Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 10 03

Horoskopas spalio 03 d., šeštadieniui

16 Mėnulio kalendoriaus diena, kuri neša netikėtumų galimybę. Prieš pilnatį apskritai dienos yra avaringesnės - vien jau dėl to, kad žmonės linkę reaguoti spontaniškai, emocingai. Savaitgalį reikėtų ypač atidžiai vairuoti. Vakare fonas turėtų išskaidrėti.
Horoskopas
Horoskopas / Photos.com nuotr.

 

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Tai svajonių išsipildymo diena, būsite laimingas ir neerzinsite artimųjų savo niurzgėjimu. Būkite budrus ir atsargus, kad tik nepabaidytumėte sėkmės. Tokie šansai pasitaiko retai.  

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Pasinaudokite galimybe daryti poveikį kitų žmonių gyvenimui, mat šiandien būsite ypač įtaigus, o geros mintys į galvą ateis visai netikėtai. Patarimus dalinkite išmintingai, kad neliktumėte kaltas.   

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Diena bus neypatingai gera, mat kils įtarumas, nerimas, nepasitikėjimas savimi, gal ir neviltis, jei esate ir taip yra sudėtingoje situacijoje. Taigi nesistebėkite, jei šeštadienį jausitės, lyg ne ta koja išlipę iš lovos. Tačiau viskas turėtų pasikeisti prasidėjus teigiamai Mėnulio dienai.   

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Galite patekti į situaciją, kai teks skubiai apsispręsti ir pasirinkti tik vieną vienintelį variantą. Jums tai gali būti absoliučiai netikėta, pagalvoti laiko tikriausiai nebus. Nesiskųskite, o pasistenkite vis dėlto išpešti naudos.   

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Tai sielos poezijos, darnos diena. Negalima pyktis, rėkti, būtinas saikas, dvasios ramybė, pusiausvyra, tuomet viskas klostysis labai sėkmingai. Nuostabus metas krikštui, vedyboms, įvairiausiems fiziniams pratimams, atkuriantiems darną.  

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Nebijokite rizikuoti, mat siekiant taip trokštamo tikslo, kartais tai daryti reikia. Jei nepasisektų, neabejokite, kad įgysite bent jau vertingos patirties. Žaizdos gyja greitai - galėsite bandyti dar kartą.   

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Galite gauti netikėtų dovanų ar šiaip likimas kažkuo nustebins. Džiaugsitės gardžiu maistu, komfortu, poilsiu. Dosniai žarstysite dėmesį artimiems žmonėms, draugams, noriai dalysitės naudingais patarimais.   

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Nepasiduokite įkalbinėjimams, nors ir galite būti verčiami apsispręsti. Ko gero, stigs teisingos informacijos, tikrų garantijų. Venkite pokalbių rizikingomis temomis su mylimu žmogumi, sutuoktiniu ir rizikingo elgesio.   

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Galima painiava, susijusi su jūsų veikla ir vardu, ir pats laikas ją išsiaiškinti. Tvarkydami finansinius reikalus nesitikėkite naudos. Šiandien gauti dalykiniai pasiūlymai vargu ar bus perspektyvūs - neskubėkite sutikti.   

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Tai bendravimo ir kontaktų mezgimo diena - nesėdėkite namuose, mat bendraudami gausite nemažai pasitenkinimo, o gal ir finansinės naudos. Jei sutiksite žmogų, kuris jums patinka, nedvejodami užkalbinkite, mat įmanomas aistringas romanas.   

VandenisVandenis

Jei norite visur ir visada būti pirmas, tai šiandien - ne jūsų diena. Susitaikykite su tuo, kad šventę švęsti galite ne kasdien. Jei kovosite dėl to, ko negalite gauti, galite tik susigadinti reputaciją.

 ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Pasitikėkite savimi, tuomet visos kliūtys taps lengvai apeinamos ir nugalimos. Sėkmė aplankys žinančius, ko jie nori. Rizikuoti šiandien nepatartina, būdami atsargūs laimėsite daugiau.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius