Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 10 13

Horoskopas spalio 13 d., antradieniu

25 Mėnulio kalendoriaus diena. Tai apmąstymų, vienatvės diena. Negalima skubėti. Paskirkite laiko išsiaiškinti, ką darote gerai, o ką blogai.
Horoskopas
Horoskopas / Photos.com nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Ši diena gera ir sėkminga, jei jūs galite daug nuveikti, pasitelkdami ryšius su jums naudingais žmonėmis, jei galite daug nuveikti kažkokių kūrybingų idėjų pagalba, jei jūsų veiklos sritys yra susiję su forma, judesiu, kvapais, grožiu, dizainu, mada, prekyba įvairiais atributais, kurie mūsų gyvenime kuria grožį.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Antradienis neblogas finansiniams reikalams. Gali apmąstyti tuos dalykus, kuriuos norite plėsti, o turint omenyje, kad krizė tebesitęsia, tą daryti reikėtų iš tiesų apgalvotai, neskubant.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Nesvarbu ar švies saulė, ar bus šalta ir debesuota, tačiau širdy jūs jausite šilumą. Tik kažkodėl būsite pervargę, todėl pasistenkite papildomai išsimiegoti jei nenorite miegoti tuomet, kai teks daryti svarbius darbus.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Mėnulis jau dils, taps vis senesnis, tačiau vis dėlto antradienis bus dar visai palankus pakankamai rimtiems darbams, ypač jei jie susiję su poilsio, pramogų verslo organizavimu, kūrybiniu procesu, vaikų ugdymo organizavimo, grožio, sveikatos ar sporto puoselėjimu.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Šiandien negalima skubėti. Paskirkite laiko išsiaiškinti, ką darote gerai, o ką blogai. Pažadus, sutartis, susitikimus geriau atidėkite keletui dienų. Tai daugiau išminties, o ne veiksmo diena.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Jausitės puikiai, būsite kompanijos siela, o darbe nebus jums lygių. Gali tekti pasinaudoti savo problemų sprendimo įgūdžiais ir išspręsti jūsų artimus žmones kamuojančią problemą (o gal net kelias).

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Būsite linkęs į filosofinius apmąstymus, tad šiuo metu galite atrasti kažką naujo tiek sau pačiam, tiek aplinkiniams. Neužsisklęskite savyje ir daugiau bendraukite su tais žmonėmis, su kuriais jau kurį laiką nesimatėte.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Skirkite šiek tiek laiko apmąstymams apie tai, ką norėtumėte nuveikti netolimoje ateityje. Juk jei jūs padarysite tai dabar, pakeisite savo ateities planus, tad išjukite televizorių, radiją ar kompiuterį ir pamąstykite.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Tai metas, kai galite sulaukti ypač teigiamų ir džiuginančių įvykių savo gyvenime, kurie atneš malonių emocijų ir harmonijos viduje jausmą. Deja, neužsiliūliuokite, nes teks darbui skirti kur kas daugiau laiko negu iki šiol.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Jus, o ir aplinkinius, trauks pasipuikuoti, parodyti savo taurumą, dosnumą. Emocijų bus daug, jos tiesiog liesis per kraštus. Vyrai šiandien bus linkę į riteriškumą, vyrauja ugninis vyriškas pradas. Būdingi pompastiški emocijų pasireiškimai, pažadai.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Praleiskite kiek įmanoma daugiau laiko gamtoje arba bent jau išeikite pasivaikščioti po miestą. Būsite nusiteikę bendravimui, tad būtų neprotinga tuo nepasinaudoti.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Šiandien matysite visus aplinkos veiksnius aiškiau už aplinkinius, už visų įvykių jūs sugebėsite įžvelgti gilesnę prasmę, todėl ir jūsų išvados bus gerokai kokybiškesnės, negu jūsų bendradarbių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius