Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 10 08

Horoskopas spalio 8 d., ketvirtadieniui

20-oji Mėnulio kalendoriaus diena. Tai diena, pakelianti protą, suteikianti protui didelę perspektyvą, gebėjimą ramiai ir aiškiai žvelgti į priekį.
Horoskopai
Horoskopai / BFL nuotr.

 AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Šiandien norėsite daugiau laiko skirti savo mylimam žmogui. Jei kas nors kreipsis į jus pagalbos, neskubėkite į prašymą atsiliepti. Vakarop diena gali subjurti, nes apims negatyvios mintys.

 JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Kažkas, kas jums rūpi, gali būti nepatenkintas jūsų elgesiu. Pasistenkite pasikalbėti ir galbūt rasite priežastis. Metas palankus pasidomėti labdaringa veikla. Šiuo metu žvaigždės bus jums palankios ir sustiprins jūsų pastabumą bei supratingumą. 

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Vyresni giminaičiai gali turėti nepagrįstai didelių norų, su kuriais teks susitaikyti. Jei norite sutikti partnerių profesinėje srityje, vakare išeikite iš namų. Neleiskite niekam įkalbėti jūsų atsisveikinti su pinigais, nebent tikrai esate įsitikinęs, jog gausite naudos.

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Būsite gan jautrus, o tai pastebės visi aplinkiniai. Stenkitės neįsižeisti, jei išgirsite kokių komentarų, kurie jus užgaus. Diena bus itin palanki išradingiems kompromisams, tad nesidrovėkite ir duokite kelią savo fantazijai. 

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Privalote suimti save ir savo gyvenimą į rankas bei priimti tam tikrus kritinius sprendimus. Jūsų pastangos geriausiai atsiskleis per pokyčius namuose, šeimoje. Darbe neleiskite jūsų ambicijų žlugdyti piktiems kolegoms. 

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Prie jūsų nuotaikų kaitos nemažai gali prisidėti ir pavydas, todėl pagalvokite, ar verta šį jausmą nešiotis savyje, ypač, jei jam nėra pagrindo. Darbe gali tekti paplušėti ir viršvalandžius.

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Pastaruoju metu jums ne itin gerai sekėsi, todėl būtų gerai sulaukti paramos iš artimųjų. Labai pagelbėtų susitikimas su draugais, tuomet ir įtampa atslūgtų. Nepamirškite, kad reikia imtis ir pokyčių, jei norite pagerinti situaciją. 

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Kai kas gali bandyti jus sugraudinti ir tokiu būdu prašyti paslaugos. Sudėtingiausia bus šiam žmogui atsakyti, mat nenorėsite pasirodyti beširdis, kita vertus, paslaugos įgyvendinimas viršys jūsų galimybes.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Apmąstykite savo prioritetus darbe bei asmeniniame gyvenime, mat viskas klostosi ne visai taip, kaip norite. Tik atlikus tam tikrus pokyčius jus pradės lydėti sėkmė. Daugiau laiko skirkite savo tobulėjimui. 

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Socializacija ar kelionės turėtų atnešti naudos, mat užmegsite svarbią partnerystę. Metas neblogas peržiūrėti savo investicijas, galbūt kai ko atsisakyti. Deja, jūsų partneris gali jus vesti iš kantrybės.

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Jums reikėtų daryti daugiau dalykų, kuriuos mėgstate ir kurie jums malonūs. Derėtų savo mylimajam ar mylimajai pranešti apie savo intencijas. Stenkitės vengti tokių socialinių situacijų, kuriose jums nepatogu. 

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Galite susipažinti su asmeniu, kuris jums patiks ir su kuriuo norėsite susipažinti artimiau. Jei turite savo verslą, atidžiai apsvarstykite savo plėtros galimybes – nedarykite jokių neapgavotų žingsnių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius