Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 10 02

Horoskopas spalio 02 d., šeštadieniui

26–oji Mėnulio diena. Tai iliuzorinės, klaidingos išminties diena. Gali būti nepastebėti ryškūs nuklydimai nuo tiesos, didelė pagunda pasiduoti puikybei, pagyroms, tuščiam žinių demonstravimui. Šios dienos išmintis neduoda nieko gero. Geriau pamąstykite, kas Jūsų gyvenime nereikalinga: peržvelkite savo įpročius, santykius, reikalus, planus.
Horoskopas
Horoskopas / Photos.com nuotr.

 AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Norėsis ne tik pramogauti, bet ir griebtis darbų. Nesipriešinkite šiam norui – nuveiksite išties nemažai. Mintyse kursite naują gyvenimą ir naują tvarką.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Esate paskendęs savo darbuoise, todėl greičiausiai net nepamatote į jus laidomų meilių priešingos lyties atstovo žvilgsnių. O gal tai jums nėmaž nerūpi? Šiaip ar taip, šiuo metu visos jūsų mintys sukasi apie dalykus, niekaip nesusijusius su širdies reikalais.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Galite visiškai pasitikėti savo intuicija. Aplink jus šiandien suksis ne vienas neva išmintingas patarėjas, kiekvienas su savo įvykių versija. Iš tiesų jie žino nė kiek ne daugiau už jus, o dažnas – kur kas mažiau.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Nemažai dėmesio sulauksite iš priešingos lyties atstovų. Nuoširdus bendravimas lems santykių pagerėjimą, šaunų laisvalaikį, o gal net nemažą dozę romantikos.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Grįžkite prie kažkada pradėto, bet taip ir nebaigto darbo. Per prabėgusį laiką įgyta patirtis padės į daug ką pažvelgti naujai. Gal tai ir nebus šedevras, bet tikrai padės jums geriau pažinti ir pasaulį, ir save patį.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Šiandien galite turėti pakankamai savų problemų, kad negalvotumėte apie svetimas. Šįvakar gerai nusiteikę žmonės gali jus erzinti, tad vakarą geriausiai būtų praleisti vienam.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Jus stumia priekin priežastys, kurių nė pats iki galo nesuvokiate. Viena vertus, esate idealistas ir romantikas, kita vertus, disciplinuotas ir susikaupęs. Labai sėkminga kombinacija, žadanti sėkmę kad ir pačiuose sunkiausiuose žygiuose.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Norėsis naujų įspūdžių, pojūčių, pramogų. Geras laikas viešnagėms, pasimatymams, pokalbiams su brangiais jums žmonėmis. Neužmirškite savo dėmesiu palepinti ir vaikų.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Gal jūs ir atrodote romus ir išglebęs, bet išdrįsęs pereiti jums skersai kelią gali būti gerokai nustebintas. Vakarop patirsite, kad apetitas išties auga bevalgant. Tik pasistenkite neperlenkti lazdos.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Raskite laiko pabūti su tais, kuriuos mylite ir kurių draugija jus iš tikrųjų džiugina. Tinkamas metas atnaujinti pažintis, išreikšti savo meilę, išsiaiškinti santykius.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Turėtumėte atidžiau įsiklausyti į vyresnybės norus. Šįkart jie veikiausiai yra pagrįsti ir racionalūs. Jei neišgirdote pakankamai įtikimų argumentų, pasistenkite tiesiog tuo patikėti.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Jūsų laukiantis darbas nelabai jums prie širdies, bet deja, šiuo metu jūs vienintelis, kuris tai galite atlikti. Susirinkite visą įmanoma informaciją ir nepasitikėkite tariamais specialistais. Jei neklausysite kvailų patarimų, viską sutvarkysite dar šiandien.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius