Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 10 02

Horoskopas spalio 02 d., penktadieniui

14-oji Mėnulio diena. Tai pati sėkmingiausia Mėnulio diena. Jei nėra kitų ypač griaunančių situaciją aspektų, visi darbai, pradėti šią dieną, nusiseka. Taigi jei galite, svarbiausius darbus planuokite šią dieną. Tačiau neužmirškite, kad Trimito diena turi savyje ne tik didžiulės sėkmės energiją, bet ir didžiulį emocinį potencialą.
Horoskopas
Horoskopas / Photos.com nuotr.

 

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Jei esate susirūpinęs tuo, kad jūsų ištekliai senka, paieškokite alternatyvių būdų, kaip užsidirbti. Venkite restoranų bei prabangių parduotuvių, mat šiuo metu jums svarbiau tiesiog išgyventi.   

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Jūsų jausmai šiandien gali būti nepagrįsti, o todėl žmonės greičiausiai nesupras jūsų norų ir intencijų. Paaiškinkite aplinkiniams, kas vyksta su jumis, neleiskite frustracijai išplisti. Neįtikėtina, tačiau galite sulaukti darbo pasiūlymo.   

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Jums reikia veikti ryžtingai, kitaip veiksmai rezultatų neduos. Ryžtas yra jūsų genuose, tačiau pats dažnai savimi nepasitikite. Diena gali būti keista: arba labai tyli, arba atvirkščiai - užimta.   

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Jums pasitaikys puiki galimybė pakeliauti, todėl jei sulauksite netikėto pasiūlymo - neatsisakykite. Gal tai neįvyks tuojau pat, tačiau būkite kantrus ir tikėkite, jog išvyksite į gražią kelionę. Pinigai nebus problema, mat gausite neplanuotų pajamų.   

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Jus gelbės tik įgimtas mąstymo lankstumas ir sugebėjimas operatyviai prisitaikyti prie nuolat kintančių aplinkybių. Jei norite sėkmingai įgyvendinti savo sumanymus, jums reikės partnerių ir bendraminčių, kita vertus, naujas sąjungas sudarinėkite labai atsargiai.   

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Bus sunku įgyvendinti savo planus, mat nuotaika bus nekokia, dirbti efektyviai nesiseks. Visgi nepulkite į melancholiją, depresiją, kaip tik stenkitės bendrauti su žmonėmis. Jei susidursite su netikėtu atsitiktinumu, priimkite tai kaip ženklą - niekas nenutinka be reikalo.   

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Kiekvienas darbas, kuriam skirsite savo dėmesio - netruks pajudėti iš mirties taško. Nepervarkite, geriau ilsėkitės kiekvieną minutę, kai tik turėsite galimybę, nes kitai savaitei prireiks nemažai energijos.   

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Greičiausiai turėsite romantišką nuotykį, mat žvaigždės išsidėsčiusios šiuo klausimu ypač palankiai. Jausitės gan keistai, mat iš vienos pusės jausite, kad norite kažkokių pokyčių, iš kitos pusės, esate patenkintas dabartine situacija.   

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Metas palankus susitvarkyti finansinius reikalus. Galite derėtis dėl paskolos, mat sąlygos bus neblogos. Galite turėti rimtą pokalbį su žmogumi, nuo kurio priklauso jūsų materialinė gerovė.   

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Metas bus gan chaotiškas, bet turėtų patikti. Greičiausiai suvoksite, kad neprivalote būti visuomet pirmose eilėse, o galite pasitenkinti šiek tiek mažesniu dėmesio kiekiu. Susitvarkykite savo namų ir darbo aplinką - sumaištyje jums sunku susikaupti.  

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Geriau vieną kartą stipriai nusvilti ir iš to pasimokyti, nei nuolat kartoti tą pačią klaidą. Patartina nors kartais elgtis vadovaujantis impulsu, o ne viską kruoščiai apskaičiavus. Diena nustebins įvykių gausa, kuri bus susijusi su socialiniu gyvenimu.   

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Pagaliau suprasite, kodėl tam tikri dalykai vyksta su jumis. Gali būti, kad turėsite didelių finansinių įplaukų. Metas tinkamas svarbiems susitikimams. Būkite konkretus, nepulkite sutikti su viskuo, ką jums siūlo. Derėtų nekritikuoti artimų žmonių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius