-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2010 01 05

Horoskopas sausio 5 d., antradieniui

21–oji Mėnulio diena. Tai nepaprastos energijos, sėkmės diena. Labai daug galima nuveikti kolektyve – šią dieną lengvai gimsta žmogiško bendrumo jausmas, ji kunkuliuoja polėkiu, entuziazmu. Būtent šią dieną geriausia dirbti kolektyve – tai masių energijos, draugystės, solidarumo metas.
Horoskopas
Horoskopas / Photos.com nuotr.

 AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Šią dieną geriausia dirbti kolektyve – tai masių energijos, draugystės, solidarumo metas. Netinginiaukite – judėkite, bendraukite, dalinkitės idėjomis, ieškokite pritarimo – šią dieną masių energija pozityvi, mažiau inercijos, dėl to lengviau rasti bendraminčių.
JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Diena palanki, jei norite pradėti svarbius darbus, pasirašyti sutartis, puikiai seksis reikalai, kuriuose daug dinamikos, veiksmo. Palanku vykti į tolimas keliones, prisiekti, pradėti varžybas, keisti darbą, skaityti paskaitas. Negalima meluoti. Reikia drąsos, ryžto, tiesos siekimo, tuomet lydės sėkmė.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Nebūkite pasyvūs. Tai laikas, kai galite patirti keistų atsitikimų. Šiandien elkitės paprasčiau, kukliau, nepervertinkite savo sugebėjimų, nedemonstruokite savarankiškumo, protingumo geriau paklausykite jums sakomų patarimų, įspėjimų.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Neleiskite praslinkti dienai be tikslo. Buities reikalus pasistenkite susitvarkyti iki pietų. Antroje dienos pusėje galima išeiti į miestą.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Elkitės solidžiai ir oriai – tiek kalbėdamasis su nepažįstamaisiais, tiek pirkdamas laikraštį. Nepasiduokite be kovos, išbandykite visas galimas priemones prieš pasitraukdamas iš savojo kelio.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Galite tapti žioplumo ar skubėjimo auka. Beje, atsargiai vertinkite gaunamą informaciją, ypač apie sutuoktinį, partnerius galite sužinoti seną paslaptį.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Pasitikėkite partneriais, sutuoktiniu, ir jie tai įvertins. Galite sulaukti finansinės pagalbos iš žmogaus, kuriam esate anksčiau padėję.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Darykite tik tai, ką puikiai išmanote, neskubėkite, kelis kartus viską tikrinkite. Likite tolerantiški kolegų atžvilgiu. Geriau šią dieną nemeluoti.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Nesivelkite į avantiūras, tuomet diena bus puiki. Būkite atidus, budrus, netikėkite kiekvienu jums sakomu žodžiu. Pasisaugokite, kad nebūtumėte prieš savo valią įtraukti į kompromituojančius santykius (ypač romantiškus).

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Nesistenkite visko kontroliuoti, atsiduokite likimo valiai. Nepersistenkite dirbdamas, neskubėkite, nes pridarysite nedovanotinų klaidų. Artimiesiems nešykštėkite gerų žodžių.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Nerizikuokite, nors ir atrodys, jog sekasi. Šiandien geriau nesiginčyti, neįrodinėti savo tiesų. Prie vairo elkitės ramiai, saugokite savo piniginę.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Nepulkite bendrauti, jei matote, kad žmogus to nenori. Tinka imtis senų, atidėtų darbų, ieškoti dingusių daiktų, dokumentų. Venkite nepagalvoję žadėti, įsipareigoti. Galimas netikėtas susitikimas su žmogumi iš praeities.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius