Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 10 04

Horoskopas spalio 4 d., antradieniui

7-osios ir 8-osios Mėnulio kalendoriaus dienų sandūra. Gali būti kupina nepatirtų įspūdžių, atradimų. Tačiau taip pat tai gali būti gana kontrastingas, permainingas metas. Kuomet radybų džiaugsmą gali pakeisti praradimų nusivylimai. Derėtų vengti pradėti darbus, kurie gali ilgai užsitęsti, šią dieną pradėtas veiklas, geriau šią dieną ir pabaigti.
Horoskopas
Horoskopas / 123rf.com nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Tai metas, kuomet gali tekti būti itin lankstiems, mokėti prisitaikyti prie greitai kintančių aplinkybių. Nuo šių gebėjimų priklausys ir jūsų šios dienos pasiekimai. Kai kurias kliūtis stenkitės tiesiog apeiti, taip išvengsite nemalonumų ir sutaupysite brangaus laiko.

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Saugokitės traumų, aštrių kampų, staigių posūkių. Tai gana pavojingas metas, kuomet galite paslysti ar suklupti lygioje vietoje. Svarbu ne tik saugotis, bet ir pasirūpinti sveikata, jei jaučiate, jog savijauta pastaruoju metu pašlijusi – nenumokite į tai ranka, raskite laiko pasitikrinti sveikatą.

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Šią dieną gali užplūsti įkvėpimas, kurio senokai laukėte. Tačiau gali tekti nusivilti, jei nebūsite tam pasiruošę ir pritrūksite fizinių jėgų ar energijos įkvėpimo akivaizdoje. Tai metas, kuomet labai svarbu būti gerai pailsėjusiems, nepervargusiems, tuomet galite pasiekti įspūdingų rezultatų.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Gali tekti patirti naujų įspūdžių, bendraujant su žmonėmis pažinti įdomių jų bruožų, tai bus proga ir mokytis kai kurių vertingų pamokų. Gilesniam pažinimui, atradimams palankus metas, kuomet naujų žinių gali tekti semtis ne iš knygų, o iš praktinio patyrimo.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Atsikratę perdėto jautrumo, bereikalingų emocijų galėsite kur kas labiau racionaliai įvertinti situacijas, priimti konkrečius praktiškus sprendimus. Adekvatumas, šaltas protas bus labai svarbios savybės šią dieną. Taip padėsite ne tik sau, bet ir kitiems daugiau pasiekti.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Kantrybė ir kruopštumas bus šios dienos raktas į sėkmę. Kai kurie dalykai, ypač kitų žmonių elgsena, gali provokuoti, bandyti išvesti iš pusiausvyros. Bus svarbu tam atsispirti ir kryptingai siekti savų tikslų.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Bendraudami su mylimu žmogumi šią dieną turėsite daugiau dėmesio skirti ne tik turiniui, bet ir formai. Galite sužlugdyti gerus sumanymus, jei nemokėsite jų sumaniai, įdomiai išreikšti, pateikti. Tad gali tekti gerokai pasistengti pasitelkiant visą savo vaizduotę.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Atvirumu ir nuoširdumu šią dieną galite ištirpdyti storiausius ledus, pramušti tvirčiausias sienas. Nedėrtų gėdytis savo nuoširdumo, jei kas bandytų iš to šaipytis – tai tikrai ne jūsų, o besišaipančiųjų problema.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Gali tekti pasitelkti gudrybę ar flirto talentą, kad galėtumėt pasiekti kai kurių tikslų, atkreiptumėte svarbių reikalingų žmonių dėmesį ir sulauktumėte jų reakcijos. Kažin, ar kas bus pajėgus šią dieną atsispirti jūsų įmantrioms pinklėms.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Palankus metas strategijų, tolimų ilgalaikių planų, projektų kūrimui, verslo, prekybos ar gamybos plėtros sumanymams. Gali pavykti sėkmingai įvertinti dabartinę padėtį ir pagal ją gana tiksliai sudėlioti ateities iššūkius.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Gali tekti atsispirti, atsiriboti nuo kai kurių sentimentų, derėtų labiau vadovautis ne nuojautomis, jausmais, o išskirtinai protu. Greičiausiai teks pažaboti ne tik savo, bet ir šalia esančiųjų emocijas, juos tvardyti.

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Didesniąją dienos laiko dalį gali tekti skirti ne savo poreikiams, o artimųjų problemų sprendimui, jų globai. Gali tekti rūpintis jums brangių žmonių sveikata, jokie jūsų asmeniniai reikalai neturėtų tam sutrukdyti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius