Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 01 17

Horoskopas sausio 17 d., pirmadieniui

14-oji Mėnulio diena. Tai pati sėkmingiausia Mėnulio diena. Jei nėra kitų ypač griaunančių situaciją aspektų, visi darbai, pradėti šią dieną, nusiseka. Taigi jei galite, svarbiausius darbus planuokite šią dieną.
Horoskopas
Horoskopas / Photos.com nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Šiandien stengsitės laimėti ambicijų karą. Dėl jūsų impulsyvumo, nekantrumo gali nutrūkti reikalingos derybos. Teks prisiimti atsakomybę už kažkokių reikalų eigą ar komplikacijas.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Šiandien parodysite daugiau iniciatyvos ir valios, siekdami įgyvendinti savo sumanymus. Tik kažin ar sulauksite palaikymo iš aplinkinių. Stenkitės būti korektiški, apdairūs ir apgalvoti kiekvieną ištariamą žodį.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Pasistenkite nesierzinti dėl smulkmenų, atsirinkite svarbiausius darbus, ignoruokite tuščius plepalus, kitaip lengvai įsivelsite į barnius, ambicijų kovas ar įgysite slaptų priešų.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Tikriausiai pajusite nenumaldomą meilės ir komforto poreikį. Ieškosite galimybių lengvai pralobti. Norėsis pirkti namų apyvokos bei apdailos prekes, tenkinti šeimos narių poreikius.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Džiugus laikotarpis, kuris suteiks jums daugiau saviraiškos bei pasirinkimo laisvės. Šiuo metu sutiksite įdomių žmonių, rasite svarbios informacijos, jei tik to sieksite. Tai geras metas pristatyti savo veiklą visuomenei.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Nepasikliaukite tik žodžiais – svarbiuose jums dalykuose šiuo metu svarbu rašytinės, aiškios sutartys arba aiškūs įsipareigojimai. Pasiraitokite rankoves, mat tai – intensyvaus, sėkmingo darbo metas, tačiau prireiks sumanumo, išradingumo.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Jums palankus periodas, su daug džiugių akimirkų, nešančių pasisekimą meilėje, išskleidžiantis kūrybingumą. Daugiau bendraukite, pasiieškokite vertingos informacijos. Per kontaktus šiuo metu daug nuveiksite.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Tai puikus metas sudaryti tarpininkavimo, prekybos sutartis, nuveikti ką nors svarbaus išsilavinimo, ryšių su artimais žmonėmis, giminėmis srityje. Daug naudos duos netolimos kelionės.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Mąstykite strategiškai, bendraukite su svarbiausiais jums žmonėmis. Prasidedanti savaitė atvers daug sėkmingesnio jums periodo pradžią: pajusite pliūpsnį atliepiančios jums energijos, dėmesio iš pasaulio, draugų.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Nepataikaukite niekam, net ir savo silpnybėms. Tai naujos jūsų asmenybės kokybės kūrimo metas. Jei kelsite sau didelius reikalavimus, jums ir aplinkinis pasaulis, aplinkybės padės atsinaujinti, sustiprėti.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Jei nueisite baimių, priekaištų, silpnybių keliu, galite išprovokuoti sau ilgalaikę ligą ar įgyti stiprių slaptų priešų ilgam laikui. Tad nepasiduokite, ir daugiau dėmesio asmenybei, išvaizdai, sveikatai, dietai, dienotvarkei.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Galite nuveikti labai daug, jei susitelksite ties svarbiausiais jums dalykais, atsiversite bendravimui su išmintingais, įtakingais žmonėmis ar patikimais draugais. Kolektyvinėje veikloje tai puikių, galingų, transformuojančių idėjų gimimo metas.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius