-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2009 10 22

Horoskopas spalio 22 d., ketvirtadieniui

4-oji Mėnulio diena. Tai rami, rimta, tačiau gan pasyvi diena. Jei turite galimybę, geriau ją praleiskite vienatvėje, pamedituokite, atskirkite grūdus nuo pelų, gėrį nuo blogio.
Horoskopas
Horoskopas / Photos.com nuotr.

 

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Rekomenduotina labiau apgalvoti savo žodžius ir įvertinti jų poveikį aplinkiniams. Venkite ginčų su artimaisiais, vyresniaisiais, galite nė nepastebėti, jog patys klystate. Vakarą skirkite artimiems žmonėms.   

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Jūsų idealizmas, vaizduotė ir nuostaba gyvenime vykstančiais dalykais leis jums džiaugtis šia diena. Jumyse atgims vaikas, kuris norės eksperimentuoti ir žaisti. Greičiausiai gausite įdomios informacijos, leidžiančios kurti ar įgyvendinti.  

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Nors norėtumėte vakare pailsėti, tačiau greičiausiai dalyvausite vakarėlyje ar renginyje. Jei to niekaip nepavyks išvengti, paprašykite draugo ar draugės, kad neleistų jums nuobodžiauti.   

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Venkite karštakošiškų sprendimų - būkite kantresni ir nepasiduokite kitų raginimui. Būsite kiek linkę į kraštutinumus, kurie brangiai kainuos. Lieka nemaža konfliktų tikimybė.   

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Pakeisti kito asmens politinius įsitikinimus yra tik laiko švaistymas, todėl šiandien nesistenkite niekam įrodyti, jog teisingos tik jūsų pažiūros. Turite gerbti kitų nuomonę, net jei su ja nesutinkate. Išlikite ramus ir nesiginčykite.   

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Šiandien jus slegianti rūpesčių našta nebeatrodys tokia nepakeliama, o jūs pats imsite atgauti viltį bei jėgas. Vakare galite taikytis su partneriu ar sutuoktiniu, žinoma, nepamirškite romantiškos aplinkos.   

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Neišlaidaukite, mat pinigų ir taip neturite daug, skolintis taip pat nepatartina. Jei norite šiek tiek atsipalaiduoti nuo niūrių minčių, raskite galimybių pasimėgauti rudeniu gražiame gamtos kampelyje.   

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Šiandien elkitės drąsiai, mat būsite padėties šeimininkai. Nešvaistykite laiko veltui - galite imtis sudėtingų klausimų sprendimų, kovoti už savo, taip pat šeimos interesus. Nesikuklinkite bendraudami su aukštais ar įtakingais asmenimis.   

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Palanku tvarkyti skubius dalykinius reikalus. Tinka pasirašyti svarbius dokumentus, tvirtinti naują darbo sutartį. Tik nesivelkite į ginčus, nors išgirsta kritika bus nemaloni ir ne visai teisinga.   

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Nušvitimo, gerų naujienų, naudingų permainų metas. Šiandien tampa aiškūs painūs, paslaptingi dalykai, pavyksta atskirti pelus nuo grūdų. Tai gera diena aktyviai dalykinei veiklai, pradėti naujus darbus - tinka priimti svarbius sprendimus.   

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Nepatartina šią dieną grupinė veikla, skuboti sprendimai. Jei tenka veikti, vadovaukitės intuicija, išlaikykite susikaupimą, jautrumą. Jeigu ieškote išeities iš sudėtingos situacijos, apsidairykite, ji glūdi visai šalia. Atsigręžkite į praeitį, prisiminkite patirtas pamokas.   

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Jei ieškote geresnio darbo ar galimybių bent šiek tiek papildomai ušžsidirbti, šiandien jūsų sėkminga diena. Tačiau ne viską apskaičiuosite teisingai, mat protą temdys aistra ir romantiška nuotaika.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius