat ankstyvaus ryto – geriau daryti mažiau, bet geriau. Tikėtina, kad skubėdami galite padaryti rimtų klaidų: tiek ką nors veikdami, tiek spręsdami. Nedidelis apsirikimas gali sukelti nemalonumų laviną.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Gali būti, kad be jokios matomos priežasties padidės optimizmo jausmas, noras ką nors tikslingai veikti, siekti. Galite gauti žinią iš toli arba patys ieškosite galimybių su kažkuo susisiekti, susipažinti.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Būsite linkę žavėtis neįgyvendinamomis idėjomis ir net blogiau: dėl utopinių tikslų galite imtis nepateisinamos rizikos, pažeisti įstatymą. Bendraudami pasistenkite neužgauti svetimos savimeilės ir orumo.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Galite tapti kokio nors šokiruojančio, nepaprasto įvykio pagrindiniu veikėju ar bent jau gali tekti dėl to dalintis atsakomybę. Nebus lengva rasti teisingą sprendimą – kam nors vis tiek neįtiksite, kas nors vis tiek piktinsis, reikš pretenzijas, provokuos.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Gerai gilintis į dokumentus, Šventąjį Raštą, mokslinę informaciją. Galimi sėkmingi susitikimai – geras laikas diplomatams, verslininkams. Šią dieną galite daug ir skaniai valgyti – tai stabilumo, pastovumo, „pasikrovimo“ diena. Maistas bus gerai virškinamas.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Piniginės, turtinės problemos paaštrės, bet tik tuo atveju, jeigu ieškosite daugiau negu nusipelnėte. Pasistenkite išlaikyti darną, prievarta nebrukite aplinkiniams savo nuomonės.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Neblogas laikas nuo pat ryto išsiaiškinti meilės santykius, taip pat sudaryti įvairias sutartis, pradėti derybas, užmegzti bendradarbiavimą. Spontaniškai gali užsimegzti šauni pažintis.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Galbūt ateis svarbus suvokimas, atsivers tiesa ir viskas stos į savo vietas. Puikus laikas romantiškai kelionei ar meilės pasimatymui.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Pasižymėsite išaugusia iniciatyva, energetiniu potencialu, kūrybingumu. Seksis stiprinti savo turtines pozicijas. Galimas gana perspektyvus pasiūlymas.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Jausite permainingas įtakas ir nuotaikas. Galbūt rūpesčių sukels artimas žmogus arba pristigsite pinigų. Pasistenkite atkurti santykių darną namuose, kartu su artimaisiais padirbėkite, pasilinksminkite.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Turėtų neblogai sektis dalykinė veikla. Galbūt kils minčių apie tai, kad reikia keisti darbą, gyvenimo būdą ar aplinką. Neskubėkite apie tai kalbėti garsiai. O tuo tarpu pravartu didesnį dėmesį skirti sveikatai, mitybai, grožio profilaktikai.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Domins kūrybiniai ir dalykiniai projektai, kitų žmonių mintys, jų požiūris į jūsų sumanymus. Jei kažką organizuojate, bus ko nerimauti, nes būsite stebimi ir vertinami.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius