Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 01 09

Horoskopas sausio 09 d., šeštadieniui

25-oji Mėnulio diena. Tai apmąstymų, vienatvės diena. Negalima skubėti. Paskirkite laiko išsiaiškinti, ką darote gerai, o ką blogai. Pažadus, sutartis, susitikimus geriau atidėkite keletui dienų. Tai daugiau išminties, o ne veiksmo diena. Rinkite reikalingas žinias, rūšiuokite, apdorokite jas. Šią dieną žinios, išmintis turi suformuoti Jūsų „vėžlio kiautą“.
Horoskopas
Horoskopas / Photos.com nuotr.
AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Tai metas, kai galite norėti išsiginti, atsisakyti jausmų, artimo asmens. Vis dėlto greit galvosite kitaip. Vertinantiems partnerystės tvirtumą verta dažniau nusileisti, net jeigu logika bus jūsų pusėje. Galite turėti priverstinių išlaidų.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Laukia darbinga diena. Visiems jūsų reikės: vieni prašys patarimo, kiti – pagalbos, treti – paguodos. Tik nemanipuliuokite kitų jausmais dėl naudos.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Tai metas, kai vertėtų atsiriboti nuo viso pasaulio, tačiau tai padaryti bus sudėtinga. Nebus lengva atsipalaiduoti: gali tekti nemažai nervintis dėl artimųjų, netikėtų konfliktų su draugais, mylimu žmogumi ar priverstinių išlaidų. 

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Savaitgalis nekoks – situacija bus sunkiai valdoma. Netikėtos traumos, technikos, transporto gedimai. Sveikatos irgi gali pristigti. Geriau atsisakyti kelionių, svarbių vizitų ir nereikalingų vaikščiojimų po prekyvietes.  

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Jei jūsų jausmai nuoširdūs ir jau pavyko pramušti nepasitikėjimo, atsargumo sieną, galite tikėtis ilgalaikių santykių, kuriuose vyraus pagarba vienas kitam, aistra ir abipusis supratimas. Už mokėjimą laukti dažnai atlyginama giliais jausmais.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Ramiai tvarkykite reikalus, nepanikuokite. Jūsų planams įvykdyti reikia daugiau laiko. Naujasis pažįstamas gali pasirodyti esąs gimininga siela.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Pats laikas prisiminti seną draugą. Kartu papietaukite ar išvažiuokite į gamtą. Bendravimui ši diena itin palanki, galima pasisemti daug teigiamų emocijų ir energijos.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Šiandien jūs turite dėmesį sutelkti į dvasinius reikalus, o materialinius rūpesčius pamirškite. Finansinės problemos vėliau susireguliuos pačios be ypatingų sunkumų.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Pasistenkite šeštadienį skirti susikaupusiems buitiniams darbams namuose atlikti. Dienos nuotaika priklausys ir nuo jūsų sutuoktinio nervų šaltumo bei humoro jausmo. 

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Savo meilę artimiesiems paliudykite ne tik žodžiais, bet ir darbais. Padarykite jiems ką nors malonaus ir galbūt netikėto. Skirkite daugiau dėmesio vaikams – tarp jūsų vyraujanti įtampa išnyks.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Skirkite daugiau dėmesio savo šeimai, nepraraskite kantrybės būdamas su vaikais ar giminėmis. Nepriimkite savo namuose žmonių, kurių nemėgsta jūsų vaikai.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Šiandien pasistenkite mažiau bendrauti, todėl nedvejodami atsiribokite nuo svetimų žmonių, įkyrių draugų ir uždrauskite sau ginčytis su artimaisiais ir ant jų pykti. Į svečius ar keliones taip pat nevykite.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius