-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 10 01

Horoskopas spalio 01 d., penktadieniui

24-oji Mėnulio diena. Viena iš geriausių Mėnulio kalendoriuje. Labai stabili, su didžiuliu energijos potencialu. Palanki statyboms, verslui, sutartims, visokius svarbius reikalus pradėti, pagrindą formuoti.
Horoskopai
Horoskopai / BFL nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Geriau suvoksite, kaip valdyti situaciją. Šiandien jausitės įžvalgus, lengvai rasite sprendimus, tad neblogas metas spręsti finansines problemas. Gautus dalykinius pasiūlymus verta priimti.  

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Tai išskirtinis laikotarpis, mat jus supantiems asmenims darysite daug įtakos. Tiesa, patys galite jaustis ne per geriausiai – stigs jėgų, noro pakovoti už svarbų reikalą.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Nelabai gera diena, mat jūsų geri norai nevirs teigiamais rezultatais. Nelabai padės kažkada įgytas autoritetas ir pažintys. Tad pasikliaukite vien savo jėgomis.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Nepraraskite atidumo, budrumo dirbdami, taip pat bendraudami su svetimais žmonėmis tarnybos reikalais. Pasisaugokite, kad nebūtumėte prieš savo valią įtraukti į kompromituojančią istoriją.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Jausitės gana įsitempę, neramūs, tačiau diena gali būti naudinga. Tinkamas laikas tvarkyti teisinius reikalus, taip pat susijusius su kelionėmis ar užsieniečiais, spręsti veiklos plėtimo klausimus.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Labiau įsiklausykite į šeimos narių nuomonę. Tinkamas metas ieškoti sąjungininkų, užmegzti svarbius bendradarbiavimo ryšius, pasirašyti svarbius susitarimus.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Diena gera statyboms, pradėti verslą, pasirašyti sutartis. Rodykite meilę savo artimiausiems žmonėms, diena puiki vedyboms.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Pasistenkite nesinervinti – ne laikas emocijoms, kitaip diena nueis vėjais. Susikoncentravus galima išspręsti ne vieną problemą, susijusią su pinigų uždirbimu ir pelnu, mokesčiais, draudimu, skolomis.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Gera diena veiklos ir asmeninėms problemoms spręsti. Tiks pasirašyti darbo sutartis. Bus palanku tikrinti sveikatą, pradėti gydymosi kursą. Būkite atidesni vaikams – jie išgirs jūsų žodžius.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Palanku užsiimti nekilnojamo turto reikalais, spręsti juridinius klausimus, pasirašyti atsakingus dokumentus. Tinka priimti lemtingus karjeros sprendimus. Būkite atidesni užsieniečių, aukštų pareigūnų nuomonei, pasiūlymams – per juos ateis sėkmė.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Galimos rimtos problemos per partnerius (ypač užsienio), taip pat nesklandumai dėl laiku nesutvarkytų dokumentų, nesumokėtų mokesčių. Nebūkite labai ambicingi bendraudami su kolegomis, taip pat su valdininkais, kelių policija.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Nesmagi diena – teks pasijaudinti. Tik nereikėtų išsigąsti griežtų klientų reikalavimų ar vadovybės kritinių pastabų – tai akimirkos nuotaika. Savo ruožtu stenkitės būti taktiški kolegų atžvilgiu – klysta visi.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius