Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 10 02

Horoskopas spalio 2 d., sekmadieniui

5-osios ir 6-osios Mėnulio kalendoriaus dienų sandūra, kupina augimo, plėtros energijos, kūrybinio potencialo. Antroji dienos pusė ypač palanki įvairioms veikloms, ko besiimtumėte viskas neblogai seksis. Harmoningas, ramus metas, santykiai šiuo laiku paprasti ir aiškūs, labiau nuoširdūs. Be apgaulės ir klastos. Bandantiems pažeisti šios dienos ididlę ir ramybę, apgavikams ir melagiams gresia ypač nemalonios pasekmės.
Horoskopas
Horoskopas / 123rf.com nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Palankus metas įvairioms finansinėms operacijoms, galite pasiekti neblogą uždarbį žadančių susitarimų, sandorių. Tačiau derėtų vengti skolintis, tai gali tekti daryti ne itin palankiomis sąlygomis. Taip pat vertėtų atsikratyti jau anksčiau turėtų skolų, tai atrištų rankas artimiausio meto svarbiems sprendimams.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Pirmąją dienos pusę panirsite įpraston gana nuobodžion rutinon, o vakarop galite sulaukti netikėtų įdomių svečių. Gali tekti labai maloniai praleisti laiką, taip pat gauti ir naudingos informacijos, kuria netruksite pasinaudoti savo profesinėje veikloje.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Vertėtų nusimesti visas rimtas kaukes, susirūpinimą, o kai kurių pareigų vykdymą atidėti kiek vėlesniam laikui. Tai metas, kuomet galite puikiai atsipalaiduoti, pasinerdami į linksmybes. Pokštai, geras jumoro jausmas, puiki jus supančių namiškių nuotaika įkvėps naujų jėgų, padės į kai kuriuos rūpesčius pažvelgti kitomis akimis.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Šią dieną bus labai svarbus gebėjimas susikaupti ir nesiblaškyti, kitaip visa diena gali nueiti perniek. Kuo anksčiau pradėsite, tuo anksčiau baigsite ir galėsite daugiau laiko skirti savo mėgiamiems užsiemimams.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Venkite, tiesiog saugokitės skubotų sprendimų ar veiksmų. Taip galite šauti patys sau į kojas ir tokio veikimo žalą pirmiausia patirsite patys. Tai laikas, kuomet kur kas greičiau viską padaryti gebėsite neskubėdami, ramiai ir nuosekliai.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Knygose šią dieną galite atrasti itin vertingos išminties, kuri gali būti labai pravarti būtent jūsų išgyvenamai situacijai ar būsenai. Tai metas, kuomet geriausiai pavyks ilsėtis vienatvėje, pabėgus nuo šurmulio ir nuo žmonių, panyrant į kitą knygų pasaulį.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Šią dieną gali tekti patirti keistų situacijų ir pojūčių – kuomet pirmiau atliksite veiksmą, o tik paskui susimastysite apie tai, ką padarėte. Galbūt vertėtų laikytis kitos sekos ir neteks apgailestauti dėl kai kurių savo sprendimų.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Galite sulaukti kritikos, pastabų, bus svarbu mokėti nepriimti jų asmeniškai. Žmonės, kurie pastebi klaidas, nebūtinai trokšta jus pažeminti ar įskaudinti. Kuo anksčiau tai suprasite, tuo didesnių klaidų išvengsite.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Šią dieną bus svarbu laiukytis susidėlioto plano, darbotvarkės, laiką paskirstyti taip, kad jo pakankamai užtektų visoms šią dieną numatytoms veikloms, susitikimams. Bus svarbu laikytis duoto žodžio, nevėluoti į pasimatymus.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Nešvaistykite savo jėgų, energijos, nuotaikos beprasmiams ginčams dėl buitinių dalykų. Juolab, kad ginčais, barniais su namiškiais aptariamų problemų neišspręsite. Pačios jos taip pat neišsipsręs. Galbūt reikia ne žodžių, o tiesiog iniciatyvos ir konkrečių veiksmų.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Palankus metas naujos gyvybės pradėjimui, šeimos saitų sutvirtinimui. Taip pat – savojo lizdo sukimui, įkurtuvėms, statyboms, aplinkos tvarkymui, gražinimui. Geras laikas kaupti atsargas žiemai, ruoštis naujam sezonui.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Venkite netiesos sakymo, kad ir kaip sunku ar skaudu būtų, geriau ištarkite karčią tiesą. Melas, apgaulės gali lemti ilgalaikes labai skausmingas pasekmes ne tik jums, bet ir mylimiems žmonėms.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius