Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 08 30

Horoskopas savaitei 08.30–09.05

Sužinokite, ką šią savaitę jums žada žvaigždės.
Horoskopai
Horoskopai / BFL nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Nauji šio meto sumanymai tarsi išsisklaidys, bus patikrinti laiko bei jūsų kantrybės. Šiuo periodu būsite aktyvesni, drąsesni, kartais net per daug – tai metas, kai norėsis mesti iššūkį gyvenimo sunkumams, užsibrėžti išties svarbius, sunkiai įveikiamus tikslus.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Vis dar neduoda ramybės finansinės problemos, bet jūsų partnerio optimizmas pakels ir jums nuotaiką. Savaitės viduryje gali nutrūkti santykiai su senaisiais verslo partneriais ir beveik tuo pačiu metu užsimegzti nauji. Savaitgalį ambicijos gali padaryti jums meškos paslaugą, bet, galiausiai, turėtumėte išsivaduoti iš egoistiško žmogaus įvaizdžio.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Reikėtų ypač taupiai elgtis su asmeninėmis lėšomis, vengti tuščio išlaidavimo, nes tai tuoj pat sukeltų nemalonius karminius rezonansus, galimus trukdžius, problemas. Nenustebkite, kad bus sunkiau nei įprastai gauti jums priklausantį asmeninį uždarbį.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Svarbu, kad šiuo metu aiškiai žinotumėte, ko verta siekti, atsirinktumėte svarbiausius ir realiai įkūnijamus tikslus. Kita vertus, tendencijas, kurios, atvirkščiai, stabdys bet kokias ryškesnes asmenines ambicijas, bet kokį egoistinį siekį iškilti. Jus veiks gana prieštaringos energijos, kurias bus nelengva suvokti, suderinti, susiorientuoti.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Lengvai seksis įsisavinti naują informaciją, mokytis, užmegzti reikalingus ryšius, tvarkyti dokumentus bei reikalus, susijusius su valstybinėmis institucijomis, sklandžiai klostysis reikalai prekybos, švietimo srityje, netolimose kelionėse. Tačiau visa tai paprasčiau bus tiems, kuriems netrūks profesionalumo, atsakingumo, disciplinos, saiko.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Jei įsiklausysite į galimybes, rasite būdų, kaip po truputį stabilizuoti, sustiprinti savo finansinę padėtį, rasti papildomų uždarbio šaltinių arba geriau išnaudoti jau esamus. Tačiau svarbu, kad asmeninėse išlaidose sąmoningai siektumėte saikingumo, racionalumo.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Savaitės pradžioje priimsite klaidingą sprendimą ir kurį laiką eisite klaidinga kryptimi. Dar ne viskas prarasta. Jei sugebėsite laiku ir ryžtingai pakeisti kryptį, tikrai rasite išeitį. Antroje savaitės pusėje tikėtina nauja intriguojanti pažintis. Neturėtumėte labai švaistytis pinigais, nes šią savaitę jūsų sąskaita nebus perpildyta.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Situacija bus gan rami, įprastesnė: galėsite ir vėl ramiai grįžti prie anksčiau pradėtų nebaigtų darbų ar naujų sumanymų – jausitės visai darbingas. Derėtų daugiau dėmesio skirti šeimai, namams, giminei, įsigilinimui į save. Karjeros, iškilimo siekis neturėtų būti dominuojantis, nereikėtų siūlyti savęs vadovaujantiems postams ar per daug jų siekti.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Jei būsite kantrūs, darbštūs, išradingi, jūsų uždarbio galimybės didės, tiktai svarbu neskubėti visko įgyti iš karto. Finansiniuose reikaluose turėkite strategiją, nesiblaškykite – tuomet ši sritis taps jums vis sėkmingesnė. Šiuo metu kaip niekad stipriai jausite, jog norite atsiduoti šeimai, namams, giminės aktualijoms bei su jomis susijusiems uždaviniams.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Prasideda daug geresnis periodas – vėl galėsite visu pajėgumu nukreipti energiją svarbiausiems tikslams. Gali tekti grįžti prie pavasario projektų, pristabdytų, atidėtų darbų. Šiuo metu galėsite juos tęsti nauja kokybe, atsižvelgdami į pokyčius, įvykusius vasarą.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Ko gero, rasite naujus būdus pasiekti jei ne visiems, tai kai kuriems tikslams, susijusiems su buities bei materialių poreikių tenkinimu, kurių nepavyko įkūnyti anksčiau. Jei tik bent kiek to siekiate, taip pat formuosis rimtos galimybės tolimoms kelionėms, ryšiams su užsieniu, atsakingesnei socialinei realizacijai, tačiau tik tuomet, jei esate profesionalūs savo srityje.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Ryžtingai meskite akivaizdžiai neperspektyvius darbus ir ieškokite naujų sričių. Savaitės viduryje jums derėtų būti santūresniam. Būsite labai energingas ir kūrybiškas, bet turite saugotis nepridaryti dalykų, kurių vėliau reikėtų gailėtis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius