-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2009 10 15

Horoskopas spalio 15 d., ketvirtadieniui

27-oji Mėnulio diena. Viena geriausių dienų. Labai palanki tolimoms kelionėms, gera menininkams, nebloga diplomatams. Galima užmegzti santykius – viskas eis sklandžiai, kūrybingai.
Horoskopai
Horoskopai / Gedimino Savickio/BFL nuotr.

 AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Neverta tikėtis padėkos iš žmonių, kuriems padėjote. Prisiminkite, kad ir jums ne kartą pagalbos ranką ištiesia už ačiū. Šiandien netinka nieko skolinti, investuoti. 

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Jums gali būti pasiūlyta pailsėti nuo darbo ar asmeninių santykių. Jei taip atsitiks, nedramatizuokite. Pagalvokite, kaip galėtumėte maloniai praleisti laiką, paatostogauti. Panašu, kad labai rūpės paneigti ar išsklaidyti kažkokias paskalas.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Tai bus veikli diena, jei užsiimate verslu. Nebus sunku susitarti dėl finansavimo, jei jau buvote pradėję kažką daryti ta linkme. Palanku sudaryti draudimo sutartį, ieškoti vienokios ar kitokios paramos. 

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Ketvirtadienį nevertėtų pirkti kažko rimto, nes galite nusivilti, gali pasirodyti, kad to daikto gal visai nereikėjo. Taip pat reikėtų pasaugoti savo santykius nuo kažkokių greitų sprendimų, ypač paviršutiniškų, nuo susierzinimo. 

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Netinka tvarkyti piniginių ir turto reikalų, taip pat kurti verslo, finansinių planų. Itin sunkus ir nepalankus vakaras – netiks aiškintis santykių su mylimu žmogumi, sutuoktiniu. Venkite barti savo vaikus. Galimos vagystės darbe. 

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Tikriausiai atsiras neblogų galimybių pasireikšti kolektyvinėje, visuomeninėje veikloje, tvarkant organizacinius reikalus. Tikriausiai teks bendrauti su politikais, pareigūnais, vadovais. Jūsų naudojami ar siūlomi darbo metodai, diegiamos reformos padarys gerą įspūdį.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Net už menkas klaidas šiandien turėsite nemalonių pasekmių. Gali būti nemažai nesusipratimų bendraujant, taip pat ir darbe. Netvarkykite dokumentų, nepasirašinėkite sutarčių. 

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Šiandien plaukite pasroviui, geriau nieko neplanuokite, neinicijuokite, nes viskas gali pasikeisti. Neverta niekam skolinti pinigų ar jų skolintis pačiam. 

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Jei reikalinga pagalba iš aukštų asmenų, kol kas į juos nesikreipkite, palūkėkite. Metas nelabai tinkamas ir svarbių reikalų aptarimui su įtakingais asmenimis. Tai metas, kai galima profesinė nesėkmė. 

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Nemaloni diena, nes galite sužinoti dalykus, kuriuos nuo jūsų slėpė partneris ar kiti šeimos nariai. Turėsite priimti sprendimą, kuris lems tolimesnę santykių eigą. Jei turite vertingos informacijos, neskleiskite jos niekam, mat jūsų idėjas gali pavogti. 

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Diena gali būti gan įtempta, tačiau nepasiduokite jai, mat visi keblūs klausimai išsprendžiami. Stenkitės ramiau įvykius, nereaguoti karštakošiškai į kolegų elgesį. Nerizikuokite prie vairo.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Galima užmegzti santykius – viskas eis sklandžiai, kūrybingai. Palanki subtiliems žmonėms, jaučiantiems pustonius, turintiems fantaziją, mokantiems lanksčiai derintis prie kintančių situacijų. Gerai šią dieną veiks vandens procedūros. Puiki diena dvasinėms praktikoms, meditacijai, maldai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius