Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 06 21

Horoskopas savaitei 06.21–06.27

Sužinokite, ką žvaigždės žada šiai savaitei.
Horoskopai
Horoskopai / BFL nuotr.

 AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Derėtų skirti daugiau dėmesio darbui, susijusiam su kokių nors popierių tvarkymu, tad jei pastaruoju metu atidėliojote panašią veiklą ateičiai, tai imkite ir padarykite ją dabar. Vėliau nesileiskite aklai vedami savo jausmų ar troškimų. Savaitgalį bus itin tinkamas metas atradimams bei tyrinėjimams.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Šį periodą sėkmingiau nei mėnesio pradžioje tvarkysite finansinius, verslo reikalus. Vėliau – ir vėl prastesnis metas. Bus reikalingas didžiulis atidumas, atsargumas profesijos srityje ar reikaluose, susijusiuose su autoritetais, valdžia. Taip pat teks daugiau dėmesio skirti artimiems žmonėms.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Rasite jums palankių galimybių naujai veikti kolektyvinėje, visuomeninėje veikloje, versle. Visą laikotarpį prireiks atsargumo – tai gana rizikingas staigių pokyčių metas. Nuo 23 dienos didžiulio saiko laikykitės finansiniuose reikaluose. Bet koks išlaidumas ypač badys akis aplinkiniams, apmaudžiai atsilieps ateityje.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Vykstančiuose pokyčiuose bus jums labai naudingų tendencijų (jei tik turite bent kiek kovingumo, ambicijų), tačiau jas nelengva bus atpažinti. Šiuo metu svarbiau įsiklausyti į ateinančias galimybes nei skubėti veikti. Savaitės pabaigoje geriausia būtų apriboti kontaktus, daugiau laiko būti ramybėje, gamtoje..

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Tinkamas laikas pradėti naujus projektus, įgyvendinti sumanymus. Ši savaitė tam tikrai bus gera. Vėliau laukia žymiai prastesnis periodas, kuomet geriausia būtų daugiau laiko skirti poilsiui, jėgų kaupimui, stengtis apriboti kontaktus, darbus. Lengva bus padaryti klaidų, jausitės nepatenkinti savimi ar pasauliu. Ramybėje bus lengviau išlaikyti sėkmę.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Laukia ramus, produktyvus metas, kuomet galėsite nuveikti daugiau nei per visą mėnesį. Visgi santykiai su draugais, kolektyvu gali tapti sudėtingi, teks nemažai pasinervinti. Gali tekti spręsti, su kuo jums pakeliui.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Saugokite savo gerą vardą, pasirūpinkite tinkamu įvaizdžiu. Šis laikotarpis neblogas, jei norite tvarkyti reikalus, susijusius su vadovavimu, administravimu, tolimomis kelionėmis, aukštuoju mokslu. Vėliau gali tekti koreguoti tikslo, karjeros, pašaukimo sampratą. Tai būtų natūralus, reikalingas procesas, nesikratykite jo.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Neatsargiai besielgiantys, linkę rizikuoti gali susidurti su finansiniais praradimais. Vis dėlto formuosis naujos galimybės darbo srityje. Jo ieškantiems vertėtų ypač įsiklausyti į permainas, vyksiančias šiuo metu. Paieškokite jums reikalingos informacijos – nelaukite, kol jums ją pateiks. Taip pat vertėtų ypač atidžiai saugoti vaikus bei santykius su mylimaisiais.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Laukia ramios dienos: galite pradėti naujus darbus, skirti svarbesnius susitikimus. Šis metas taip pat neš jums įkvėpimą meilėje, kūryboje, padės rasti naujus išraiškos būdus. Vėliau savaitės eigoje skirkite daugiau dėmesio finansiniams reikalams – šio meto situacijos gali versti jus daryti svarbius sprendimus, susijusius su kreditais, investicijomis ar palikimu.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Svarbiausiems darbams laikas nėra tinkamas. Šiuo metu ypač atsargiai elkitės su partneriais, saugokite savo gerą vardą, pasirūpinkite įvaizdžiu, nenusiženkite įstatymams. Tai laikotarpis, kai neefektyvūs santykiai turės tendenciją byrėti, lengvai kils painiava, konfliktai ir jums svarbiuose santykiuose. Vertinkite jums brangius santykius, nesivelkite į skandalus.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Teks daugiau dėmesio, laiko skirti darbui – čia susidursite su permainomis, būtinybe prisitaikyti prie pokyčių. Pasistenkite nesivelti į nebūtinus konfliktus – jų ir taip lengvai kils. Nelengva bus išlaikyti harmoningus santykius su kolegomis. Jei norite sėkmės darbe, šiuo metu ypač atsakingai atlikite savo pareigas.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Šiuo metu, ko gero, gana stipriai keisis jūsų požiūris į kūną, materiją, daiktus, finansus, patį save. Šiose jūsų gyvenimo srityse bręs pokyčiai, svarbu, kad galėtumėte įsiklausyti į juos, suprasti bei susiderinti su pakitusiomis kosminėmis vibracijomis, naujais laiko reikalavimais pozityviai, be įtampos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius