Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 11 30

Horoskopas savaitgaliui – gruodžio 1-2 d.

Susipažinkite su šio savaitgalio astrologinėmis prognozėmis.
Horoskopo ženklai
Horoskopo ženklai / Fotolia nuotr.
Temos: 1 Horoskopai

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Savaitgalį nuo išorinių ir vidinių audrų ginkite ir saugokite savo namus kaip brangiausią tvirtovę. Greičiausiai nemalonumų pagrindas bus emocijos, kurias sunkiai seksis suvaldyti. Tačiau nereikėtų nusiminti – juk nėra to blogo, kas neišeitų į gera. Ypač tai bus svarbu šeštadienį. Sekmadienį, pamiršę darbus, reikalus ir pareigas, namiškius pamaloninsite nuostabiais savaitgalio pietumis.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Savaitgalį mažiau klausykitės kalbų ir naujienų, galinčių jus įskaudinti, versti nerimauti ir pasijusti atsidūrusiems aklagatvyje. Didelė tikimybė, kad vėliau patys iš adatos „priskaldysite“ pilną vežimą nereikalingų emocijų. Jei nesulauksite teigiamų jausmų iš aplinkos, patys juos dalykite kitiems. Nuotaiką šeštadienio vakarą gali pakelti gražus pirkinys, o sekmadienį – šiltas ir jaukus bendravimas su artimiausiais žmonėmis.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Nors šį savaitgalį svarbiausi bus namų ir šeimos reikalai, galimybe pasidžiaugti artimiausiais žmonėmis temdys nemalonumai, susiję su finansais. Šeštadienį pasistenkite neprisivirti košės šioje srityje. Atminkite, kad daugiau laimėsite investuodami ne į naudą, o į žmogiškuosius santykius. Sekmadienį išliks tokios pačios tendencijos, tačiau žvaigždės jums primygtinai rekomenduoja suorganizuoti šeimai visavertį poilsį. 

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Savaitgalis bus turiningas, jei elgsitės pagal prigimtį ir tuos poreikius, kurie intuityviai jums bus svarbiausi. Šeštadienį jus gali palydėti nemalonūs žvilgsniai, bandantys įrodyti, kad esate neteisūs. Viską sušvelnintų jausmai ir pasitikėjimas tais, kuriuos mylite, o ne arši kova. Sekmadienį, pamiršę visus reikalus, kurstykite šeimos židinį.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Sudėtingus jausmus, kuriais bus persunkta ši diena, išgyvensite viduje ir nenorėsite, kad kas nors apie juos sužinotų. Tačiau tai nereiškia, kad problemos jus paliks nuošalyje. Be to, visos jūsų paslaptys, kurias slėpsite po devyniais užraktais, norės išlįsti į dienos šviesą. Pasistenkite į viską žvelgti paprasčiau ir mėgaukitės ramiu bei turiningu poilsiu su šeimos nariais.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Baimė, kad tuoj grius jūsų svajonių pilis, vers nerimauti. Gal ieškosite kaltų, kurie ketina ją iš jūsų atimti, gal kaltinsite save, kad be reikalo gaišote laiką tiek ilgai ją statydami?.. Nesisielokite – viskas išsprendžiama. Jums pavyks rasti sąjungininkų – apsidairykite, jie netoliese. Pasistenkite parodyti visas savo gerąsias savybes, padėsiančias juos sudominti jūsų idėjomis. 

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Įtampos, kuri kils šeštadienį, priežastis gali būti jūsų nesugebėjimas suderinti namų ir darbo reikalų. Šį savaitgalį prioritetas turėtų būti šeima, todėl meskite kuo greičiau iš galvos visas profesines ambicijas ir skirkite dalį laiko brangiems žmonėms. Sekmadienis bus daug palankesnė terpė jūsų šeimos poilsiui ir nuoširdžiam bendravimui nei veiklai.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Šeštadienį nuolat prisiminkite, kad atsargumas puošia žmogų. Tai padės sausiems išlipti iš vandens net iš sudėtingiausių gyvenimo situacijų. Pyktis bus prastas patarėjas, vedantis ne pačiais tiesiausias takeliais. Vakarop įtampa atslūgs, o jūs įžvelgsite daugiau prasmės tame, ką jums duoda šeima ir artimieji. Sekmadienį skirkite pasyviam poilsiui.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Pirmąjį žiemos šeštadienį klaidingai manysite, kad esate skaudinami tyčia. Tokiu būdu įsisuksite į tokį sūkurį, iš kurio nebus paprasta rasti išeitį. Viskas, ką paleisite, lyg bumerangas grįš atgal. Todėl prieš kam nors ko nors palinkėdami, įsitikinkite, kad tai iš tiesų gėris. Vakare aistros aprims, o sekmadienį įsiviešpataus štilis. Mėgaukitės tuo!

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Jums reikia brangių žmonių ne tam, kad jie patvirtintų jūsų mintis ar jums besąlygiškai pritartų. Tik jūs žinote, dėl ko esate su jais ir kokiais būdais jie praturtina jūsų gyvenimą. Tačiau šeštadienį nebus lengva tai suprasti ir įvertinti. Jei išsaugosite tuos lobius, kuriuos esate sukaupę kartu, sekmadienį galėsite mėgautis tikru savaitgalio poilsiu.  

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Įtrauks darbai, surašyti į savaitgalio darbų sąrašą. Bėda, kad sunkiai seksis juos atlikti ramiai, tiksliai pagal instrukcijas ir nekreipiant dėmesio į išorinius ir vidinius dirgiklius. Bus akimirkų, kai norėsite viską mesti ir eiti, kur akys veda, ypač šeštadienį. Sekmadienis bus paprastesnis, bet įsitikinkite, kad šią dieną nepradėsite nieko nauja.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Savaitgalį norėsite paskirti mylimiausiems žmonėms aukodamiesi dėl jų ir visiškai pamiršdami save. O tai gali būti pagrindinė priežastis, dėl kurios atsidursite nemalonioje situacijoje. Raskite aukso vidurį tarp gebėjimo duoti meilę ir ją imti ir nepamirškite to priminti kitiems. Tokia pozicija praturtins jūsų savaitgalį švelniais jausmais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius