Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 10 12

Horoskopas spalio 12 d., trečiadieniui

15-osios ir 16-osios Mėnulio kalendoriaus dienų sandūra. Ir vėl permainingas, sunkiai nuspėjamas metas, tačiau šį kartą galima tikėtis gerų permainų, prošvaisčių. Tamsos, klastos metą turėtų pakeisti darnos, taikos laikas, ypač palankus kūrybai, naujų idėjų įgyvendinimui.
Horoskopas
Horoskopas / 123rf.com nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Jei šį rytą persekiotų nesėkmės neskubėkite nusiminti ir nuleisti rankų. Nes antrojoje dienos pusėje jūsų padangę aptemdę debesys turėtų išsisklaidyti, kai kurios aplinkybės gali iš esmės pakeisti įvykių eigą ir būtent taip, kaip jūs norėtumėte.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Mylimas žmogus šią dieną gali būti kur kas sunkiau nuspėjamas nei rytdienos orai. Gali būti sunku įtikti, suprasti visus įgeidžius. Tačiau nederėtų į tai žvelgti pernelyg rimtai, kai kurie kaprizai gali būti patraukliai juokingi. Ironija, draugiški pasišaipymai šią dieną padės geriau sutarti tarpusavyje.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Jei tik įmanoma, užglaistykit visus kilusius nesutarimus, bet kokie užsitęsę ir neišspręsti konfliktai gali sukelti rimtų nemalonumų, gali strigti kai kurie rimti darbai, projektai. Skirkite daugiau laiko taikos deryboms, svarstykite galimas nuolaidas, nes rizikuojate patirti ir finansinių nuostolių.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Tai, ką šiandieną pažadėsite gali virsti labai rimtais įsipareigojimais, tad vertėtų prieš žarstant pažadus, atsakingai pasverti galimybes, taip pat įvertinti ir terminus. Kai kuriems žadamiems darbams galite tiesiog pritrūkti laiko.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Kai kuriuos dalykus gali tekti rimtai peržvelgti iš naujo, gali tekti grįžti jau senokai pramintu taku, bus svarbu pastebėti kai kurias detales ir smulkmenas, kurios gali padėti rasti ieškomus atsakymus ar nustatyti trūkumų, klaidų priežastis.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Šios dienos rytas gali būti chaotiškas, gali erzinti jūsų pačių užmaršumas, išsiblaškymas, gali tekti grįžti namo pamiršus mašinos raktus, svarbius dokumentus ar, pavyzdžiui, piniginę. Tačiau antroji dienos pusė turėtų būti ramesnė, skaidresnė, gebėsite kur kas lengviau susikaupti, sėkmingai užbaigsite svarbius darbus.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Ne laiku ir ne vietoje ištartas žodis ar frazė gali sukelti nemalonią sumaištį, lemti nesusipratimus, kuriuos gali tekti aiškintis dar ne vieną dieną. Tad neskubėkite švaistytis vertinimais, ar nuogirdomis gerai neįvertinę visų aplinkybių. Šią dieną svarbu atsižvelgti ir į aplinkinių nuotaikas.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Jei esate pakviesti į svarbų dalykinį susitikimą gerai pasiruoškite, šią dieną pasiruošimas bet kokiai veiklai prieš ją pradedant labai svarbus ir gali lemti visą tolesnę įvykių eigą. Jei tikitės, kad kai kurie nežymūs trūkumai ar nesklandumai gali likti nepastebėti, pavyks išsisukti – labai klystate.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Tai, ką galite padaryti šiandieną, neatidėliokite rytdienai. Nors gali būti sunku įsibėgėti, tačiau vėliau daugelis darbų gali įgyti geroką pagreitį, nesunkiai sutarsite su bendradarbiais, partneriais, gali pavykti sėkmingai sukirsti rankomis dėl bendrų ateities projektų.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Kai kurių sumanytų malonumų šią dieną gali tekti atsisakyti idant patenkintumėt artimųjų, šeimos narių lūkesčius ir poreikius. Tačiau už jūsų pasiaukojimą ir pasišventimą gali būti dosniai atlyginta, vakare galite sulaukti ypatingai malonios staigmenos.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Tiesiog neturite kitos išeities, kaip tik atsikratyti persekiojančio ir varginančio pesimizmo, nusivylimo. Galbūt ne viskas klostosi būtent taip, kaip tikėjotės, tačiau turite plačiau matyti priežastis, jos gali būti lemiamos nuo jūsų nepriklausančių aplinkybių. Turėkite kantrybės ir jau netrukus galite išvysti vilčių suteikiančių prošvaisčių.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Šią dieną, ypač ryte, galite daug kur vėluoti, o tai gal sugriauti visą šios dienos darbotvarkę. Nebandykite žmonių kantrybės ir neverskite jų laukti, jei nieko negalite pakeisti, bent laiku įspėkite apie atidedamus planus ar susitikimus. Daug kas priklausys nuo to, kaip gebėsite suktis iš nepatogių situacijų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius