Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 01 26

Horoskopas sausio 26 d., antradieniui

12-oji Mėnulio diena. Didelio jautrumo diena. Daugiau dėmesio reikėtų skirti santykiams: tarpusavio supratimui, gailestingumui, atjautai. Už abejingumą, žiaurumą šią dieną galima didelė bausmė. Skirkite dėmesio tėvams, vaikams, mylimiesiems.
Horoskopai
Horoskopai / BFL nuotr.

 

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Nuotaika keisis greitai, jūsų sėkmė - taip pat. Galite sulaukti naujienų iš valstybinių institucijų, kurios pakeis jūsų situaciją. Greitai šios informacijos gali prireikti, realizuojant praktinius sumanymus.   

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Nesijausite gerai, nes nerima kels finansinės problemos, kitos kliūtys. Pats laikas apsispręsti dėl senai slegiančių problemų. Pasistenkite pažaboti savo puikybę - galite prarasti tai, ką anksčiau nelengvai pasiekėte.   

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Pagaliau gali išsispręsti juridinė problema arba bus surastas kompromisas įsisenėjusiuose ginčuose, konkurencinėje kovoje. Stenkitės būti diplomatiški, objektyvūs. Nepažįstamo asmens pasiūlymas gali slėpti klastą.   

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Skubotoms išvadoms šiandien tarkite griežtą "ne". Jei santykiai su partneriu ėmė atrodyti nuobodūs, susilaikykite nuo sprendimų, palūkėkite - jau vakare gali paaiškėti, kad ne viskas taip blogai.   

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Šiandien norėsite linksmintis, pramogauti. Deja, tam laiko galėsite skirti nedaug, kadangi dalykiniai rūpesčiai reikalaus savo dėmesio. Parodykite, kad vertinate žmogų, kuris jumis rūpinasi, jus myli. Jam ir sau nesunkiai galite praskaidrinti nuotaiką mažyčiais malonumais.   

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Šiandien susilaikykite nuo triukšmingų pramogų, nuo skubotų sprendimų, pasistenkite sutramdyti kylantį pyktį ir nepakantumą. Jokiu būdu nesipykite su artimais žmonėmis - ateityje greičiausiai paaiškėtų, kad buvote neteisus.   

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Nebedelskite su atsakymais į seniai pateiktus klausimus. Palanku spręsti problemas telefonu, faksu, elektroniniu paštu. Šiandien pasirašytos sutartys veikiausiai bus sėkmingos.   

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Teks pasitelkti savo fantaziją, o taip pat ir protą, sprendžiant problemas darbe. Vadovams galite užsiminti apie algos padidinimą, premiją ar kompensaciją. Tačiau per daug reikalauti nederėtų. Tikriausiai kils minčių, kaip panaudoti nebereikalingus daiktus.   

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Galite pasijusti įspeistas į kampą. Jei įmanoma, venkite ginčų, diskusijų, apskritai kuo mažiau bendraukite su kitais. Dvasinę pusiausvyrą padėtų atgauti geras filmas ar knyga.  

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Nekurkite nepraktiškų planų bei nerealių iliuzijų. Kažko reikalaudami, būkite nuoseklūs, jauskite atsakomybę. Saugokite savo turtą, automobilį, pinigus nuo vagių ir įvairaus plauko sukčių.   

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Daugiau dėmesio rodys draugai, gerbėjai. Galimas dalykas, kad jus susiras pažįstami, kurių net vardus buvote pamiršę. Nežadėkite to, ko negalėsite padaryti, o prisiimtus įsipareigojimus vykdykite atsakingai, neišsisukinėdami.  

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Diena palanki bendravimui, galite eiti į didelius renginius, svarbius susitikimus. Neliks nepastebėti jūsų bandymai padėti ar sutrukdyti kitiems. Pasistenkite neskleisti klaidinančios euforijos, nepagrįstų išvadų, komentarų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius