-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 10 23

Horoskopas spalio 23 d., šeštadieniui

16–oji Mėnulio diena. Viena skaidriausių, sėkmingiausių Mėnulio kalendoriaus dienų. Tai sielos poezijos, darnos diena. Sėkmingos pastangos atkurti darną pasaulyje taikiu būdu.
Horoskopas
Horoskopas / Photos.com nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Galbūt atsiras kažkokia bendradarbiavimo galimybė ar gausite reikšmingą žinią. Būkite apdairūs. Pasitikrinkite finansinius dokumentus, susitvarkykite mokesčių reikalus.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Stengsitės realizuoti kai kuriuos su profesija, verslu, mokslu, kelionėmis susijusius planus. Panašu, kad susidursite su kliūtimis, aplinkinių nepritarimu, nesupratimu ar pavydu.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Iš pat ryto jaudinsitės dėl įvairių neatliktų darbų. Stenkitės užsitikrinti artimųjų, kolegų palaikymą, paramą. Po darbo jus puikiai atpalaiduotų jauki namų aplinka, gardi vakarienė.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Tai gali būti aistringas metas. Netausodami savęs lįsite į riziką, pavojus, galbūt netgi sukeldami kažkokią grėsmę kitiems. Verčiau užsiimkite kūrybine veikla, sportuokite.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Galimos kalbos apie profesinę stažuotę, kvalifikacijos kėlimą, darbą, studijas toli nuo namų. Rimtų rūpesčių gali kelti auganti karta.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Turėsite dėl ko pasukti galvą, nes galite sulaukti pasiūlymų, susijusių su investicijomis, verslu, mokslu, kelionėmis. Galbūt teks susigrumti su konkurentais, taisyti rimtas klaidas.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Neskubėkite apsikrauti naujais darbais, įsipareigojimais, investuoti pinigų, imti kreditą, skolintis, ypač jei nėra aiškios profesinės ir finansinės perspektyvos. Kaip įmanydami venkite konfliktinių situacijų, saugokitės avarijų.

  SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Pasistenkite būti diplomatiški. Pirmenybę teikite svarbiausiems reikalams, kontaktams, nes jei šios sritys nukentės, patirsite nemažų nuostolių, o gal net susigadinsite savo ateitį.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Dalykiniai ar mokslo reikalai okupuos visas jūsų mintis. Tikėtini oficialūs susitikimai, susirinkimai. Nevenkite kompromisų, ilgesnio pamąstymo, nebijokite kritikos ir skirtingos nuomonės.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Jei sugebėsite būti objektyvūs, kolektyviai dirbti ir planuoti, galbūt išvengsite nemalonių staigmenų. Nesitikėkite, kad kažkokia iškreipta informacija ar nepadarytas iki galo darbas praslys nepastebėtas ir neatneš pasekmių.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Tikriausiai nepasižymėsite aktyvumu ir energingumu. Gali apimti tingus apsnūdimas, o gal slapta dūsausite iš meilės ar pavydo. Nesugalvokite kam nors kerštauti ar krėsti kitokių kvailysčių.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Šiandien nieko nedarykite, nespręskite skubotai, neforsuokite situacijos bei įvykių. Galima sudaryti komercinius sandorius tik tuo atveju, jei jie seniai paruošti ir apsvarstyti. Bet kokios kelionės gali būti pavojingos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius