Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 01 16

Horoskopas sausio 16 d., šeštadieniui

2–oji Mėnulio diena. Gera diena apmąstymams, moksliniams tyrinėjimams, gera pradėti laikytis dietos. Šią Mėnulio dieną kūnas labai jautriai padės atsirinkti maistą. Jeigu pagalvojus apie kokį nors valgį ima lengvai pykinti – jis Jums netinka. Taip galite koreguoti pasirinktą dietą.
Horoskopas
Horoskopas / Photos.com nuotr.

AvinasAvinas

(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Diena bus intriguojanti: į galvą šaus ne viena įdomi idėja, o taip pat galite sutikti naudingą asmenį, kuris jus įkvėps. Didelių konkrečių darbų šiandien nepradėkite – rytoj jų gali nebereikėti.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Neatsisakykite padėti seniems draugams (nors dėl to galite patirti ir nemalonumų). Atsargiau prie vairo, būkite atidūs, jei teks pasirašinėti dokumentus. Neklausykite apkalbų apie artimuosius.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Šiandien jus aplankys romantiška nuotaika, būsite jautrus ir supratingas. Pasikalbėkite su tais, kuriems gali reikėti jūs paramos. Venkite intensyvaus fizinio krūvio, stipraus emocinio sukrėtimo.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Būsite linkę be reikalo aiškintis santykius ar kaltinti aplinkinius, sutuoktinį, tuščiai įrodinėti savo teisumą. Bet jei liepsite sau nusišypsoti, net po patirtos nesėkmės greit atsigausite ir rasite išeitį. Labiau pamąstykite apie įspūdį, kurį paliekate žmonėms.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Nors tai jums ir neįprasta, bet galite pasijusti akiplėšiškai išnaudojamas. Peržiūrėkite santykius su jums artimais žmonėmis – galbūt kažką atrasite, ką reikėtų taisyti.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Nieko neplanuokite, šiandien pasiduokite tėkmei – kaip savaime einasi, taip ir bus geriausia. Jus parems seni draugai. Tai džiugių susitikimų, malonių staigmenų laikas, kai reikia daugiau bendrauti ir būtinai aplankyti bičiulius.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Nesureikšminkite problemų šeimoje – jos laikinos ir išsprendžiamos. Jei bandysite bet kokia kaina priremti partnerį prie sienos ir išsiaiškinti, ką jis turėjo omenyje, sakydamas tai, ką pasakė, tik dar pabloginsite savo padėtį.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Puiki diena, – jūsų viršus bus visur. Galima žengti lemtingą žingsnį, jei jį esate gerai apgalvojęs. Palankus momentas radikaliam apsisprendimui dėl šeimos ateities bei gyvenamosios vietos.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Sąžinė primins, kam ir ką esate skolingi. Tačiau šiandien svarbiausia ką nors gera nuveikti artimiesiems. Būsite impulsyvesni, o rytą ir piktesni – dėl niekų galite užsiplieksti.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Kiek sulėtinkite tempą. Gal vertėtų trumpam išnykti visiems iš akių, kiek atsipūsti ir ramiai susiplanuoti tolesnius veiksmus.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Nesijaudinkite dėl nesklandumų, jų patiria visi, ne tik jūs vienas. Vakarop dienos nemalonumus būsite pamiršę. Kad nereikėtų nervintis, nesiimkite daug darbų, juos atlikite neskubėdami.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Šiandien kaip tyčia visiems reikės jūsų paramos ar patarimo. Jei prašys paskolinti pinigų, geriau to nedarykite. Būkite kantrus, jautrus ir dėmesingas, bet tam tikrą distanciją vis dėlto verčiau išlaikyti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius