-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 01 04

Horoskopas sausio 4 d., antradieniui

30–oji Mėnulio diena. Tai harmonijos, saiko, rimties ir poilsio diena. Apibendrinkite praeitą mėnesį, užbaikite darbus, gausinkite, kaip galite, grožį savyje ir skleiskite jį aplinkui. Atsisakykite alkoholio ir kitų blogų įpročių, kitaip trauka išliks ilgam laikui.
Horoskopai
Horoskopai / Gedimino Savickio/BFL nuotr.

 AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Pakeiskite savo negatyvų požiūrį į pozityvų – bematant bus lengviau. Jei teks dalyvauti kolektyviniuose posėdžiuose, stenkitės nepasimesti minčių, pareiškimų gausybėje ir fiksuokite viską, kas gali būti naudinga. Jei vadovaujate grupei žmonių, pagalvokite, kaip galėtumėte patobulinti bendrą darbą.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Jei mėgstate lankytis knygynuose, muzikos parduotuvėse – šio užsiėmimo nemeskite, mat galite prarasti draugus, su kuriais susipažinote. Darbe iškilsiančios problemos gali priversti jūsų kraujo spaudimą šokinėti aukštyn, žemyn.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Šiandien daugelis gali norėti sekti jūsų pavyzdžiu, todėl stenkitės, kad jis būtų geras. Puikiai seksis bendrauti, mokytis, rinkti informaciją. Pasidalinkite savo žiniomis ir su kitais. Jei bendrausite su didele žmonių auditorija – jums seksis, nes būsite kaip niekad išraiškingas.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Yra nemažai būdų, kaip spręsti įtampos ir streso sukeltas problemas. Jei mėgstate spręsti iššūkius, pagalvokite, kaip kitaip galėtumėte elgtis nesklandumų akivaizdoje.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Jums gali iškilti stiprus noras išbandyti naujus dalykus tuojau pat. Tačiau verčiau imkitės planuoti, ką veiksite šį mėnesį, o ir visais artėjančiais metais, mat tempas žada būti tikrai didelis.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Daugelis po metų pabaigos švenčių niekaip negali išsivaduoti iš tos lengvabūdiškos, nedarbingos nuotaikos. Būkite atsargus keliuose, darbe, nes aplinkiniai net patys to nesuprasdami kels daug problemų. Šiandien būsite kūrybingas ir savo versle galėsite panaudoti iškilusias idėjas.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Jei draugas ar darbo partneris nebus nusiteikęs mokytis arba atlikti naujų dalykų, jums gali sukilti pyktis ir niekaip negalėsite suprasti, kodėl žmonės yra tokie tingūs ir nuobodūs. Šiandien galite sužinoti tam tikro neseniai įvykusio nesusipratimo priežastis.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Jei jus kas nors šiandien įžeis, pasistenkite nuryti iškilusį nepasitenkinimą – taip palypėsiu vienu laipteliu aukščiau to žmogaus, kuris jus įskaudino. Šiandien lengvai kils naujos idėjos, galbūt pasiūlymų sulauksite ir iš aplinkinių.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Šiandien užsiimkite tik savo reikalais ir nesikiškite į svetimus. Pamatysite, kokį progresą pasieksite per trumpą laiko tarpą. Gali būti, kad kažkas gražins skolą arba pavyks sutvarkyti dokumentus.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Diena bus labai svarbi, kadangi įvyks užtemimas. Jis savo sferon įtrauks karjeros, vadovavimo, ekonomikos, finansų, žaliavų, energetikos sritis. Bankai, įvairios valiutos, nafta, benzinas, dujos, elektra, vandens bei kiti ištekliai – šios temos taps aktualios, reikalaujančios naujų sprendimų bei naujų galimybių pamatymo.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Galite pajusti, kad jautresnė kaulų sistema, stuburas, sąnariai, oda. Gali būti, kad jausitės nepatenkintas, kankins klausimai dėl esamos padėties, nežinosite, kokį sprendimą geriau priimti. Tačiau svarbu, kad ieškotumėte sprendimų nusiteikę ne destruktyviai, niūriai, bet viltingai, su tikėjimu, atsivėrę galimybėms ir savo vidinei jėgai.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Labai svarbu, kad mąstydami apie profesiją ar tikslus būtumėte reiklūs sau ne tik pasaulietinių reikalavimų atžvilgiu ( karjera, pinigai, pripažinimas, aplinkinių nuomonė), bet ir dvasinių reikalavimų prasme ( pašaukimas, gili vidinė evoliucija, žmogiškumo, dvasingumo, kūrybingumo puoselėjimas).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius