Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 10 28

Horoskopas spalio 28 d., trečiadieniui

9-oji Mėnulio diena. Tai pirma iš mažiausiai palankių Mėnulio dienų, susijusi su iliuzijomis, apgaule. Jei susiduriate su blogiu – nesitraukite: šią dieną blogis tampa agresyvus, reikalinga aktyvi gynyba, apsauga nuo jo. Sunku įrodyti teisybę, geriau nepradėti jokių svarbių darbų.
Horoskopas
Horoskopas / Photos.com nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Atrodys, kad ateitis šviesesnė ir netrukus galėsite švęsti. Tačiau neišmintinga sutelkti dėmesį į tai, kas jūsų laukia, jums reikia pasirūpinti šiandiena. Įgyvendinkite tai, ką privalote ir pernelyg nesvajokite apie rytojų.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Gali būti sudėtinga laikytis savo planų, kadangi norėdami pasiekti savo tikslų, turėsite elgtis kitaip nei esate įpratę. Gali kankinti baimė suklysti, o tai kels grėsmę ir jūsų svajonėms. Stenkitės įveikti abejones.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Labiau apgalvokite savo žodžius ir nežadėkite to, ko negalėsite ištesėti. Venkite ginčų su kolegomis bei vadovybe – galite nė nepastebėti, jog patys klystate. Taip pat saugokitės vagių bei melagių.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Šiuo metu labiau žavės idėja apie artimumą, o ne glaudus santykis su žmonėmis, net ir tais, kuriuos mylite. Nors ir nenorite būti vienas, tačiau jums stinga erdvės. Galbūt nenorite atskleisti savo tikrųjų jausmų? Bet kokiu atveju, išanalizuokite savo vidinę būseną.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Nors atrodys, kad diena bus rami, tačiau artėja netikėti įvykiai. Laimei, esate pasiruošęs bet kokiems išbandymams, todėl nebūsite užkluptas netyčia. Netikėtumai netgi leis jums pademonstruoti jūsų kompetenciją.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Jūsų viltys, susijusios su tuo, ką norite pasiekti, gali būti nerealistiškos. Greičiausiai netinkamai įvertinsite laiką, energiją ir išteklius, kurių jums reikia, kad galėtumėte užbaigti tam tikrą darbą. Gali būti, kad nusivilsite savimi, tačiau nesigraužkite pernelyg stipriai.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Jei gausite blogų naujienų, nenusiminkite, nes viskas gali pasikeisti ir tai, kas blogai, tapti naudinga. Beje, šiandien galite būti apgautas, todėl netikėkite viskuo, ką jums sako.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Jausite, kad jūsų galios vis auga, tačiau naudokite jas atsargiai. Lengvai galite supainioti pyktį su stiprybe, aistrą su meile. Apie savo jausmus pasikalbėkite su artimu žmogumi, kuris padės išsiaiškinti, kas yra kas.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Tuščia mėginti ką nors suprasti bei paaiškinti. Įvykių prasmė šiandien gali atsiverti netikėtai su kuo nors bendraujant, ką nors skaitant, žiūrint televizorių, klausantis radijo. Tai padės atsikratyti iliuzijų reikalų, pinigų bei jausmų srityse.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Gali tekti žengti žingsnį atgal ir iš naujo įvertinti savo finansinę situaciją. Jei gausite pasiūlymą, kuris jus sudomins, neatmeskite jo, nes tai ženkliai pataisytų piniginės reikalus.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Nederėtų skubėti, elgtis, lyg nuo jūsų vienų viskas priklauso. Verčiau stiprinkite bendradarbiavimo ryšius ir atidžiau, nuoširdžiau reaguokite į sutuoktinio skundus ir prašymus.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Sudėtingas metas – galite nepatikėti tiesa, o melą palaikyti neginčytina teisybe. Dirbkite neskubėdami, susikaupę – galite padaryti apmaudžių klaidų. Neskubėkite būdami prie vairo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius