-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 08 17

Horoskopas savaitei

Susipažinkite su horoskopu visai savaitei (08.17–08.23).
Horoskopas
Horoskopas / Photos.com nuotr.

 AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Šią savaitę jus persekios frustracija, kurios niekaip negalėsite atsikratyti. Tikėtina, kad susidursite su įvairaus pobūdžio nesklandumais ir kliūtimis profesinėje srityje. Sudėtinga bus paaiškinti aplinkiniams, kas jums darosi. Savaitės pabaigoje viskas susiklostys teigiamai.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Įtampa, kurią jautėte pastarosiomis savaitėmis, turėtų išsisklaidyti. Santykiai, kurie kėlė jums nerimą, taip pat susitvarkys ir grįš į normalų ritmą. Daugiausiai dėmesio skirsite namams ir šeimai, o ypač vaikams. Labiausiai jaudinsitės savaitės pradžioje, tačiau rasite išeitį iš susidariusios situacijos. 

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Įsipareigojimai šeimai ar namams gali vesti į frustraciją, būsite priverstas atidėti numatytus planus. Gali būti, kad ne viską apsvarstėte, todėl dabar turite taikytis prie pasikeitusių aplinkybių. Svarbiausia dabar nepamesti iš akių savo tikslo. 

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Štai ir atėjo metas, kuomet viskas pagaliau išsispręs ir galėsite lengviau atsipūsti. Nevargins nei problemos darbe, nei namuose. Visuomenėje jūsų įvaizdis įvaizdis bus gan ryškus, kai kas gali pradėti pavydėti. Nebijokite tuo pasinaudoti spręsdami jums rūpimus klausimus finansų srityje. Savaitės pabaigoje gali apimti liūdesys suvokus, kad pervertinote savo jėgas. Pailsėkite gamtoje, kol dar šilta. 

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Greičiausiai pastarąjį mėnesį jautėtės tarsi būtumėte tarp kūjo ir priekalo– problemų turėjote tiek šeimoje, tiek kitose srityse. Su sveikata susijusios bėdos taip pat nedavė ramybės, nors to pripažinti ir nenorėjote. Pats laikas atsikratyti tų įpročių, kurie jums trukdo, o taip pat ir tuština kišenę. Apsitvarkykite namus – metas tam labai palankus.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Būkite pasiruošę įvairiems trukdžiams darbe. Nors esate atsakingose pareigose ir privalote viską kontroliuoti, tačiau šį kartą situacija gali tapti nevaldoma. Neskubėdami išsiaiškinkite, kur padarėte klaidas, o gal suklydote ne jūs? Laukia keli įdomūs pasiūlymai, kuriems negalėsite atsispirti.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Niekaip nesiseks derinti šeimos bei darbo reikalų, jausitės tampomas į visas puses. Šią savaitę taip pat galite užsimanyti keisti savo gyvenimo sąlygas, tačiau nežinosite nuo ko pradėti. Taip pat šiuo atveju galite justi spaudimą, tačiau sprendimus derėtų priimti pačiam. Jei apsispręsti bus per sunku, atidėkite tai kitai savaitei. 

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Šią savaitę pagrindines jėgas skirsite darbui, o visi kiti reikalai bus neįdomūs. Susiimkite, kadangi savaitės viduryje susidursite su rimtu iššūkiu, tapsiančiu laipteliu jūsų karjeroje. Savaitės antroje pusėje ateis naujų idėjų, kol kas su niekuo jomis nesidalinkite. Žinokite, kad norėdami jas įgyvendinti turėsite rizikuoti. Jeigu pajusite norą mokytis – nedelskite.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Stresą jausite dėl didelių reikalavimų darbe. Nuolaidų niekas daryti nenorės, todėl nuolat kovosite tarp „noriu“ ir „reikia“. Poilsį turėsite netrukus, tačiau šiuo metu daugiausiai dėmesio skirkite savo įsipareigojimams. 

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Savaitės pradžioje neplanuokite susitikimų, juolab gyvybiškai svarbių. Kitomis dienomis jausitės darbingiau, sugebėsite įvykdyti nemažai užduočių, visgi nedirbkite daugiau nei leis jūsų fizinės jėgos. Santykių srityje derėtų atidžiau įsiklausyti į partnerio norus, nuveikti ką nors kartu, kitaip jausmai gali atšalti. Svarbiausius sprendimus praverstų daryti ne šią, o paskutinę rugpjūčio savaitę.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Saugokitės apkalbų ir piktų žvilgsnių. Darbe kaip tyčia atsiradus nemaloniai įtampai turėsite apsispręsti, kieno pusėn stoti. Šią savaitę nesiseks darbai, nesugebėsite atsiriboti nuo darbo, nuo užgriūnančių nemalonių pareigų ir nuo artimųjų, kurie lyg tyčia tokiu sudėtingu momentu dar labiau bus nepatenkinti ir nuolat reikš savo norus. Nenusiminkite ir išlikite pozityvūs. 

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Nereikėtų plėšytis, mat ir taip per daug iš savęs reikalaujate. Nors jėgų bei energijos, atrodo, nestinga, tačiau iš tikrųjų pernelyg pavargstate, o ir darbai kol kas neduoda rezultatų. Nuovargis tik dar labiau sumažins motyvaciją dirbti. Šią savaitę nustebins kolegos, kurie geranoriškai jums linkę padėti. Prieš savaitės pabaigą įvykdykite dar savaitės pradžioje išsikeltus tikslus. Sekmadienį pašvęskite tik sau – meskite darbus į šoną, mintis giliai paslėpkite ir atsipalaiduokite.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius