Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 01 06

Horoskopas savaitgaliui – sausio 5–6 d.

Susipažinkite su šio savaitgalio astrologinėmis prognozėmis.
Horoskopo ženklai
Horoskopo ženklai / Fotolia nuotr.

 

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Nesate patenkinti tuo, ką matote ir girdite? O gal matote per daug ir girdite tik tai, ką norite girdėti? Viena, kas ypač svarbu, neprimesti kitiems to scenarijaus, kurį esate sugalvoję, o palikti galimybę jiems spręsti, kaip ir ką daryti. Jei šis sprendimas nebus lengvas, pagalvokite, ar turite iš ko rinktis. Jei turite – rinkitės!

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Jei šį savaitgalį nuvils jums svarbūs žmonės, neskubėkite daryti išvadų. Palaukite, kol viskas nurims, grįš į savo vietas ir paaiškės tikrieji jų elgesio motyvai bei aplinkybės. Pasilikite sau nors vieną galimybę sugrįžti ir ištaisyti viską. Jei galite, atsisakykite tolimų kelionių ir bendravimo su užsienyje gyvenančiais žmonėmis.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Argi manote, kad visi nusiteikę prieš jus? O gal yra atvirkščiai? Pažiūrėkite į veidrodį ir pamatysite, kad tampate nepatiklūs ir kritiški. O kai viduje nėra ramybės ir harmonijos, aplinkui ima dėtis keisčiausi ir nemaloniausi dalykai. Šio savaitgalio įvykiai jums tai gali įrodyti. Tad ar neverta užbėgti įvykiams už akių ir pirmiausia susitarti su savimi?

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Vargu ar savaitgalis džiugins mielomis ir šiltomis akimirkomis su artimu žmogumi. Didelė tikimybė, kad antroji pusė nuliūdins jus veiksmais ir žodžiais, arba įvelsite painiavos norėdami pasiekti, jog viskas būtų taip, kaip jūs norite. Spręskite skubius reikalus ir nepamirškite visagalio kompromiso.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Būkite pasiruošę prisiminti darbus, kurie dėl kokių nors priežasčių buvo užmiršti, o dabar privalo būti atlikti. Gal šį savaitgalį jums tai nebus malonu ir sukurs papildomos įtampos, tačiau pagalvokite, gal jų sprendimas pakreips įvykius geresne linkme. Dėl vidinės įtampos padidės avarijų ir nelamingų nutikimų tikimybė – būkite atsargesni.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Mintys, kurios šį savaitgalį suksis jūsų galvoje, gali būti tikros ir teisingos įžvalgos arba sustiprėjęs jūsų noras valdyti kurią nors gyvenimo sritį. Tai veiks jūsų santykius su vaikais, mylimais žmonėmis ar kūrybinių projektų įgyvendinimo procesą. Todėl meilės pasimatymus geriau atidėkite, o su vaikais elkitės kuo švelniau, kad nesusidurtumėte su jų pasipriešinimu.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Savaitgalį ne pats tinkamiausias laikas spręsti sudėtingas namų problemas. Rasti sprendimą ar kompromisą nebus lengva. Vyraus įtarumas ir kritiškumas, skatinsiantys konfliktus tarp šeimos narių ar poreikį iš esmės ką nors pakeisti. Kita vertus, būsite daug įžvalgesni ir rasite atsakymus, kurie ypač pravers jūsų šeimai.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Savaitgalį jūsų ausis gali pasiekti sukrečianti informacija, o santykiams su artimais žmonėmis pakenkti ištartas netinkamas žodis arba pernelyg didelis noras kištis ne į savo reikalus. Padidės nelaimingų atsitikimų tikimybė, todėl saugokitės, ypač gatvėje. Ir dar – netikėkite aklai viskuo, kas jums sakoma.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Šį savaitgalį turite galimybę suprasti ką nors svarbaus, gal net rasti būdų pagerinti finansinę padėtį. Tam padės gautos žinios ar galimybė pasiekti reikalingus informacijos šaltinius. Be to, labai svarbu, kad siektumėte įsigilinti į tai, ką skaitote, žiūrite ir klausotės. Tik nuo jūsų priklausys, ar iš to gausite realios naudos.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Šį savaitgalį Merkurijus jūsų ženkle sutinka Plutoną, o tai sustiprins jūsų garbės troškimą, norą aktyviai siekti tikslų, padės įtikinti pašnekovą savo teisumu ir suvokti kai kuriuos sudėtingus dalykus. Pasinaudokite tuo, bet nepiktnaudžiaukite bandydami kitiems ką nors įteigti. Kad išvengtumėte nemalonumų, būkite atsargesni kelyje ir įtemptose situacijose.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Manysite, kad neturite iš ko rinktis, nes visi ir viskas bus prieš jus. Neviltis, kad negalite nieko pakeisti, neturėtų nugalėti jūsų. Dar blogiau, jei bandysite kam nors keršyti. Mintys, kad turite daugybę priešų, yra tik laikinas bandymas pabėgti nuo problemų. Taip, jas išspręsti sunku, bet nėra neįmanomų ir neįveikiamų dalykų.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Kaip elgtumėtės, jei draugai taptų priešais, o priešai – draugais? Ar būtumėte suinteresuoti, kad įvykiai pakryptų būtent tokia linkme? Todėl dėkite daug pastangų ten, kur galite, jog neįvyktų nieko nemalonaus, ir atminkite, jog žodis yra visagalis. Jis gali ir statyti, ir griauti. Svarbiausia, kad turite iš ko rinktis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius