Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 06 18

Horoskopas trečiadieniui – birželio 19 d.

Sužinokite, ar žvaigždės jums pranašauja palankią dieną...
Horoskopo ženklai
Horoskopo ženklai / Fotolia nuotr.

AvinasAvinas
(nuo kovo 20/21 d. iki balandžio 20/21 d.)

Jei išsiruošite į kelionę, nepamirškite įsidėti į lagaminą žodelio „daug“. Visa kita nebus taip svarbu, pavyzdžiui, jūsų partnerių nenoras bendradarbiauti su jumis. Gal didžiausios problemos slypi jumyse? Apsidairykite ir pamatysite, kaip lengva gauti reikalingos informacijos ir rasti žmonių, kurie pasiruošę jums padėti ir pakonsultuoti jus.  

JautisJautis
(nuo balandžio 20/21 d. iki gegužės 21/22 d.)

Jus liūdina antroji pusė, reikalaudama iš jūsų daugiau negu galite duoti? Užuot galvoję, kad ne viskas tobula, išnaudokite gerąsias dienos energijas tam, kad sustiprintumėte finansines pozicijas. Kuo daugiau sieksite – tuo daugiau turėsite. Ši taisyklė negalios tik tuo atveju, kai norėsite pasmaguriauti.    

DvyniaiDvyniai
(nuo gegužės 21/22 d. iki birželio 21/22 d.)

Laukia prieštaringa diena, tad nežinosite, ar džiaugtis, ar liūdėti. Užduotys darbe ir santykiai su kolegomis neteikia džiaugsmo? Neužstrikite ties abejonėmis ir pamatykite aplink save ryškias spalvas ir dideles perspektyvas. Nevaržykite savęs. Nebūkite kuklūs. Realizuokite svajones, kurios plečia akiratį ir leidžia atskleisti pasauliui geriausias jūsų savybes. 

VėžysVėžys
(nuo birželio 21/22 d. iki liepos 23/24 d.)

Trokštantiems pažinti dar neištyrinėtus pasaulius gali atsiverti papildomos durys. Stebėkite, kas vyksta aplink jus, ir pamatykite tuos, kurie nori ir gali jums parodyti teisingą kryptį. O tie, kurie nenorės tik mėgautis jiems teikiama pagalba, galbūt nuspręs besąlygiškai padėti kitiems. Jūsų širdies draugas abejos, ar elgiatės teisingai, bet jums tai bus nė motais.

LiūtasLiūtas
(nuo liepos 23/24 d. iki rugpjūčio 23/24 d.)

Seniai matyto bičiulio skambutis būtų svarbiausia priežastis nudžiugti. Nė nesvarstykite, ko vertas jo pasiūlymas. Draugų pagalba neleis abejoti savo sėkme, o sprendimas tapti kokios nors draugijos, klubo ar organizacijos nariu ateityje suteiks nemažai palankių progų. Nekreipkite dėmesio, jei kam nors iš šeimos narių viskas atrodys priešingai.

MergelėMergelė
(nuo rugpjūčio 23/24 d. iki rugsėjo 23/24 d.)

Lipantiems karjeros laiptais gali pasitaikyti proga pakilti dar aukštėliau ir greitesniu tempu, pavyzdžiui, liftu. Žinoma, jei nesnausite ir laiku pagriebsite viską, kas neša jums pergales ir pasisekimą. Tai nebus nei lengva, nei sunku: tiek, kiek esate nusipelnę ir kiek manote esą verti. Skamba sudėtingai? Mažiau galvokite, o daugiau darykite, antraip tapsite savo minčių belaisviais.  

SvarstyklėsSvarstyklės
(nuo rugsėjo 23/24 d. iki spalio 23/24 d.)

Optimizmas leis daugiau pasiekti. Nėra jokios kitos priemonės, kuri jums užtikrintų laurus. Seniai galvojote apie galimybę keliauti, mokytis, pažinti, pamatyti, susipažinti, sužinoti? Prisiminkite savo sumanymus dabar. Ir net jei šią akimirką jus slegia finansiniai rūpesčiai, tai ne priežastis uždrausti sau svajoti ir daugiau siekti.

SkorpionasSkorpionas
(nuo spalio 23/24 d. iki lapkričio 22/23 d.)

Turite tiek energijos, kad nežinote kur ją dėti. Jums tinka tai, kuo turtinga ši diena, o nuo to jaučiatės dar turtingesni. Taip yra net tada, kai išgyvenate krizę ten, kur kiti švenčia pergales. Tokiu būdu jaučiatės gyvi ir vertesni daugiau nei kada nors drįsote svajoti. Vienintelė problema – atrodote kiek per rimti ir per rūstūs.

ŠaulysŠaulys
(nuo lapkričio 22/23 d. iki gruodžio 22/23 d.)

Sėkminga pažintis ar vykęs pokalbis su partneriais bus pusė darbo. Visi patikės, kad jūs ne iš kelmo spirti. Žinoma, aklai nepasitikėkite tik savimi: būkite budrūs ir atidžiai klausykitės, ką jie kalba ir kaip reaguoja. Tai svarbu tuo atveju, kai iš nebūties išlįs vienas kitas oponentas, kuris nėra taip geranoriškai nusiteikęs jūsų atžvilgiu.

OžiaragisOžiaragis
(nuo gruodžio 22/23 d. iki sausio 20/21 d.)

Vadovai negailės gerų žodžių ir pagyrimų, o jūs būsite tikri, kad viso to nusipelnėte. Galbūt dėl to darbas šiandien jums teiks daug džiaugsmo. Nesivaržydami priimkite viską, ką dovanos ši diena, net jei išvysite vieną kitą jūsų kelyje pasipainiojusią kliūtį. Tai tik prieskonis, kuris suteikia jūsų gyvenimui skonio. 

VandenisVandenis
(nuo sausio 20/21 d. iki vasario 19/20 d.)

Nežinosite, kas svarbiau – dirbti ar švęsti. Bet kuri alternatyva gera, jei mokėsite darbą suderinti su malonumais, o malonumus – su darbu. Kūrybinių profesijų atstovai išgirs įvertinimą ir aplodismentus. Mėgstantiems riziką ir azartą dangus nepagailės dovanų. O ir jūs tapsite dosnūs ir geranoriški tiems, kuriuos laikote to vertais. 

ŽuvysŽuvys
(nuo vasario 19/20 d. iki kovo 20/21 d.)

Jūsų širdeles šiandien šildys šeimos židinys, kurį jausite net būdami toli nuo namų. Gal pats laikas pagalvoti apie tai, kaip atsidėkoti šeimos nariams? Pavyzdžiui, suplanuokite, ką veiksite savaitgalį, ir pasistenkite, kad jis visiems įstrigtų atmintin kaip ryškus prisiminimas. Net jei jūsų pečius slėgs rūpesčiai, apie kuriuos niekas nenorės užsiminti, kreipkitės į namiškius patarimo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius