Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 11 07

Horoskopas savaitei 11.07 – 11.13

Sužinokite, ką jums šią savaitę žada žvaigždės.
Horoskopas
Horoskopas / 123rf.com nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Pastovumas užtikrina ramybę, tačiau galite pradėti justi ir tam tikrų stagnacijos požymių. Sąstingis gali būti kenksimingas ir jūsų profesinei veiklai, ir jūsų psichologinei jausenai. Tai metas, kuomet gali pasitaikyti puikių progų išsiveržti iš apnikusios apatijos, rutinos, nuobodulio į platesnius, erdvesnius vandenis, į visai kitą aplinką, kurioje kunkuliuos gyvenimas, iš kurios galite semtis ir naujų jėgų, ir naujų originalių sumanymų. Bus svarbu pastebėti šiąs progas ir jomis pasinaudoti.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Skvarbiu žvilgsniu ir giliu protu šią savaitę galite pralaužti ledus tose srityse, kur tai atrodė padaryti neįmanoma. Bus svarbus intelekto ir įvaizdžio, turinio ir formos derinys. Galėsite pasireikšti kaip lyderiai, organizatoriai. Planuoti, organizuoti puikiai seksis, gali tekti daug ir sėkmingai bendrauti su aukštesnio statuso, pareigų žmonėmis, pelnyti didesnį jų pasitikėjimą. Antroji savaitės pusė – itin palankus metas norint gilinti žinias, tobulėti, kelti profesinę kvalifikaciją.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Šią savaitę bus svarbu nepersistengti ir nepersitempti. Pernelyg aukštai pakelta kartelė, daug eenregijos, pastangų ir bandymų ją peršokti, nesėkmės, nusivylimai, skauduliai – tai blogkiausias šios savaitės galimas scenarijus. Tačiau patys galite tapti ir kitokio, kur kas labiau optimistinio scenarijaus autoriais, jei atsikratysite kai kurių nerealių iliuzijų, geriau pasversite ir savo galimybes, ir aplinką, kurioje esate. Kai kurias ambicijas galbūt derėtų atidėti vėlesniam laikui, o gal ir išvis atsisakyti.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Be kasdienių rūpesčių darbe, gali tekti skubiai imtis kai kurių asmeninių piniginių reikalų, gali tekti narplioti problemas, susijusias su mokesčiais, nevykdomais įsipareigojimais, draudimu. Šiuo atveju gali būti labai svarbus laikas, gali tekti rinktis, kuriuos darbus aukoti, atidedant jų vydymą, kad galėtumėt imtis šių neatidėliotinų rūpesčių. Bus svarbi šeimos narių pagalba, tačiau gali būti ne taip paprasta jos prisišaukti. Tad lūkesčiai, kad ši savaitė gali būti ramesnė, nepasiteisins. O tai, ar išvengsite didesnių įtampų, streso priklausys ir nuo jūsų pačių kruopštumo, atidumo, ir nuo aplinkinių geros valios.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Kai kurie praėjusią savaitę neatsargiai pažerti pažadai gali persekioti šią savaitę, patirsite spaudimą, raginimus juos vykdyti. Gali tekti pasitelkti visą išmonę, gudrybes, kad išsisuktumėte neįžeisdamį tų, kuriems žadėjote. Tačiau net jei pavyktų sėkmingai išlaviruoti, greičiauisia neišvengsite pareigos įvykdyti duotus pažadus tolimesnėje ateityje. Antroje savaitės pusėje gali kilti daug pagundų didžiuotis savimi, pasigirti, juolab, kad tikrai tam turėsite pagrindo. Tačiau neskubėkite girtis, šitaip galite leptelti daugiau nei reikėtų, kai kurie varžovai galbūt kaip tik to ir laukia.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Gali tekti pakovoti už vietą po saulę, už savo ar artimų žmonių teises. Labai tikėtina, jog nemaža laiko dalį sugaišite mindami biurokratinių įstaigų koridorius ar tvarkydami biurokratinius formalumus, gali tekti nagrinėti painius dokumentus, aiškintis sudėtingą informaciją. Šiuo atveju savo teisių ir kitų pareigų žinojimas kur kas greičiau padės išspręsti kai kuriuos klausimus. Ypač vertinga gali būti kai kurių patyrusių draugų pagalba. Šią savaitę taip pat neskubėkite išlaidauti, gerai pasverkite, kokių pirkinių reikia, o be kokių galite išsiversti, nes antroje savaitės pusėje galite patirti nenumatytų išlaidų.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Atsarga gėdos nedaro, ypač šią savaitę. Kai kas tai gali vadinti perdėtomis paranojomis, tačiau mažiau kreipkite dėmesio į tokius vertinimus. Šią savaitę pavojingas gali būti ir jūsų pačių, ir kitų atsainumas, paviršutiniškas požiūris į kai kuriuos svarbisu dalykus, derėtų saugotis ir piktybinio kai kurių žmonių veikimo, klastos, intrigų. Jei jaučiate besikaupiančius debesis virš jūsų galvos, nelaukite kol trinktels žaibas. kai kurių nemalonumų galite išvengti, jei mokėsite laiku pastebėti jų kibirkštis ir neleisite joms įsiplieksti.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Palankus metas ūkinei veiklai, gamybai, prekybai, tačiau gali sunkiau sektis darbas su informacija, ne itin palankus metas ir kūrybai. Savo mūzoms neįsakysite, patys taip pat greičiausiai neprisiversite imtis tų projektų, sumanymų, kuriems reikia įkvėpimo ir polėkio. Tai metas, kuomet vertėtų „išsivalyti“ mintis, pailsinti protą. Gali tekti leistis į vidinės ramybės paieškas, galbūt rastibūdų nuraminti ir savo sąžinę. Artimas nuoširdus ir gilus bendravimas su mylimu, jus gerai suprantančių ir mylimu žmogumi gali būti puikia terapija, aktyvesnis judėjimas, sportas, mankštos taip pat padėtų visapusiškai sutvirtėti.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Kad ir ką plaktų pikti liežuviai aplinkui, neatsitraukite ir neišsižadėkite savo tikslų. Šią savaitę bus svarbu atlaikyti kritiką, išlaikyti tvirtą suburą. Tai bus ir nelengvas išbandymas, ir vertinga patirtis. Gali tekti išmokti kai kurias naujas gyvenimo pamokas, geriau pažinti darbo ar verslo, kuriame sukatės, sritį, užkulisius. Neskubėkite pasikliauti tais, kurie žarstys komplimentus ar demonstruos susirūpinimą jūsų problemomis. Tikros nesumeluotos paramos galite sulaukti pirmiausia iš patikimų gerų draugų, šeimos narių.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Gali tekti kaktomuša susidurti su kitų intereresais, kurie gerokai skirsis nuo jūsiškių. Ką rinksitės – atvirą karą, galių ir įtakų dvikovą ar kompromisų paieškos kelią? Žvaigždės šį kartą nenurodo vieno aiškaus geriausio sprendimo būdo, labai daug kas priklausys nuo aplinkybių. Tačiau šią savaitę būsite susikoncentravę, puikiai orientuositės aplinkoje, gebėsite greitai perkasti kitų sumanymus, pastebėsite reikšmingas detales. Tad geriausius sprendimus surasite patys. Be to, galite svariai prisidėti sprendžiant ir kai kurias kitų žmonių problemas.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Šią savaitę gali tekti nemažai laiko praleisti kelyje, tačiau kelionės greičiau bus susijusios su darbu, nei su poilsiu ar pramoga. Ne viskas gali sektis sklandžiai ar taip, kaip būsite suplanavę, tad vertėtų numatyti galimus atsarginius planus. Savaitės viduryje galite patirti netikėtų smagių nuotykių, kurie galbūt atstos geriausias pramogas, padės atitrūkti nuo kai kurių nemalonių rūpesčių. Sutiksite naujų žmonių, kuriuos bus įdomu pažinti iš arčiau, stebėti ir galbūt iš jų mokytis. Beje, gali tekti pasimokyti ir iš savų klaidų.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

 Pirmoji savaitės pusė gali būti kiek ramesnė, palanki apmastymams, informacijos kaupimui, nagrinėjimui. Galite daugiau laiko skirti šeimai, vaikams, gali tekti nemažai bendrauti ir su savo tėvais, iš jųs sulauksite ir pabarimų, ir vertingų patarimų. Tiesa, vertingi jie taps tik tuomet, jei jų paisysite. Antroje savaitės pusėje laukia svarbūs ir sudėtingi susitikimai, kuriems reikės rimto, kruopštaus pasiruošimo. Jei būsite apdairūs ir nesuklupsite dėl kokios smulkmenos, galėsite džiaugtis svarbiais pasiekimais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius