Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 09 05

Horoskopas savaitei 09.05 – 09.11

Sužinokite, ką žvaigždės žada jums šią savaitę.
Horoskopas
Horoskopas / 123rf.com nuotr.

 AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Šią savaitę bus svarbu nusistatyti tam tikrą tvarką ir taisykles, paisyti ir jau nusistovėjusių normų, įvairūs išsišokimai ar nukrypimai gali sutrikdyti darną, lemti chaotišką įvykių eigą, gali būti sunku planuoti veiksmus, numatyti jų pasekmes. Gali tekti pasirūpinti artimais žmonėmis pašlijus jų sveikatai. Antroje savaitės pusėje gali atsirasti daugiau laisvo laiko, kai kurie žmonės gali padėti atlikti darbus kur kas anksčiau, nei buvote numatę. Dalį laisvalaikio pravartu skirti aktyviam poilsiui, sportui, vandens procedūroms ar pasivaikščiojimams gryname ore.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Įprastą kasdienybę gali sudrebinti netikėti įvykiai, kai kurie gali būti itin nemalonūs, gali tekti suvaldyti sudėtingas krizes, nuo jūsų reakcijos ir sprendimų gali priklausyti ne tik jūsų pačių, bet ir kitų žmonių artimiausia ateitis, savijauta. Jei gebėsite suvaldyti jaudulį ir stresą, tikrai gebėsite nesunkiai išlaviruoti, priimti savalaikius, teisingus sprendimus. Tačiau sprendžiant sudėtingas problemas svarbu nesuklupti užkliuvus už smulkmenų, pavojai gali tykoti būtent smulkiose detalėse. Kai kurių šalia esančių žmonių įžvalgos gali būti labai tikslios, tad neignoruokite kitų pastebėjimų ir nuomonių.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Pirmoji savaitės pusė gali būti labai intensyvi, gali tekti labai daug bendrauti, laukia daug svarbių susitikimų, gali tekti dalyvauti nelengvose derybose. Palankus metas teisinių, finansinių klausimų sprendimui. Savaitės viduryje įprastą darbotvarkę gali gerokai sutrikdyti didžiulis netikėtumas, staigmena. Tai gali lemti pozityvius pokyčius, išjudinti kai kuriuos reikalus iš mirties taško, gali užplūsti naujos energijos antplūdis. Antroje savaitės pusėje gali tekti nemažai laiko skirti bendravimui su giminėmis, tėvais, jei tektų veltis į turtinius ginčus, derėtų laikytis santūrumo ir nesiimti pernelyg skubotų vertinimų ar išvadų. Kai kas gali paaiškėti tik po geroko laiko, tad būkite kantrūs.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Šiuo metu gali tekti daug naudotis pažintimis, ryšiais, gali tekti daug veikti bendromis jėgomis, dirbti komandoje. Bus daug progų šalia esantiems žmonėms pademonstruoti savo gebėjimus, gali pavykti pelnyti didesnį kitų pripažinimą ir pasitikėjimą. Palankus metas įsitvirtinti karjeroje, jūsų pastangas gali įvertinti jūsų darbdaviai, vadovai. Tačiau jūsų sėkmės kai kuriems gali sukelti pavydą, tad galite sulaukti ir nemalonių replikų ar net bandymų trukdyti. Bus svarbu nepasiduoti įvairioms provokacijoms, labiau pasikliauti intuicija, vengti pataikaujančių, pernelyg lipšnių žmonių, pastarieji gali būti klastingi. Antroji savaitės pusė labai palanki kelionėms, išvykoms, šventėms, galite sulaukti malonių svečių ar patys būti pakviesti į svečius. Artimieji gali būti parengę jums malonių staigmenų.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Gali tekti patirti nemažą aplinkinių spaudimą, kai kurie jūsų sprendimai gali būti sunkiau suprantami bendradarbiams ar bendražygiams. Tai, kas jums gali atrodyti savaime suprantama, visai kitaip gali atrodyti kitiems, gali trūkti aiškumo, argumentų, pagrindimo. Derėtų susirūpinti raiškos, komunikacijos problemomis, dėl nesusikalbėjimo gali kilti kur kas rimtesnių problemų. Tačiau darbe ar versle patiriami sunkumai neturėtų užgožti santykių su artimais, mylimais žmonėmis. Labai svarbu įsiklausyti į kai kurias šeimos narių, ypač vaikų pastabas, kai kurios užuominos gali būti labai svarbios, už jų gali slypėti gilūs išgyvenimai, kurių vaikai galbūt iki šiol nedrįso atskleisti. Gali prireikti nemažų pastangų, kad jus prisileistų arčiau ir atskleistų kai kurias paslaptis.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Šis laikas gali būti sunkiai numatomas ir prognozuojamas, daugelį savaitės pradžioje sudėliotų planų gali tekti keisti jau savaitės viduryje, gali tekti lanksčiai ir greitai derintis prie kintančių aplinkybių, daug kas gali priklausyti ne nuo jūsų, o nuo kitų žmonių valios ir veiksmų. Ne pats palankiausias metas savo pranašumo demonstravimui, vadovavimui, šiuo metu vertėtų nusileisti, leisti daugiau atsakomybės prisiimti kitiems. Šią savaitę gali gerai sektis įvairūs ūkio, statybų, remonto darbai. Taip pat palankus laikas nekilnojamojo turto sandoriams, ilgalaikėms investicijoms, prekybai, įvairiems mainams. Gali labai praversti tiksliųjų mokslų žinios, galite įgyti ir naujų žinių, kurios labai pravers ateityje.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Savaitės pradžia gali būti ypač aktyvi, entuziastinga, po gero poilsio galite patirti naują jėgų antplūdį, tai gali padėti sėkmingai įgyvendinti kai kurias idėjas, įveikiant bei pašiepiant aplinkinių skeptišką nusiteikimą. Gali pavykti įrodyti ir sau, ir kitiems, jog puikiai gebate sutelkti žmones, organizuoti, išsisukti iš keblių situacijų, nors paskutiniu metu gal buvote labiau išsiblaškę ir neatrodėte labai rimtai nusiteikę. Gebėjimas koncentruotis ir atsiriboti nuo nepagrįstos kritikos padės įveikti sudėtingas kliūtis ir pasiekti netikėtai gerų rezultatų. Galite sulaukti ir finansinės sėkmės, būti paskatinti premija ar dovana. Gali atsirasti galimybių tobulintis profesinėje srityje, gilinti žinias, kad ir kokių svarių priežasčių turėtumėte, stenkitės neatsisakyti šio šanso.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Šviesus, geros nuotaikos, malonaus bendravimo, meilės metas. Beveik viskas, ko imsitės, seksis puikiai ir darbe, ir santykiuose su žmonėmis. Bendravimas su mylimu žmogumi gali nušvisti naujomis spalvomis, nevaržykite savo svajų, vaizduotės, galite atrasti naujų bendrų jus siejančių dalykų, tai žadins ir kurstys aistras, nuoširdūs pasikalbėjimai, jaukus intymus artumas gilins santykius, galite tapti neišskiriami. Tačiau labai svarbu nepasiduoti pavyduliavimui, bus svarbus abipusis pasitikėjimas ir atsparumas įkyriam įtarumui. Taip pat gali puikiai sektis versle, galite sulaukti partnerių paramos ar seniai girdėtų pažadų įgyvendinimo.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Tai metas, kuomet bet koks tiesmukiškumas ar kategoriškumas gali lemti nesėkmes ar nusivylimus. Šią savaitę savo tikslų greičiau pasieksite, jei tai darysite ne tiesmukai šturmuodami, o atlikdami visą seką iš anksto numatytų, gerai apgalvotų veiksmų. Kelias gali būti vingiuotas ir ilgas, tačiau juo malonesnė bus pergalė, jei pasitelkus kantrybę pavyks jos pasiekti. Gali tekti išgyventi labai įvairų emocijų, patirti ir šilto, ir šalto, kartais pernelyg ryškūs kontrastai, staigūs pasikeitimai gal išvesti iš pusiausvyros, lemti net pablogėjusią savijautą. Labai svarbu, ypač antroje savaitės pusėje, gerai ilsėtis, gerai išsimiegoti. Jei nespėjate atlikti kai kurių užduočių, nepalikite jų nakčiai ir nedirbkite savo miego sąskaita, tai gali lemti sunkiai valdomas pasekmes.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Kai kurie spontaniški, impulsyvūs veiksmai ar išsireiškimai gali virsti slogia sąžinės graužatimi. Nesusivaldę galite įskaudinti artimą žmogų, vėliau gali būti labai sunku ištaisyti šią klaidą. Emocijas gali sunkiau sektis valdyti savaitės pradžioje, tad jei jausite įtampą, geriau venkite bendrauti, aiškintis santykius. Stenkitės apeiti aštrius kampus, nesikišti į kitų konfliktus. Savaitės viduryje gali tekti gintis nuo užplūsiančios kritikos, šiuo atveju taip pat labai svarbu nepasiduoti emocijoms, tačiau kartu gali būti svarbu atsikirsti, įrodyti savo teisumą arba nekaltumą. Nemalonumai ar įtampos gali atslūgti savaitės pabaigoje, tai gali būti nerūpestingas laikas, kuomet galite gerai pasilinksminti, atsipalaiduoti ir tiesiog pamiršti iki šiol slėgusias problemas.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Po ilgo kruopštaus darbo, atkaklių pastangų pagaliau galite išvysti savo darbo rezultatus. Gali būti, jog ne viskas bus iš karto gerai matoma bei apčiuopiama, bet pamatus jau esate pakloję, tai bus labai svarbus indėlis jūsų ateities veiklai. Labai svarbu deramai tai įvertinti ir jokiais būdais nenuvertinti nei savo, nei jums padėjusių žmonių pasiekimų. Kai kurie aukštesnes pareigas užimantys žmonės gali nepelnytai ir sąmoningai bandyti nepastebėti jūsų pažangos ar įdirbio, greičiausiai tai skatins konkurencijos jausmas. Nepataikaukite labiau galingiems ir nepasiduokite baimėms, kai kurios netikėtai susiklostysiančios aplinkybės gali padėti jums įrodyti savo tiesas, o drąsa ir užsispyrimas gali ypač pasiteisinti.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Gali tekti gailėtis, jog kai kuriuos darbus, susitikimus buvote nukėlę vėlesniam metui. Viltys, jog ši savaitė gali būti laisvesnė, mažiau intensyvi gali subliūkšti dar jai neprasidėjus. Gali užgriūti netikėtų naujų užduočių, gali tekti spręsti daugelį naujai kilusių problemų ne tik darbe, bet ir buityje, namuose. Nederėtų būti išdidiems ir atstumti siūlomos kitų pagalbos, šiuo metu patys tiesiog galite daug nespėti ir nepajėgti įveikti savomis jėgomis. Kai kurie šalia esantys ir iki šiol niekuo neišsiskyrę žmonės gali sublizgėti išmone ir ypač vertingais patarimais. Jei tik galite, stenkitės atsikratyti kai kurių slegiančių įsipareigojimų, skolų, nežarstykite pažadų, branginkite artimųjų ir draugų pasitikėjimą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius