Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 01 17

Horoskopas sausio 17 d., sekmadieniui

3-oji Mėnulio diena. Tai intensyvi, aktyvi, tačiau nelabai sėkminga diena - daug agresijos, galimos traumos. Būkite atsargesni su metaliniais daiktais. Dirbkite mažiau reikšmingus darbus. Pasistenkite suvaldyti agresiją savyje, tačiau nepasiduokite ir bailumui.
Horoskopas
Horoskopas / Photos.com nuotr.

 

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Turite energijos ir ryžto - laikas imtis šios baisios netvarkos. Galite sutvarkyti namus, santykius - beveik bet ką, jei tik turite laiko, o be to galite nesunkiai sulaukti pagalbos, jei tik jos prireiks. Yra žmonių, kurie mielai pasistengtų dėl jūsų.   

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Jūsų intuicija paprastai yra gana tiksli, šiandiena - ne išimtis. Dalykai, kurie keistai susiję iš tiesų turi ryšį. Pabandykite jį išsiaiškinti. Beje, galite pastebėti jums rodomus dėmesio ženklus, nors ir silpnus.   

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Stenkitės labai nesijaudinti, jei ne viską suspėjate padaryti. Šiandien sugebėsite ne tik pasivyti savo kolegas, bet gal net ir aplenkti juos. Viskas klosis kuo puikiausiai.   

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Pasistenkite naujai pažvelgti į tą didelę problemą, kuri jus paskutiniu metu persekioja. Šiandien rasite naujų būdų, kaip išspręsti ją nepakenkiant savo įvaizdžiui.   

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Galbūt jau atlikote didžiąją darbo dalį, ar bent jau svarbiausią jo dalį, tačiau neprisiimkite visų nuopelnų sau. Šiandien geriau pagirkite mažiausiai prisidėjusį asmenį. Galbūt vėliau jums prireiks paslaugos.  

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Palanki diena praleisti laiką su šeima. Galite suorganizuoti bendrus pietus arba sumąstyti pasivaikščioti su artimaisiais. Šiandien jums puikiai seksis bendrauti su vyresniais ir jums tai patiks. Tuo labiau, kad galite netikėtai sulaukti intriguojančio pasiūlymo.   

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Pasikalbėkite su broliu ar seserimi, kurie šiuo metu atrodo išvarginti streso. Jūsų požiūris į pasaulį gali padėti jiems suprasti, kad reikalai nėra tokie jau blogi.  

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Besilinksminant su draugais pajusite, jog norite būti kažkur kitur ar su kažkuo kitu. Sunkiausia bus įtikinti juos, kad nesiilgite savo buvusiojo/buvusiosios.   

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Jei rasite savyje jėgų prisitaikyti prie kitų žmonių keistenybių, viskas bus gerai. Šiandien jūsų laukia ir ramybės kupinos valandos, ir siautulys. Dar daugiau, sugebėsite padaryti įspūdį reikiamam žmogui.   

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Jaučiate, kad kažko trūksta, kažkas negerai, bet šiandien neverta ieškoti išeities. Būsite labiau išsiblaškę - tad labiau pasaugokite asmeninius daiktus, pinigus ir nežiopsokite vairuodami.  

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Kai kas nors iš šeimos narių šiandien jus supykdys, suskaičiuokite iki 10 prieš atsakydamas. Priešingu atveju pamatysite, kaip lengva iš degtuko priskaldyti vežimą. Kam jums reikia bėdos dėl tokios smulkmenos?   

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Dirbkite mažiau reikšmingus darbus. Pasistenkite suvaldyti agresiją savyje, tačiau nepasiduokite ir bailumui. Susidūrę su provokacijomis, grubumu, sugebėkite save apginti - tai aktyvių energijų įvaldymo diena.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius