Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 10 19

Horoskopas savaitgaliui – spalio 20-21 d.

Susipažinkite su šio savaitgalio astrologinėmis prognozėmis.
Horoskopo ženklai
Horoskopo ženklai / Shutterstock nuotr.
Temos: 1 Horoskopai

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Savaitgalį iš jūsų bus pareikalauta daugiau energijos, ypač šeštadienį. Jei kas nors nutiks staiga, tai tik neplanuotas ir ne pats maloniausiais įvykis. Ir visa kita bus ne taip, kaip jums patinka. Sekmadienį tęsis ta pati melodija, bet ji skambės kur kas suprantamiau. Viskas bus sudėliota taip, kaip reikia, ir galiausiai viskas išsirutulios į gera.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Šeštadienis bus toks, kai į viską vertės pažvelgti ramiau ir nesipriešinti tam, kas vyksta. Tik atsidavę natūraliai gyvenimo tėkmei, galėsite išlipti iš balos sausi. Sekmadienis išauš šviesesnis, ramesnis. Besimokantiesiems patariama daugiau laiko praleisti prie knygų – gerai suprasite ir įsiminsite informaciją.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Šeštadienį pasijusite lyg vaikai, kurie nežinia kodėl (gal iš smalsumo ar nenoro paklusti tėvams) staiga įlipo į balą ir sušlapo kojas. Jei šeštadienį nutiks tik tai, išsidžiovinkite batus ir, šiltai susirangę po antklode, laukite džiugesnio sekmadienio. Paskutinę savaitės dieną įžvalgos ir praktiškas požiūris padės sklandžiai išspręsti užstrigusius reikalus.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Šeštadienį nesitikėkite lengvai rasti bendrą kalbą su sutuoktiniu ar mylimuoju. Nebūkite iš tų, kurie dėl menkiausio šalčio dvelktelėjimo skuba ieškoti paguodos šiltesniame glėbyje. Sekmadienį ledai, atvėsinę jūsų jaukų namų židinį, aptirps. Jums nebus paprasta jį kurstyti, bet turėsite gana malonią palaikymo komandą.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Šeštadienį būkite atidesni savo ir artimųjų sveikatai. Greičiausiai jums apie save primins seni negalavimai. Be to, šiuo metu, kai Mėnulis keliauja Ožiaragio ženklu, galite daug lengviau peršalti. Sekmadienį neigiamas įtakas aplenks gerosios. Pagaliau atsiras galimybė gauti reikiamos informacijos, užmegzti malonius ir naudingus santykius ar tiesiog harmoningai praleisti sekmadienį.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Nors šeštadienis ragins nerti į meilės ar kitokius nuotykius, vargu ar būsite patenkinti rezultatu. O ir pats procesas nebus toks, dėl kurio vertėtų ką nors aukoti. Likite ten, kur esate. Sekmadienis kiek lengviau ir švelniau jus įsuks į asmeninio gyvenimo malonumus. Džiaugsmas gali tyliai pasibelsti į jūsų duris, tačiau jums nebus lengva jį išgirsti.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Šalčiu padvelkęs šeštadienis nepajėgs jūsų sušildyti. Maža to, savaitgalio džiaugsmus drums netikėtumai namuose ir komplikuoti šeimos narių tarpusavio santykiai. Konfliktų gali nebūti, o tik nemalonus kartėlis, išnyksiantis sekmadienį. Nebūkite abejingi patarimams, kurių negailės artimieji, net jei išgirsite ne tai, ko tikėsitės.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Šeštadienis su trenksmu nugins į šalį vakarykštes viltis ir privers pajusti žemę po kojomis. Bendravimas, kuris užims didžiąja laiko dalį, bus šaltas ir dalykiškas, o pokalbių rezultatai – ne tokie, kokių tikėsitės. Nenusiminkite, nes paskutinė savaitgalio diena pateisins jūsų didžiausius lūkesčius. Klausykitės – ir daug išgirsite, kalbėkite – ir būsite išgirsti.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Jei vakar atrodė viskas įveikiama, savaitgalį gali aplankyti jausmas, kad neįmanoma nieko pakeisti. Pagalvokite, ar iš tiesų taip yra, ar tik jums taip atrodo? Pirmąją savaitgalio dieną rizikuojate susidurti su nemaloniais ir netikėtais trukdžiais. Sekmadienį pavyks daug pasiekti, jei pagalbon pasitelksite iškalbingumą ir prisiminsite nepriekaištingas manieras.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Šeštadienis bus tiek harmoningas, kiek sugebėsite nereaguoti į jums nepalankias situacijas ir nesivelti į nemalonius reikalus. Tiesiog ilsėkitės! Sekmadienį savo buvimu galite praskaidrinti kitų kasdienybę. Visos savybės, kurios kitomis dienomis galėjo atrodyti ne pačios patraukliausios, šią dieną bus maloni parama.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Šeštadienį užsidarę savyje galite paskęsti ne pačiuose maloniausiuose prisiminimuose ar mintyse, o bandymas ieškoti kitų paramos gali baigtis fiasko. Raskite aukso vidurį tarp šių kraštutinumų. Sekmadienį bus paprasčiau susitarti su savimi ir kitais. Beje, žvaigždės sako, kad niekam nenorėsite atskleisti savo minčių ir ketinimų.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Šeštadienį gali atrodyti, kad visi jus pamiršo ir nėra nė vieno, kuris norėtų švelniai paglostyti jums galvą, pasakyti, kad viskas bus gerai. O taip iš tiesų bus. Sekmadienis bus giedresnis: nemalonūs įvykiai ar vidinis šaltukas užleis vietą šiltesniems ir jaukesniems dalykams. Taigi – neverta nusiminti dėl smulkmenų!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius