-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 07 12

Horoskopas savaitgaliui – liepos 13–14 d.

Susipažinkite su šio savaitgalio astrologinėmis prognozėmis.
Horoskopo ženklai
Horoskopo ženklai / Fotolia nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Šeštadienį įniksite į buities rūpestėlius ir jausitės ten pakankamai saugūs. Sėkmingai atlikę namų darbus, sekmadienį išdrįsite pasižmonėti. Tačiau čia jūsų tykos mažesni ar didesni pavojai, nelygu kokių esate nusipelnę ir kokiems iššūkiams pasiruošę. Savaitei baigiantis jausite troškulį ir alkį viskam, ko negalite turėti. O Marso tranzitas Vėžio ženklu jūsų namus gali paversti mūšio lauku arba... saugia tvirtove – rinkitės. 

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Smagus bendravimas su vaikais ar mylimu žmogumi nuskaidrintų šeštadienį, jei nebūtumėte pernelyg kritiški jums brangiems žmonėms. Sekmadienį dažniau įsikarščiuosite ir jautriai reaguosite į nedėmesingumą, o vakarop – norėsite daugiau, nei galėsite gauti. Marso viešnagė Vėžio ženkle jus paskatins aktyviau (kartais gal net daugiau nei derėtų) rūpintis artimaisiais dažniau pagelbėti kaimynui ar tetai.  

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Savaitgalį paskyrę namams nesigailėsite, nors ne visuomet juose švies saulė ar sukiosis besišypsantys artimieji. Tiesa, šeštadienį bus gerokai ramiau nei paskutinę savaitės dieną. Tačiau visi nesusipratimai bus skirti tam, kad aiškiau suprastumėte, kas yra kas ir suprastumėte, kiek daug šeimos santykiuose galima pasiekti tolerancija ir nuoširdumu.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Jau ne pirma diena, kai į jus atsigręžia vis daugiau žvilgsnių ir šis savaitgalis – ne išimtis. Ne gana to, jūs tampate dar stipresni, nes į jūsų ženklą įeina dar viena planeta. Marsas Vėžyje paryškins ir padarys matomomis stipriąsias jūsų savybes, nepamiršdamas ir silpnybių. O visa kita savaitgalį bus taip, kaip jūs nuspręsite, žinoma, jei būsite pakankamai apsisprendę ir nesiblaškysite dėl smulkmenų.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Šeštadienį pasiklysite tarp norų ir galimybių. Iš pirmo žvilgsnio ir vieno, ir kito bus pakankamai, tačiau ne viskas taip tobula, kaip norėtumėte. Diena bus šviesesnė, jei mokėsite džiaugtis viskuo ir visais. Juo labiau, kad sekmadienį bus mažiau galimybių pasidžiaugti, daugiau – persistengti, o po to  sielotis, kad veltui taip pasielgėte. Šiomis dienomis pasikeitusi veiksmo planetos padėtis nublokš jūs gilyn į pogrindį.   

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Šeštadienį iš lovos lipsite labiau ne dėl noro, o dėl pareigos, tačiau dienai įsibėgėjus suprasite, kad tai padarėte ne veltui. Draugų pasiūlymai vilios ir žadins jūsų vaizduotę. Sekmadienį norėsite sau be pastangų riedėti pirmyn, bet ne visi bus linksmi ir geranoriški, o veikiau susirūpinę kažkuo jiems be galo svarbiu. Tiesa, Marsas savaitgalį atsidūręs Vėžio ženkle jums primins, kaip svarbu pasirūpinti draugais ir bendražygiais. 

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Kažko ypatingo tikėtis šeštadienį nenorėsite ir neverta, nebent pasitenkinsite tuo, kad jūsų pastangų rezultatus matote tik jūs vieni. Sekmadienį sukaupsite jėgas ir nukreipsite jas į tai, kad jūsų šeimoje netrūktų jaukumo, svetingumo ir kitų gerų dalykų. Tik nesinervinkite, kai kažkas vis jums primins, kad kuklumas yra vertybė.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Jūsų buvimas tarp žmonių suteiks jums ne tik stiprybės, bet ir priežasčių sudirgti. Šeštadienį kibdami prie smulkmenų, nematysite, koks gražus ir didelis pasaulis ir kiek daug jame galimybių. Sekmadienį bus priešingai: tikėdami daugiau – gausite mažiau. Sulėtinę tempą, pasidžiaukite tuo, ką turite. Į Vėžio ženklą įėjęs Marsas, ragins jus plačiai atmerkti akis ir pasirūpinti brangiausiais žmonėmis. 

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Šeštadienį daugiau rūpinsitės ne tuo, kokie esate, o tuo, ką apie jus galvoja kiti. Ir darysite viską, kad nesugadintumėte savo reputacijos. Sekmadienį šiokia tokia trintis ir nuomonių skirtumai norės sugriauti jūsų draugystę, bet jūs nepasiduosite. Papildomas galvos skausmas bus Marsas Vėžio ženkle, kuris nelengvais būdais bandys kažką svarbaus pakeisti jūsų viduje ir aplinkoje, galbūt priversdamas jus nutūpti ant žemės ir labiau pasirūpinti buitiniais reikalais.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Pirmąją savaitgalio dieną jausitės taip, lyg sėdėtumėte savo vežime, todėl mielai trauksite tą dainą, kuri jums patiks - ji patiks ir kitiems. Už tai niekas jums prizo neįteiks, bet labai dėl to nesuksite galvos. Sekmadienis į namus užsuks sunerimęs ir sutrikęs, o jums nebus ūpo jį guosti ar raminti. Mažiau galvokite apie save, nes dabar Marsas su daugybe kitų planetų klesti priešingame zodiako ženkle, o tai reiškia, kad jūsų jėga yra jūsų mylimuose žmonėse. Taigi pasistenkite kuo daugiau laiko praleisti su jais.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Šeštadienį mokysitės gilintis į kiekvieną smulkmeną, nors norėsite viską atlikti vienu ypu. Marsas dar labiau įtrauks jus į buities problemas. Šį savaitgalį labiau ne bet kada suprasite, kad deramas požiūris poilsį gali suteikti labai daug vidinio pasitenkinimo. Sekmadienį svajosite apie dalykus, kurių neįmanoma pasiekti ir dėl to rasite ne vieną progą paliūdėti ar pasiginčyti.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Šeštadienį bendraudami su savo antrąją puse būsite devintame danguje, jei vengsite jį ar ją kritikuoti. Sekmadienį artimi santykiai neteiks daug džiaugsmo, nors mintys suksis tik apie tai. Bendravimo malonumą temdys abejonės ir perdėtas jautrumas kitų žodžiams ir veiksmams. Prie to nagus prikiš ir Marsas Vėžyje. Jis ne tik kenks, bet ir padės: skatins jus aktyviau rūpintis vaikais ir savo kūrybiniais projektais. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius