-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 01 04

Horoskopas sausio 4 d., trečiadieniui

Skaitykite, kokią dieną žada žvaigždės.
Horoskopas
Horoskopas / 123rf.com nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Šiandien būsite nusiteikęs bendrauti, užmegzti pažintis. Galite gauti pasiūlymą įsilieti į draugišką kompaniją, sudalyvauti visuomeniniame renginyje. Maloniai nustebinti jus gali neabejingai nusiteikęs asmuo arba sena meilė.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Šiandien lengva persitempti, tad įvertinkite savo jėgas imdamasis darbų. Dėl itin paaštrėjusių pasąmonės srautų turėtų sektis meninė, ezoterinė veikla. Vis dėlto nesureikšminkite savo nuojautos, nes kai ką kurs tik jūsų vaizduotė.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Rytas bus prislopintas, sunkiai judės darbai, stigs energijos. Po vidurdienio suaktyvėsite ir šį bei tą nuveiksite. Svarbu vengti nekorektiškų veiksmų, pastabų, antraip pakenksite savo autoritetui. Gali pakenkti ir paskleisti gandai.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Būsite emociškai jautrus, trokšite komforto ir ramybės. Jei aktualu, tiktų pasidomėti patalpų įsigijimu, nuoma, apdaila. Šie klausimai greitai spręsis padedant artimiesiems. Tačiau godumas, pavydas gali pakišti koją santykiams su draugu.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Šiuo metu suspėti pirmam – nereiškia laimėti. Nepiktnaudžiaukite tarnybine padėtimi. Galimas lauktas susitikimas arba pranešimas, telefono skambutis. Pagerės santykiai su tais, kurie griežė ant jūsų dantį, ypač jei įvykdėte duotą pažadą.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Visos jūsų mintys bus sukoncentruotos į asmeninių santykių problemas. Galite pasielgti ne visai taip, kaip planavote, arba jums tiesiog nepavyks nuslėpti tikrųjų savo jausmų. Orientuokitės į šeimą, rūpinkitės artimaisiais.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Nebloga diena susitikimams su seniai matytais žmonėmis, gerbėjais. Su aplinkiniais ypač gerai sutarsite, jei įvertinsite jų privalumus. Galite patirti gundymus meile arba pinigais. Kaip tik dėl to vakaras gali apkarsti. Rimtų rūpesčių kels vaikai.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Būkite dėmesingesnis ir dosnesnis – nepasigailėsite. Aplinkiniai geranoriškai palaikys jūsų užmojus. Trauksite priešingos lyties dėmesį. Tačiau fiziškai nekaip jausitės. Jei nesisaugosite, į vakarą galite rimčiau sunegaluoti.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Jei vikriai suksitės, šiandien galėsite įveikti biurokratinius slenksčius ir gauti norimą informaciją, leidimą, susitvarkyti dokumentus. Venkite konfliktuoti su partneriu, artimaisiais, net jei jų norai, reikalavimai atrodo kategoriški, neteisingi.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Tikėtinas santykių aiškinimasis su kreditoriais. Bus nelengva, jei nemokate kontroliuoti finansinių išteklių, tvarkyti dokumentų. Tačiau labiau nei kas kita jums rūpės meilė ir seksas. Galimi su tuo susiję skausmingi išgyvenimai.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Nusimato reikalai, susiję su mokslu, teisėtvarka, užsieniu. Būsite nusiteikęs naujovėms, permainoms. Pradėkite nuo realiai įgyvendinamų dalykų. Gali būti, kad prireiks juridinės konsultacijos. Nenumokite ranka į iškilusius neaiškumus.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Santykiai su jums svarbiais žmonėmis turėtų pagerėti. Tik kažin ar ilgam, nes būsite emociškai nepastovus ir provokuojantis. Prilaikykite kandų liežuvį ten, kur galima be jo apsieiti. Tuščiomis ambicijomis, nelankstumu nieko gero nepasieksite.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius