-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 01 24

Horoskopas sausio 24 d., antradieniui

Sužinokite, ką jums žada žvaigždės.
Horoskopas
Horoskopas / 123rf.com nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Sėkminga diena: daug kas savaime pavyks, ypač jei remsitės šeimos nuomone, pagalba. Venkite daug kalbėti, juolab žadėti ar ginčytis. Nesivelkite į atsitiktinį flirtą ir nebūkite lengvabūdiški prie vairo.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Svarbių ir skubių reikalų tvarkymo nederėtų atidėti rytdienai. Nors ir šiandien daug kas strigs, stigs jėgų ir sveikatos. Palanku užsiimti buitimi, šeima, namais.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Rasite puikų kompromisą: ir avis liks sveika, ir vilkas sotus. Atsargiau priimkite svarbų finansinį sprendimą, net jei iš pirmo žvilgsnio viskas atrodys nepriekaištingai. Būkite apdairesni, kad nesąžiningas partneris neapgautų tvarkant piniginius, turto reikalus. Siekite taikytis su mylimu žmogumi.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Daug nesitikėkite: galimos kliūtys, stabdžiai, kuriuos įveikti nebus paprasta: geriau reikalą atidėti. Netinkamas metas tvarkyti biurokratinius reikalus. Gresia nuostoliai, baudos. Nepalanku aiškintis meilės santykių.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Remkitės sutuoktinio, šeimos nuomone, mažiau sukdami galvą, ką kiti pasakys. Būkite atsargūs su šeimos pinigais, skirtais remontui, namui, butui statyti ar įrengti. Kai kas gali pranešti jūsų sutuoktiniui apie flirtą komandiruotės ar poilsio metu.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Net jei jums viskas aišku, nieko svarbaus nespręskite – rytdiena tam palankesnė. Galite be reikalo užsispirti ar susikivirčyti su vadovu (kuris šiaip jums palankus), tėvais (kurie linki tik gera).

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Mažiau planuokite, bet ekspromto irgi venkite. Vis dėlto tai gerų pokyčių laikas – rasite gerą išeitį iš keblios padėties, sutiksite tikrų draugų, galinčių padėti.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Neskubinkite įvykių, atsakingiems reikalams tvarkyti diena netinkama – atidėkite tai rytdienai. Būkite apdairūs su pinigais ir dokumentais: galite ką nors supainioti, pamesti.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Tikri draugai padės jums ir jūsų šeimai, o tie, kurie jais dedasi, tiesiog gražiai šnekės. Jei dėl kokio nors asmens šiandien susipyksite su artimaisiais, šio žmogaus derėtų vengti: per jį dar sulauksite problemų.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Palankus naudos metas. Vis dėlto derėtų kiek blaiviau vertinti savo galimybes ir susidariusią situaciją. Svarbų reikalą geriau atidėti rytdienai. Saugokitės pataikūnų.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Smagi diena, jei nesileisite išprovokuojami ginčui, – jūsų reakcija gali būti neadekvati. Mokėkite įvertinti draugo patarimus, pastabas, nepykite dėl kritikos ant artimųjų.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Būkite atidūs, kad kas nors nepiktnaudžiautų jūsų prisirišimu prie artimųjų, kad nepapultumėte į žalingą emocinę priklausomybę. Tinka tvarkyti reikalus, susijusius su nekilnojamuoju turtu, gyvenamąja vieta. Daugiau dėmesio skirkite namų jaukumui, patogumui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius