Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 10 23

Horoskopas spalio 23 d., sekmadieniui

26-oji Mėnulio kalendoriaus diena, paklydimų, iliuzijų, klaidingos ar apgaulingos išminties metas. Šiuo metu lengviau pasiduodama įvairioms vilionėms, pagundoms, netikroms pranašystėms, taip pat – klastai, apgavystėms. Derėtų vengti gerai nepažįstamų žmonių, nepažįstamos abejonių keliančios aplinkos.
Horoskopas
Horoskopas / 123rf.com nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Gali tekti antrą kartą užlipti ant to paties grėblio, patirti nemalonų apmaudo kartėlį, nusivylimą ne kitais, o savimi. Galbūt šį kartą išmoksite pamokas, kurias padės geriau įsiminti pačių klaidos. Tai proga, kuomet galite pasidaryti vertingų išvadų, užuot švaistę laiką saviplakai ir apmaudo liejimui.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Nepasitikėti – šią dieną ne nuodėmė, o atsargumo priemonė. Tam tikrose situacijose perdėtas atsargumas gali trukdyti, tačiau iš esmės nekenks, o padės išvengti rimtesnių nemalonumų. Būkite labiau budrūs, saugokitės saldžialiežuvių.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Netikėti svečiai gali sukelti malonių rūpesčių, tupinėjimo, kurio šią dieną galbūt visai nebuvote numatę. Tačiau tikrai neteks gailėtis, galite turėti progą puikiai praleisti laiką, būti apdovanoti brangių žmonių dėmesiu, kurio galbūt jau senokai ilgėjotės.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Neskubėkite daryti kategoriškų išvadų, įtikėti viena versija. Kitų peršamos prielaidos gali atrodyti priimtinos ir logiškos, tačiau būti iš esmės klaidingos. O atsispirdami nuo tokio netvirto pagrindo, rizikuojate patirti dar didesnių klaidų.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Kai kurios svajonės, lūkesčiai gali subliūkšti. Buities rūpesčiai, įsipareigojimai gali tapti pančiais, verčiančiais atsisakyti įdomių sumanymų. Tačiau nevertėtų skubėti nusivilti, kai kuriuos jūsų vertinimus gali pakeisti netolima ateitis, parodysianti, kad gali būti lemta išsipildyti dar didesnėms svajonėms.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Šią dieną vertėtų neplanuoti naujų darbų, taip pat nepersistenkite imdamiesi radikalių permainų namuose. Tam – ne pats geriausias metas, nes darbai gali būti neužbaigti, o jūsų norimos permainos gali likti nesuprastos namiškių.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Spaudžiami laiko gebėsite atlikti viską kur kas geriau ir greičiau, nei turėdami jo apsčiai. Tad greičiausiai nemažą dalį laiko šią dieną tiesiog iššvaistysite niekams, o vėliau labai greitai atliksite tai, kam niekaip negalėjote susikaupti visą dieną.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Gali varginti bloga savijauta, nuovargis, galvos skausmas ar nemiga. Gali persekioti įvairios mintys, susijusios su rūpesčiais darbe, intrigomis, konfliktais. Geriausiai atsipalaiduoti ir atsiriboti nuo šių nemalonumų pavyks patekus į visai kitą aplinką, panirus į meno, kūrybos pasaulį.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Netikslūs skaičiavimai ar matavimai gali lemti visą virtinę klaidų, kurias gali būti sunku ištaisyti. Šią dieną bet kokios veiklos sėkmė gali priklausyti nuo pradžios, nuo pagrindo, nuo starto. Tad būtina kruopščiai planuoti ir nepraleisti nė vienos svarbios detalės.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Nederėtų leistis į kaltųjų paieškas, jei šią dieną jums kas nors nepasiseks. Nesėkmes šiuo metu daugiausia gali lemti nepalankios aplinkybės arba jūsų pačių neapdairumas, nepastabumas ar užmaršumas. Vertėtų labiau pasikliauti šalia esančiais žmonėmis, kai kurias pareigas perleiskite jiems.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Gera proga atsipūsti, pamiršti kai kuriuos rūpesčius. Tačiau tai nereiškia, jog galite pamiršti artimus žmones. Kai kuriems gali kaip tik šiandieną prireikti jūsų išskirtinio dėmesio, rūpesčio. Gali tekti rūpintis giminaičių sveikata.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Gali persekioti sąžinės priekaištai, kaltės jausmas. Paprasčiausias, tačiau kartu ir sudėtingas būdas to atsikratyti – atsiprašyti įskaudinto ar neteisingai apkaltinto žmogaus. Tai padėtų pelnyti didesnį pasitikėjimą, įtvirtintų gilesnius santykius su brangiu žmogumi.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius