Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 10 14

Horoskopas spalio 14 d., penktadieniui

17-osios ir 18-osios Mėnulio kalendoriaus dienų sandūra. Įvairiaspalvė, kupina kūrybinio įkvėpimo, entuziazmo. Palanki naujiems ambicingiems sumanymams įgyvendinti. Tačiau gali tekti aiškiai atskirti realias idėjas nuo iliuzijų, rožinių svajų.
Horoskopai
Horoskopai / BFL nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Netikėtos naujienos gali užgriūti kaip perkūnas iš giedro dangaus, sujaukti visus šios dienos planus. Užuot baigus numatytus darbus gali tekti viską mesti ir gesinti gaisrus, gali tekti greitai reaguoti ir vikriai suktis.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Pažvelkite į veidrodį ir įsižiūrėkite, ar nieko netrūksta, ar niekas nekliūna. Galbūt panirę į kasdienę rutiną jau senokai rūpinotės savimi, savo išvaizda. O tai, kaip atrodote svarbu ne tik jums patiems, bet ir šalia esantiems žmonėms. Pats metas imtis kai kurių pokyčių.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Šią dieną derėtų vengti rizikuoti, pernelyg drąsūs, gerai neapgalvoti sprendimai gali atsisukti prieš jus, vėliau gali tekti ilgą laiką kovoti su pasekmėmis. Tad geriau vengti išsišokimų ir galėsite džiaugtis, jog pasitelkę kantrybę išvengėte klaidų.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Jei jaučiate, kad šalia esantys žmonės labiau nervingi, įsitempę, susimastykite, ar prie to nesate prisidėję. Tai metas, kuomet savo aplinką susikursite patys, jei norėsite įtampų – jas turėsite, jei norėsite ramybės – tai taip pat jūsų valioje. Tad belieka apsispręsti, ko norite.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Netrūks nei energijos, nei įkvėpimo kai kuriems platiems užmojams įgyvendinti. Tai metas, kuomet nederėtų atsisakyti savo ambicijų, jos gali būti naudinga paskata, profesinėje veikloje galite pasiekti svarbių pokyčių, sulaukti ir vadovų teigiamų vertinimų, ir bendradarbių komplimentų.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Palankus metas ilgalaikiams susitarimams, sutarčių pasirašymui. Dalykinis bendravimas, bendradarbiavimas gali būti ypač sėkmingas, gali pavykti užmegzti naujų naudingų ryšių arba sulaukti informacijos, kuri gali nuginkluoti jūsų varžovus, konkurentus.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Jei šią dieną nesisektų piniginiai reikalai, nederėtų pernelyg nusiminti. Pernelyg jautriai, neadekvačiai, karštakošiškai reaguodami į kai kurias nesėkmes rizikuojate patirti dar didesnių nuostolių. Vertėtų pasitarti bent su keliais žmonėmis ir tik šaltu protu priimti sprendimus.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Šią dieną leiskite daugiau pasireikšti kitiems, neužgniaužkite jų iniciatyvų, ypač jautrių situacijų dėl to gali kilti šeimoje. Šią dieną vertėtų labiau įsiklausyti į vaikų nuomonę, paisyti jų norų. Parodykite daugiau pasitikėjimo ir būsite maloniai nustebinti.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

 Net jei kai kurie svarbūs tikslai atrodo jau ranka pasiekiami, šį regimybė gali labai greitai nutolti arba apskritai išnykti, jei nemokėsite susikaupti ir spurtuoti finišo tiesiojoje. Neatsipalaiduokite per anksti, tai gali būti lemtinga klaida.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Galite būti išvadinti užsispyrėliais, kietakakčiais, tačiau būtent šis bruožas šią dieną gali būti jūsų raktas į sėkmę. Tad nekreipkite dėmesio į aplinkinių replikas, geriau nei bet kada žinosite ko siekiate ir kaip tai reikia padaryti.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Gali tekti kaišyti savo pačių paliktas spragas, imtis apleistų darbų, kuriuos seniai turėjote atlikti. Ne viskas gali sektis lengvai ir sklandžiai, tačiau neatlikę šių darbų greičiausiai negalėsite judėti į priekį. Juo labiau nederėtų nieko kaltinti dėl jus užgriuvusios nemalonios naštos, verčiau susimastykite apie savo atsakomybę.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

 Noras patikti ir įtikti gali būti sunkiai sutramdomas. Tačiau toks pataikavimas gali būti plika akimi matomas ir atstumiantis. Tad galite sulaukti ir visai priešingų vertinimų nei tikėjotės. Nuoširdumu ir atvirumu gebėtumėte kur kas daugiau pasiekti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius