-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 08 23

Horoskopas savaitei 08.23 – 08.29

Skaitykite, ką žvaigždės žadą šią savaitę.
Horoskopas
Horoskopas / Photos.com nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Pasistenkite būti naudingas aplinkiniams. Žiūrėkite, kad jūsų veiklos vertinimas atitiktų įdėtas pastangas. Apskritai savaitė palanki naujo darbo pradžiai. Buities problemas spręsite greitai ir lengvai. Nerekomenduojama užmegzti lengvabūdiško romano.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Turite užsibrėžti aiškų tikslą arba susirasti naują pomėgį, jei jums nuobodu. Išmokite ginti savo interesus. Sutelkite dėmesį tam, kas svarbiausia, nesiplėšykite. Savaitės pradžioje verčiau neapsikraukite darbais, o savaitgalį skirkite poilsiui su šeimos nariais.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Metas pasirūpinti ne tik kitais, bet ir pačiu savimi. Tiems, kurie neturi galimybės išvykti į gamtą, rekomenduojama apsilankyti parke arba sporto aikštelėje. Medituodami ar paprasčiausiai mankštindamiesi, jūs sukaupsite reikiamos energijos, kuri jums pravers tvarkant visus reikalus.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Jums, ko gero, teks nusivilti. Gali būti konfliktų su artimaisiais, delikačių momentų asmeniniame gyvenime. Bet viskas praeina ir po kelių dienų meilė dar karščiau įsiliepsnos. Venkite nesutarimų ir apsišarvuokite kantrybe, elkitės kilniai, kontroliuokite savo emocijas – ir problemos liks praeityje.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Susitikimai su senais pažįstamais ir bičiuliais pažadins malonius prisiminimus ir suteiks temų įdomiam pokalbiui. Savaitės pradžioje galite patirti tam tikrų finansinių sunkumų. Nesidrovėkite prašyti kompetentingų žmonių, kuriais jūs pasitikite, patarimų. Jų žinios ir patirtis padės rasti išeitį iš keblios situacijos.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Prisiminsite, kad reikia daugiau dėmesio skirti sau. Kovokite su kompleksais, trūkumais ir žalingais įpročiais, kurie jums trukdo gyventi. Savaitės pabaigoje darbe gali būti nemalonumų – tai jūsų neįžvalgumo ir aplaidumo padarinys. Rūpinkitės sveikata – gali pablogėti savijauta.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Jūs pastaruoju metu elgiatės pernelyg emocingai. Bet tai tik į gera. Vaizduotės perteklius leidžia parodyti save iš gerosios pusės. Be to, šią jūsų darbingumas, jie bus aktyvūs ir iniciatyvūs, o tai padės užbaigti kadaise pradėtą darbą. Bet tik gerai apskaičiuokite savo jėgas, nepersistenkite!

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Šiuo metu gali būti įvykis, kuris privers įtempti visas jėgas ir ilgam pamiršti ramybę. Nepykite dėl kritikos ir nekreipkite dėmesio į smulkias pretenzijas. Spręsdami asmenines problemas, pasikliaukite draugais ir artimaisiais. Stenkitės nebristi į skolas. Kreditai gali būti viliojantys, bet vėliau jie taps sunkia našta.  

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Neleiskite, kad pašaliniai kištųsi į jūsų reikalus. Būtinai atsiras žmogus, kuris mėgins primesti savo nuomonę, neatsižvelgdamas į jūsų interesus. Jums gali būti primintos praeities klaidos. Venkite pernelyg didelės fizinės įtampos. Naudos duos tik saikingi krūviai. Nepamirškite giminių ir artimųjų. Kažkuriam iš jų bus reikalinga jūsų parama.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Naujas jūsų požiūris į gyvenimą bus svarbiausias ateinančios savaitės rezultatas. Ateityje jis padės atsirasti naujoms idėjoms ir planams. Tiems, kurie užsiima komercija, šis laikotarpis palankus sutartims sudaryti, dokumentams ir finansiniams sandoriams įforminti. O štai šeimoje gali būti sunkumų ir komplikacijų.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Jūsų gyvybinis potencialas yra didžiulis, jūs galite sukurti kažką nepaprasto. Verslininkai turėtų pagalvoti, kaip čia susidraugavus su įtakingais asmenimis, mat netrukus gali tekti pristatyti savo idėjas žmonėms, kurie turi sprendžiantįjį balsą.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Būsite gerai nusiteikęs. Nuotaiką pakels sporto varžybos, išvyka į gamtą ir susitikimas su bičiuliais. Jūsų veiklą lydės sėkmė, tačiau atsipalaiduoti nevertėtų – reikės išspręsti dar nemažai klausimų. Pasistenkite neatidėti jų rytdienai, jeigu galite tai padaryti šiandien. Jokiu būdu neišsigąskite iššūkių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius