-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 09 13

Horoskopas sekmadieniui, rugsėjo 13 d.

24-oji Mėnulio diena. Viena iš geriausių Mėnulio kalendoriuje. Labai stabili, su didžiuliu energijos potencialu. Palanki statyboms, verslui, sutartims, visokius svarbius reikalus pradėti, pagrindą formuoti.
Horoskopas
Horoskopas / Photos.com nuotr.

 

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 iki balandžio 20/21d.)

Dirbti ar būti rimtam seksis sunkiai, mat būsite nusiteikę linksmintis. Turėkite omenyje, kad užduočių vengimas nepadės, darbai tik kaupsis, todėl geriau pasirūpinti jais iš karto.   

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 iki gegužės 21/22d.)

Šiandien truks motyvacijos bet kam, o ypač klausytis kieno nors patarimų ar nurodymų. Nors ir matysite, jog tai gali būti naudinga, tačiau būsite užsispyręs ir vadovausitės tik savo norais. Visgi derėtų įsiklausyti į tai, ką jums siūlo.   

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 iki birželio 21/22d.)

Patartina būti nuoširdesniam bendraujant su aplinkiniais, taip išvengsite didelių nesusipratimų. Kartais pasakyti tai, ką galvojate yra lengviau nei tikėtis, kad jus supras iš užuominų. Galima krizė santykiuose su draugu ar mylimu žmogumi.   

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22d. iki liepos 23/24d.)

 

Išmokite mėgautis įprastine rutina, tuomet ji neatrodys nei nuobodi, nei varginanti. Tai diena, kai geriau būti namuose, džiaugtis šeimyniniu gyvenimu ar laisvalaikio užsiėmimais.

  

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 iki rugpjūčio 23/24d.)

Diena labai stabili, su didžiuliu energijos potencialu. Palanki statyboms, verslui, sutartims, visokius svarbius reikalus pradėti, pagrindą formuoti. Labai gera meilei, vaikų pradėjimui, vedyboms. Būsite kupinas energijos ir gyvenimo džiaugsmo.   

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 iki rugsėjo 23/24d.)

Norėsite linksmintis, linksmintis ir dar kartą linksmintis. Greičiausiai norite pašėlti iki soties, o tada jau kibti į mokslus ar darbą. Nepamirškite turimų įsipareigojimų, žinokite, kada sustoti.   

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 iki spalio 23/24d.)

Sekmadienis turėtų būti pati jaukiausia, emociškai šilčiausia savaitės diena, kada taip ir norėsis prisiglausti prie kažko, parodyti artumą, išreikšti savo meilę. Norėsis ko gero būti namuose, daugiau nei visuomet norėsis intymumo, ramybės, švelnumo, poilsio.   

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24d. iki lapkričio 22/23d.)

Tai diena, kai galite netekti kai ko labai svarbaus. Tik po kurio laiko suvoksite, jog praradimai prasmingi, mat taip sužinosite, kas jus tikrai palaiko, o kas tik apsimeta. Mažiau reikalaukite iš kitų, daugiau iš savęs.   

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 iki gruodžio 22/23d.)

Šiandien būkite atsargus ir atidus, nepiktnaudžiaukite savo teisėmis. Stenkitės susivaldyti ir nieko nedaryti pagauti įniršio, apmaudo, pavydo. Nepulkite ginčytis su artimaisiais, mat galite susigadinti vakarą.   

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 iki sausio 20/21d.)

Diena klostysis visai gerai, tačiau dėl niekų galite sugadinti visai šaunius santykius tiek darbe, tiek namuose. Būkite atidesni artimųjų poreikiams. Vakare didesnė nelaimingų atsitikimų tikimybė.   

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 iki vasario 19/20d.)

Artimas draugas gali nustebinti dosnia dovana ar puikiai praleistu laiku, o tai leis jums pagaliau atsipūsti. Jausitės taip puikiai, kad norėsite ką nors mielo padaryti tam žmogui. Tik nepulkite išlaidauti, dėkingumą galite parodyti ir kitaip.   

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 iki kovo 20/21d.)

Rytmetys neblogas, tačiau vakarop galite prarasti kantrybę, sveiką protą. Galimi esminiai konfliktai, po kurių arba tampama visišku nugalėtoju, tikru lyderiu, arba negrįžtamai pralaimima.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius