Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 09 14

Horoskopas savaitgaliui – rugsėjo 15-16 d.

Susipažinkite su šio savaitgalio astrologinėmis prognozėmis.
Horoskopo ženklai
Horoskopo ženklai / Shutterstock nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Norėsite viską suspėti, viską padaryti, bet ar verta? Žinoma, kartais lengviau nuo problemų pasislėpti darbų gausoje, tačiau šį savaitgalį toks pasirinkimas netinkamas. Šeštadienį tvarkingai viską sudėliokite į lentynas, o sekmadienį žiūrėkite, ko ten trūksta ir kaip galėtumėte paįvairinti nykią kasdienybę. Konkrečia veikla užsiimti galėsite tik pirmadienį.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Mėgaukitės savaitgalio malonumais, kurių likimas nepagailės. O kodėl turėtų? Jei vis dėlto šeštadienį kas nors vyks ne pagal jūsų norus, pasižvalgykite po netolimą praeitį ir paieškokite ten spragų. Sekmadienį galėsite pradėti jas glaistyti, bet kol kas dar mintyse viską dėliokite į vietas, atidėkite praktinę veiklą.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Šeštadienis labai tiks įvairiems namų ūkio darbams, tačiau didelių rezultatų nesitikėkite. Per didelis darbų kiekis gali varginti, nes paskutinę Mėnulio mėnesio dieną energijos resursai ne kaupiasi, o senka. Sekmadienį prasidėjusi jaunatis atpūs naujų vėjų, tad jums tereikės pasirinkti tinkamą kryptį. Kol kas neskubėkite realizuoti sumanymų, verčiau tyliai pasvajokite.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Šeštadienis išauš tvarkingas, bet judrus. Skubėsite taip, lyg netrukus prasidės pasaulio pabaiga ir žūtbūt turite viską suspėti atlikti. Geriau būtų, jei apsiribotumėte darbų pabaigimu ir rezultatų apžvalga. Sekmadienį būsite priversti spręsti artimųjų problemas. Tačiau greta viso to nepamirškite pagalvoti, ko patys siekiate.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Šeštadienį viskas atrodys pernelyg paprasta ir lengva. Norėsite daug, bet ar visa tai gausite, žvaigždės negali pažadėti. Daug kas priklausys nuo to, kiek pastangų įdėjote. Dienos įvykiai tai jums parodys aiškiai, lyg viskas būtų sudėliota ant delno. Sekmadienis tiks tiems, kurie mėgsta planuoti, ką reikės pradėti nuo pirmadienio. Planuokite ir nesikuklinkite!

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Nors šeštadienį energijos bus tiek, kad nors vežimu vežk, žvaigždės pataria jums truputį sulėtinti tempą ir kiek įdėmiau pažvelgti į praeitį, o ne ateitį. Toli nesižvalgykite, bet praėjusio mėnesio rezultatus apmąstyti būtų verta. Sekmadienį drąsiai planuokite ateitį, remdamiesi tuo, ko dar nepadarėte ir ką privalote padaryti ar perdaryti.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Vienatvė jums ne pats tinkamiausias būdas leisti laiką, bet šį savaitgalį ji duotų daugiau nei aktyvus bendravimas. Šeštadienį, per paskutinę Mėnulio mėnesio dieną, būtų naudinga pažvelgti į praėjusį mėnesį. Ar jis jus nuvylė ar atnešė trokštamą atgaivą? Šie pamąstymai paklos gerą pamatą ateities planams, kuriems tinkama diena yra sekmadienis.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Nors šeštadienį trauks aktyvi grupinė veikla, pabandykite neskubėti ir pabūti daugiau vienas. Taip galėsite aiškiau matyti praeities klaidas ir pergales, o tai, savo ruožtu, sukurs pagrindą ateičiai. Sekmadienį galėsite pagalvoti būtent apie ją. Neskubėkite pradėti įgyvendinti sumanymų, bet tyliai ir drąsiai svajokite.  Kas žino, gal visa tai išsipildys?!

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Jums atrodys, kad niekaip negalite sustoti ir nurimti, nes esate per stipriai įsibėgėję. Finišas čia pat, ir jūs privalote padaryti nors trumputę pauzę, kad netrukus galėtumėte vėl lėkti visu greičiu pirmyn. Taigi šeštadienį pagalvokite, ar iki šiol judėjote tinkama kryptimi, o sekmadienį pasirinkite jums tinkamiausią tempą ir širdžiai mieliausią tikslą.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Nepaisant visko, šeštadienį būsite nusiteikę optimistiškai. Deja, dar ne laikas kurti ateities planų: ši diena labiau tiks pasižvalgyti po praeitį ir pasisemti joje jėgų, energijos. Paskutinė savaitės diena sutaps su pirma ir antra Mėnulio dienomis. Vadinasi, nesivaržydami galite svajoti apie didelę ir gražią ateitį arba viską planuoti aiškiai ir konkrečiai. Turbūt jūs taip ir padarysite.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Šeštadienį susilaikykite nuo per didelio smaguriavimo ir kitų pagundų, atiduokite visas skolas, viską, ką galite pabaikite, padarykite išvadas ir rytdieną pasitikite lengvi, atsikratę visko, kas nereikalinga. Sekmadienio jaunatis atneš naują gūsį svajonių ir planų, kurių įgyvendinimo imkitės tik ateinančios savaitės pradžioje.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Ieškosite tvirtos partnerio rankos, kuri, jūsų manymu, turėtų jus paremti sunkesniais momentais. Bet ar iš tiesų sulauksite paramos, priklauso nuo daugybės veiksnių. Pasikapstykite šeštadienį po praėjusių keturių savaičių patyrimus ir veiklą. Jei viskas buvo puiku, sekmadienį galite plačiau užsimoti ir drąsiau svajoti. Praktinei veiklai diena nepalanki.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius