Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 04 05

Horoskopas savaitei 04.05–04.11

Ką šią savaitę jums žada žvaigždės.
Horoskopai
Horoskopai / BFL nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Jūs padarėte viską, ką galėjote, norėdami išspręsti asmeninių santykių problemas, todėl nesigrauškite nagų, jei baigtis visgi bus nemaloni. Savaitė palanki, jei norite sudaryti naujas sutartis, pasirašyti svarbius teisinius dokumentus. Kažkurį vakarą teks bendrauti su užsieniečiais, pasisemti kultūrinės patirties.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Verslas ir emocinė partnerystė veiks nepriekaištingai. Tačiau kai kurios situacijos asmeninio gyvenimo srityje juda šiek tiek per greitai pastaruoju metu. Nebandykite savo laimės darbe, geriau atlikite įsipareigojimus kruopščiai ir atsakingai. Stenkitės pataupyti pinigus, nes netrukus gali prireikti didelės sumos.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Tai metas gyvendinti seną svajonę imtis savarankiško verslo. Tačiau jums patariama pirma viską gerai apgalvoti, o tik po to nerti į komercijos gelmes. Jau geriau tegul jūsų sumanymai lieka popieriuje nei tampa problemų priežastimi. Stipriosios lyties atstovai įsimylės. Bet naujų aistrų reikėtų vengti, kadangi jos neprives prie gero. Jums palankios kitos savaitės dienos – pirmadienis ir antradienis.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Jūsų sugebėjimas rasti teisingus sprendimus ir nuolatinė artimo žmogaus parama jums padės sudaryti puikias prielaidas ateičiai. Santykiuose su mylimu žmogumi jūs vis labiau pasitikite savimi. Laikotarpis palankus bendroms kelionėms, vizitams pas draugus, pažintims. Kitaip tariant, sėkmė lydės visus sumanymus, kuriuos įgyvendinti padės jums artimas žmogus.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Turite gerai suvokti susiklosčiusią situaciją ir priimti svarbius sprendimus, tik kruopščiai pasvėrę visus „už“ ir „prieš“. Trečiadienį jus gali aplankyti naujos idėjos, kurios tikrai vertos dėmesio. Nepamirškite draugų – žmonėms, kurie kadaise jums padėjo, galbūt reikia paramos, ir jie tikriausiai laukia jūsų aktyvių veiksmų. Ateinančiomis dienomis jūs galite apstulbinti pažįstamus savo žiniomis ir erudicija. Sėkmė jus lydės penktadienį. Savaitgalį būkite atidesni.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Šią savaitę palankus metas ryšiams užmegzti ir verslui plėsti. Bet nepamirškite ir poilsio, kadangi jūsų jėgos nėra beribės. Pasistenkite nevėluoti ir įvykdyti savo įsipareigojimus. Jūsų asmeninis gyvenimas kol kas stabilus. Savaitės pabaigoje jūsų laukia trumpa kelionė su mylimu žmogumi arba romantiška vakarienė žvakių šviesoje.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Šis metas padovanos daug malonių susitikimų ir kelionių. Greičiausiai teks aktyviai bendrauti, todėl turėsite nemažai naujų įspūdžių. Tiesa, savaitės pradžioje gali būti nesusipratimų su bendradarbiais ar vadovais, todėl elkitės lanksčiau. Nemalonumus sušvelnins jūsų mokėjimas įtikinti pašnekovą ir diplomato talentas. Savaitės pabaigoje jūs džiaugsitės pirkiniais, būsite patenkinti ir būsto remontu.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Atėjo metas pakeisti įvaizdį. Drąsiai eksperimentuokite madingoje kirpykloje – plaukai, kaip sako žmonės, – ne ausys, ataugs! Laikas palankus dideliems pirkiniams, pavyzdžiui, automobiliui. Santykiuose su mylimu žmogumi galimi nesutarimai. Darbe reikėtų atkreipti dėmesį į kasdienius reikalus, ankstesnius įsipareigojimus. Jėgų jiems įvykdyti kol kas pakaks.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Turėtumėte neeikvoti energijos veltui. Tai laikotarpis, kai jums svarbiausia – dvasinė pusiausvyra. Laimė, šalia – artimas žmogus, kuris jus visada parems. Tačiau būkite atidūs, mat galite susidurti su finansiniais sunkumais, tad patariama nelįsti į skolas. Nepamirškite, kad esate atsakingi už gimines ir artimuosius. Pasikliaukite nuojauta – ji jūsų neapvils.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Veikdami taikykite tik išmėgintus metodus ir imkitės tik tų darbų, kuriuos gerai išmanote. Priešingu atveju rizikuojate patekti į keblią padėtį arba įsivelti į didelį skandalą. Apskritai stenkitės kontroliuoti savo elgesį darbe. Jūsų impulsyvumas gali išprovokuoti skandalą su visais iš to išplaukiančiais padariniais. Ypač palankus – savaitės vidurys.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Skirkite sau laiko ir nesistenkite užsikrauti pernelyg daug darbų. Neblogas laikas imtis pirkinių namams, galbūt sugalvosite kažką pertvarkyti, pakeisti, atnaujinti. Stenkitės neignoruoti jauniausių šeimos narių poreikių. Jei derinsite darbą su malonumu, jūsų pasiekimai gali viršyti Jūsų lūkesčius.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Jūs galite įtikinti kitus sekti jūsų pavyzdžiu. Atrodo, kad šią savaitę atėjo laikas padaryti profesinius pakeitimus. Būsite populiarus pažįstamų rate, tačiau artimieji jausis palikta nuošalyje ir nesaugūs. Mylimam žmogui skirkite daugiau laiko.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius