Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 10 10

Horoskopas savaitei 10.10 – 10.16

Sužinokite, ką žvaigždės jums žada šią savaitę.
Horoskopas
Horoskopas / Photos.com nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Laukia daug ir gana įtempto protinio darbo, tačiau būtent tokiai labiau intelektinei veiklai šią savaitę gana palankus metas. Derėtų daugiau dėmesio skirti žinių gilinimui, profesinių įgūdžių tobulinimui. Ypač vertinga gali būti praktinė patirtis. Noras tobulėti gali būti glaudžiai susijęs ir su noru daugiau pasiekti, kopti aukščiau karjeros laiptais, išsiveržti iš sustabarėjusios nūdienos ir aplinkos. Šios ambicijos gali būti ir įkvėpimu, ir naudinga paskata ryžtingai ir atkakliai siekti užsibrėžtų tikslų.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Rimti rūpesčiai ir darbai šią savaitę gali užgriūti lyg lavina, gali tekti gesinti ir ne vieną „gaisrą“ darbe, malšinti konfliktus, tramdyti aplinkinių emocijas. Gali tekti patiems sugerti kitų reiškiamą nepasitenkinimą, blogas nuotaikas, toks krūvis gali tapti gan sunkiai pakeliama psichologine našta, pervargimu, dėl nesiliaujančių įtampų gali varginti nemiga. Geriausia atgaiva ir paguoda – bendravimas šeimoje. Čia sulauksite supratimo ir visokeriopo palaikymo. Galėsite dar kartą įsitikinti, kaip teisingai esate pasirinkę savo gyvenimo pakeleivius.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Gali tekti patirti nemalonų atsitraukimo jausmą, tačiau tai anaiptol nereiškia pralaimėjimo. Žengę žingsnį atgal galbūt netrukus galėsite žengti du į priekį. Gali kilti nepasitenkinimo ir nepasitikėjimo savimi nuotaikos, turite jas suvaldyti, kitaip galite ilgam įkristi į niūrią tamsią pesimizmo, nevilties erdvę. Geriau suprasti savo padėtį ir aplinką gali padėti kitų žmonių patiriami išgyvenimai. Gali tekti praregėti ir suprasti, jog jūsų bėdos lyginant su kitų problemomis yra mažmožiai, galbūt derėtų labiau vertinti tai, ką turite ir ypač branginti jus supančius žmones.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Galite tapti įnirtingų grumtynių dalyviais. Gali tekti stumdytis alkūnėmis dėl geresnės vietos po saule, dėl įtakos, dėl galimybės lemti sprendimus ar dėl kitų dėmesio ir pripažinimo. Kaip bepasibaigtų šios kovos, jums jos bus labai naudingos. Šiuo atveju svarbus ne tiek pats rezultatas, o procesas. Galite išmokti vertingų pamokų, geriau pažinti jus supančius žmones, aplinką. Išdavystės kartėlis gali išmokyti labiau vertinti tikrą nesumeluotą draugystę, besąlyginį pasitikėjimą, gali tekti suprasti ir tai, kad kokybė didesnė vertybė nei kiekybė.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Savaitės pradžia – palankus metas norintiems atsikratyti finansinių „uodegų“, skolų, net smulkūs neapsižiūrėjimai, pamiršus susimokėti mokesčius, baudas gali virsti nemaloniais rūpesčiais, dar didesnėmis baudomis. Galite sulaukti ir malonių staigmenų – kai kurios skolos gali būti nurašytos. Tačiau jei kartą pasisekė, tai dar nereiškia, jog tokios sėkmės galite tikėtis ir kitą kartą. Antroji savaitės pusė palanki tvarkyti įvairius ūkinius, buitinius reikalus. Tai, kas buvo įklimpę biurokratinėse pinklėse, gali pagaliau pajudėti iš mirties taško, gali pavykti sėmingai užbaigti teisinius sandorius, pasiekti svarbių susitarimų.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Jei padangė paniurusi, tai dar nereiškia, kad pasikeitė pasaulis. Pasikeitę atspalviai, formos, galbūt į kai kuriuos dalykus ir jums tereikia pažvelgti kitu žvilgsniu, įkvėpti optimizmo ir tiesiog labiau vertinti jus supančią įvairovę. Šią savaitę gali persekioti liūdesys, kurį laiką gali būti sunku imtis bet kokios aktyvesnės veiklos, gali trūkti ne tik įkvėpimo, bet ir fizinių jėgų. Galbūt esate pernelyg užsisklendę savame kiaute, tapę siauroko mastymo įkaitais, panirę į savigailą, patys apriboję savo veikimo erdves ir galimybes. Jau savaitės viduryje galite sulaukti labai pozityvaus impulso, sukrėsiančio, priversiančio iš esmės keisti požiūrį bei padėsiančio atsitiesti.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Bet kokia skuba šią savaitę gali lemti klaidų virtinę, tad būtina stengtis veikti neskubant, ramiai. Labai svarbu bus laikytis nuoseklumo ir nesiblaškyti, nors pagundų tai daryti gali būti ne viena. Kai kurie žmonės gali tiesiog už rankovės tempti į šalį, jei būsite nepalenkiami – laimėsite, o jei pasiduosite vilionėms ar spaudimui – nederėtų dairytis į šalis ieškant kaltų, o tiesiog beliks pažvelgti į veidrodį. Išlaikydami vidinę ramybę, santūrumą, saiką galėsite itin sėkmingai atlikti kai kuriuos svarbius darbus. Šios savybės bus reikšmingos ir bendraujant su žmonėmis, o jų supratimas ir palaikymas šią savaitę gali būti itin reikalingas.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Šią savaitę gali tekti turėti nemažai reikalų su užsieniu, dirbti su informacija ir duomenimis, gaunamais iš užsienio. Galite užmegzti vertingų kontaktų, sulaukti naudingų ir labai savalaikių patarimų. Jei neįkandate kai kurių dalykų patys, neišvengsite būtinybės kreiptis pagalbos į kompetetingus konkrečių sričių žinovus. Ši pagalba gali kainuoti, tačiau kai kurioms paslaugoms tikrai nederėtų gailėti lėšų, tai gali atsipirkti su kaupu. Tai ypač palankus metas ir socialinei veiklai, socialiniams projektams, akcijoms. Ne mažiau sėkminga ši savaitė gali būti ir kultūrininkams, menininkams.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Šią savaitę bus itin svarbus konstruktyvus, gerai pamatuotas, apgalvotas veikimas ir bendradarbiavimas. Visos emocijos, smulkmeniškos priekabės, santykių aiškinimaisi gali tapti rimta kliūtimi šiam nusiteikimui ir veikimui, o kartu ir visos savaitės sėkmei. Bus svarbu suvaldyti kai kuriuos jausmus, ypač troškimą spontaniškai reaguoti, spręsti. Geriausias ir vienintelis patarėjas bet kurioje srityje, ar darbe, ar namuose – protas. Gali prireikti ypatingų valios pastangų norint atsispirti kitų provokuojamoms emocijoms ar peršamoms nuotaikoms. Nepasiduokite kitų įtakai, neleiskite ir vaikams manipuliuoti jūsų jausmais. Tokiu bandymų galite patirti ne vieną.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Vulgari nuomonių raiška, grubumas, spaudimas gali lemti nesusikalbėjimą ir konfliktus. Galbūt tiesa jūsų pusėje, bet pasirinkę blogą raiškos formą, kažin ar gebėsite ją įrodyti. Greičiau atstumsite pašnekovus, nei patrauksite jų dėmesį. Galiausiai ginčai ir diskusijos gali virsti nemalonia ilga tyla, nuoskaudomis, kurios ne taip greitai pagyja. Išlaikydami ramų ir pagarbų toną gebėsite kur kas lengviau pasiekti kitų supratimo, geresnio susikalbėjimo, o tai bus itin svarbu atliekant kai kuriuos šios savaitės darbus. Antroji savaitės pusė itin palanki aplinkos, namų gražinimui, tvarkymo, švarinimo darbams, nebijokite atsikratyti seno šlamšto.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Senos nuoskaudos gali trukdyti susikalbėti, kai kurios šalia esančių žmonių patirtys gali paskatinti imtis juos ginti. Tačiau ginant gali tekti pulti kitą ne mažiau brangų ir svarbų artimą žmogų. Kaip pasirinkti ir kaip išlaviruoti nepaliekant nuskriaustųjų? Atsakymą gali tekti rasti patiems. Kad ir ką bedarytumėt, venkite manipuliacijų artimųjų jausmais, nepiktnaudžiaukite jų pasitikėjimu, žmonių atviravimai negali būti panaudojami prieš juos. Kai kuriuos nesutarimus ir sudėtingas situacijas šią savaitę padės išspręsti pasikeitusios aplinkybės bei jus pasieksianti nauja informacija, padėsianti išsklaidyti kai kurias abejones.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Kas ieško, tas randa. Šią savaitę gali tekti daug laiko skirti ir ieškojimams, ir patirti atradimų džiaugsmus. Galite užmegzti labai įdomią draugystę, abipusės simpatijos gali virsti gilesniais jausmais. Kai kurie atsitiktinumai gali versti patikėti, jog esate atradę žmogų, kuris geba jus suprasti jums nė neprasižiojus. Bendri pomėgiai ar įdomūs nestandartiniai požiūriai gali dar labiau suartinti. Tai metas, kuomet širdis gali virpėti, buvimas atskirai – varginti, laukimas tapti nepakeliamai ilgas. Galite būti apsėsti troškimo dar geriau pažinti žmogų, glaustis prie jo, kuo daugiau kalbėtis. Neleiskite jokioms buitinėms problemoms trikdyti šio jums brangaus buvimo kartu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius