Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 10 05

Horoskopas spalio 05 d., antradieniui

29–oji Mėnulio diena. Tai pati nemaloniausia, pavojingiausia Mėnulio kalendoriaus diena. Nepradėkite ir net neplanuokite naujų darbų. Neigiamos šios dienos savybės ne visuomet jaučiasi tuojau pat. Kartais ji atrodo visai maloni ir sėkminga, viliojanti ir lengva, tačiau dažnai, ypač vakarop, baigiasi nesąmoningais veiksmais, nemaloniais netikėtumais.
Horoskopai
Horoskopai / BFL nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Darbai, pažintys, pradėti šią dieną, gali baigtis visai ne taip, kaip tikitės. Dėl to geriau ją praleisti ramiai, santūriai. Grąžinkite, jei galite, skolas. Gerai atsikratyti visokio šlamšto, ydingų įpročių, nereikalingų santykių. Ruošinėkitės namuose, švarinkitės.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Geriau nespręskite nieko svarbaus, nesiaiškinkite santykių – tik dar labiau viską supainiosite. Tai pagundų, iliuzijų, saviapgaulės, geriausiu atveju – silpnybių aptikimo diena. Atsisakykite alkoholio ir kitų blogų įpročių, kitaip trauka išliks ilgam laikui.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Būsite linkę pataikauti savo ydoms, silpnybėms. Deja, noras erzinti, pavyduliauti gali jums stipriai pakenkti. Nederėtų aiškintis santykių su mylimu žmogumi.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Tikriausiai negalėsite pasigirti nei puikia fizine savijauta, nei gera nuotaika. Namų ūkį ir finansus tvarkote pakankamai racionaliai, bet šiandien galite patirti didelę pagundą pasielgti labai neprotingai.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Turite pakankamai savų rūpesčių, tad kodėl sutinkate užsiversti dar ir svetimą naštą? Nuo pernelyg didelių išgyvenimų greičiau senstama Atmeskite visa, kas nėra gyvybiškai svarbu asmeniškai jums, ir ramiai kaupkite savo daržą.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Labai palanki diena aktyviai fizinei veiklai. Šiandien kūnas turėtų kaip reikiant pavargti, o galva – pailsėti. Apskritai, nesiimkite nieko naujo, geriausia dieną praleisti ramiai.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Nuo pat ryto jus lydės gera nuotaika, šilta, draugiška atmosfera. Rūpesčių gali sukelti nebent elektros prietaisai ir aptarnavimo sferos darbuotojai.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Aktyvi, kūrybiška diena. Namuose – taika ir ramybė, nuotaika ir savijauta – puiki. Didelio remonto pradėti tikrai neverta, bet pataisyti namuose vieną kitą smulkmeną – pats tas.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Nuo pat ryto energingai griebsitės veiklos. Dėl pernelyg geros nuomonės apie savo sugebėjimus, impulsyvumo ir neapdairumo galite neapgalvotai pasielgti ar padaryti kokią apmaudžią klaidą.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Laukia netikėtumai net jei nebuvote suplanavę nieko ypatingo. Galbūt tai bus romantiškas pasiūlymas ar kokia vaikų išdaiga. Nereaguokite aštriai, jei jums kažkas pasirodys nepriimtina, būkite dėkingi už gerus ketinimus.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Seniai žinomus reiškinius ar dalykus šiandien turite šansą išvysti visai kitoje šviesoje. Tai, kas dar vakar rodėsi paslaptinga ir nesuvokiama, šiandien gali pasirodyti akivaizdu ir išsprendžiama. Veikite nedvejodamas.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Savo šnekomis šiandien apstulbinsite ne vieną. Jūsų naujovių troškimas veikiausiai peržengs visas ribas. Galite užsidirbti truputį išprotėjusio ekscentriko reputaciją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius