Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 01 30

Horoskopas sausio 30 d., šeštadieniui

16–oji Mėnulio diena. Viena skaidriausių, sėkmingiausių Mėnulio kalendoriaus dienų. Tai sielos poezijos, darnos diena. Sėkmingos pastangos atkurti darną pasaulyje taikiu būdu. Negalima pyktis, rėkti, būtinas saikas, dvasios ramybė, pusiausvyra, tuomet labai sėkminga diena.
Horoskopas
Horoskopas / Photos.com nuotr.

 AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Diena bus gana nekasdieniška. Jums gali pasisekti, jei puoselėjote dideles viltis, susijusias su išsilavinimu ar profesine karjera. Palankus metas pasidomėti įstatymais, paieškoti teisybės vizituojant svarbius asmenis.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Diena bus labai darbinga. Ne viskas seksis sklandžiai, tačiau jūsų pastangos bus nuoširdžios. Reikės gerokai pasistengti, kad suderintumėte darbo ir asmeninius reikalus, nė vienų nepažeisdami.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Iš ryto galite pamėginti išsiaiškinti meilės santykius, taip pat sudaryti įvairias sutartis, pradėti derybas, užmegzti bendradarbiavimą. Spontaniškai gali užsimegzti šauni pažintis. Arba galbūt atnaujinsite svarbų partnerystės ryšį, seną draugystę.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Gali atsirasti proga pademonstruoti savo kompetenciją, profesinį išmanymą, dalykines savybes. Oficialus susitikimas turėtų pateisinti lūkesčius. Galbūt teks sudalyvauti svarbiame renginyje, kam nors atstovauti ar pagerbti.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Šiandien nesnauskite, nes diena turėtų būti labai palanki. Sudarykite sutartis, kontraktus, publikuokite, pirkite, parduokite, reklamuokite, susitikite su giminaičiais, bičiuliais, tvarkykite juridinius formalumus. O gal jūsų laukia aistringas pasimatymas, pobūvis?

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Šiandien turėsite pasirūpinti ne vien savimi, tačiau tai neatrodys našta. Malonu bus suvokti, jog galite būti kažkam naudingi. Gali tekti paskubėti tvarkant investicinius, mokesčių, palikimo, draudimo reikalus.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Iš pat ryto tvarkykite svarbiausius reikalus, ypač tuos, kurie susiję su ryšiais, sutartimis, informacija, reklama, derybomis. Panašu, kad artimos aplinkos žmonės, tarp jų kolegos ir giminaičiai, užvers jus pasiūlymais ir prašymais.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Panašu, kad jums šiandien neblogai seksis prekiauti, sudaryti komercines, nuomos, tiekimo sutartis. Didelė tikimybė, kad įsigysite suplanuotus pirkinius.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Nors būsite emocionalūs ir jautrūs, bet gana racionaliai spręsite praktinius reikalus, aiškiai žinosite, ko norite ir siekiate. Galite susidurti su kitokia nuomone bei interesais, tad ruoškite protingus argumentus.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Tikriausiai domėsitės menu, poezija, okultiniais dalykais, mistika. Kreipsite dėmesį į įvairius likimo ženklus: sapnus, pametimus, atradimus, nuojautas, ieškosite pranašiškos prasmės. Paviršutiniškas bendravimas vargins.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Gana rimtai ruošitės savo planų įgyvendinimui. Palanku sudaryti sutartis, organizuoti kolektyvinius renginius. Apskritai labiausiai seksis tvarkyti tuos reikalus, kur tenka daugiau bendrauti, derinti nuomones, kalbėti, diskutuoti, organizuoti.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Atrodo, kad jums nepavyks išsivaduoti nuo darbų, tačiau lydės geresnė nuotaika, didesnis profesinis solidarumas. Gali nudžiuginti apčiuopiami darbo rezultatai. Nusimato susitikimas su senu draugu, simpatija, buvusiu partneriu ar pan.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius