Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 01 31

Horoskopas sausio 31 d., antradieniui

Sužinokite, ką šiandien Jums žada žvaigždės.
Horoskopas
Horoskopas / Photos.com nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Nuovargis, susierzinimas gali išmušti iš vėžių. Imkitės tik būtiniausių, neatidėliotinų darbų. Kelionėms, svarbiems susitikimams, susitarimams nepalankus metas. Neskubinkite finansinių problemų sprendimo.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Nukentėsite, jei pervertinsite savo galimybes. Mažiau žadėkite; neapgalvotas įsipareigojimas gali brangiai kainuoti. Itin apdairiai elkitės su užsieniečiais.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Vadovas bus linkęs jums priekaištauti, šiandien jo geriau vengti, svarbų pokalbį su vadovybe atidėkite rytdienai. Jei gausite vertingų pasiūlymų, neskubėkite apsispręsti iki penktadienio.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Būkite pasiruošę netikėtumams darbe. Nuo jūsų reakcijos greičio ir diplomatiškumo priklausys, ar kilsite karjeros laiptais. Nesivelkite į intrigas net iš draugiškumo – šiandien itin pavojinga supainioti draugiškus ir tarnybinius santykius.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Neverta imtis atsakingų darbų: nepastebėsite, kaip padarysite klaidų, kurios pakenks jūsų dalykinei reputacijai. Venkite nereikalingo bendravimo. Saugokite sveikatą, rankinę, piniginę.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Netikėkite tuo, ką girdite, matote – ausys ir akys, net nuojauta gali apgauti. Svarbiausia nepanikuoti ir nepriimti jokių svarbių sprendimų. Niekur neskubėkite, viską darykite nuosekliai, atidžiai.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Dėl neatidumo, išsiblaškymo galite patirti nuostolių. Tai visiškai netinkamas laikas investuoti ar skolinti pinigus. Tiesa, skolas grąžinti pasistenkite.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Neaiškių nuostolių, keistų pralaimėjimų metas. Laimė, tai laikina – gana greitai atsigausite ir atgausite tai, kas jums priklauso. Visiškai netinkamas laikas spręsti finansines, buities problemas šeimoje.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

 Tyla – gera byla. Su niekuo nesiginčykite, niekur nesiveržkite: galimas dalykas, kad per skubėjimą esate pražiopsoję daug svarbių dalykų. Ieškokite klaidų ir jas taisykite.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Neskubinkite įvykių eigos, dar ne laikas įsibėgėti. Negeras laikas ir įsimylėti ar kalbėti, rašyti apie savo jausmus jums patinkančiam asmeniui. Galimos problemos dėl vaikų, neskubėkite ant jų pykti.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Jums keliami reikalavimai labiau panėšės į priekabes, kliedesį. Nurimkite: jau rytoj aplinkiniai ir jūs atgausite sveiką protą. Saugokite sveikatą.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

 Nesitikėkite teisingumo. Negeras laikas veltis į ginčus, aiškintis teisybę, už ją kovoti. Likite pagarbūs antrosios pusės žodžiams, net jei jie nepriimtini. Blogas laikas tvarkyti juridinius reikalus, tvirtinti susitarimus, sandorius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius