Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti
2009 10 07

Horoskopas spalio 07 d., trečiadieniui

19-oji Mėnulio diena. Viena iš pačių nemaloniausių, pavojingiausių mėnesio dienų. Net gamta dažniausiai šią dieną verkia, neretai būna prastas oras: lietus, šlapdriba. Tai diena, kuomet keršto, pykčio, tamsos jėgos, iki tol pasislėpusios, ima veikti agresyviai ir atvirai.
Horoskopas
Horoskopas / Photos.com nuotr.

 AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Niekur neskubėkite, mat daugiau darbų nepadarysite. Mokykitės organizuoti savo darbą, mat pastaruoju metu daug darote vienu metu, tačiau nieko neužbaigiate. Nesikabinėkite prie šeimos narių vakare, mat sugadinsite nuotaiką visiems.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Nebūkite susireikšminęs, supraskite, kad jūsų problemos – gana mažos palyginus su kitų. Bus ypač sunku pagaliau imtis vykdyti savo tiesiogines pareigas. Kažkas nuolat jums trukdys ir blaškys dėmesį. Nelaukite patogesnio meto, teks dirbti tokiomis sąlygomis, kokios yra.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Šiandien nustebinsite ne tik kitus, bet ir save, mat jūsų elgesys bus kitoks nei įprastai. Jūsų reakcija į naujoves bus neadekvati, žodžiai, kuriuos norėsite pasakyti, labai skirsis nuo tų, kuriuos ištarsite garsiai.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Venkite bendravimo su aukštais, įtakingais asmenimis, įvairiais pareigūnais, nesiaiškinkite santykių su vadovybe bei tėvais, apdairiau vairuokite automobilį. Verta pasiguosti geram draugui, reikalus bei keliones atidedant kitoms dienoms.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Šiandien būsite linksmas ir malonus su visais, todėl sugebėsite aplinkinius motyvuoti ir įtikinti sekti paskui jus. Nesiblaškykite, neskubinkite įvykių, nesitikėkite daug iš šiandien gautų pasiūlymų tai neperspektyvus metas.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Tai diena, kai teks kovoti su kažkuo, kas ne jūsų jėgoms. Metas bus kupinas dramatizmo, stiprių jausmų ir iššūkių. Elkitės protingai ir apgalvotai. Paramos kreipkitės tik į artimiausius žmones.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Ši diena palanki užmegzti naujoms pažintims, bendraukite kuo daugiau ir įvairiausiomis temomis. Teks peržiūrėti savo asmeninį biudžetą ir priimti naujų sprendimų.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Nepradėkite dienos bambėjimu, nes visą dieną galite neatsikratyti niūrios nuotaikos. Kad ir kiek pastangų jums tai kainuotų, šypsokitės. Darbe geriau nieko nekritikuokite, mat jums gali priminti jūsų paties klaidas.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Jums puikiai seksis, tad dalinkitės savo sėkme su artimaisiais, taipogi nešykštėkite jiems įvairiausių patarimų. Tik patarinėti derėtų labai taktiškai, nes nenorom galėsite įžeisti ką nors.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Sustiprės jūsų intelektas bei nuojauta, tad galėsite priiminėti puikius sprendimus. Tačiau protingiausia būtų žinoti, kad kartais geriau palaukti, ir pažiūrėti, kaip viskas atrodo iš šalies.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Tai įtempta diena, kai nervinsitės dėl visko, ko neturite, nepasiekėte, nelaimėjote. Tiesa, pakaks intriguojančių, originalių idėjų, kaip rasti išeitį iš aklavietės, tik ne laikas jomis dalytis, netinka imtis jų įgyvendinti.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Tvardykite savo emocijas, stenkitės nebūti grubus su kolegomis ar pavaldiniais. Skaičiuokite iki dešimt ir tik tuomet sakykite savo nuomonę ar komentarą. Vakare pagelbėtų atpalaiduojamasis masažas ar kitokia procedūra, padedanti nusiraminti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius